PSP 3.71 M33 Custom Firmware (نحوه نصب، سوالات و مشكلات)

دوست عزیز ممنونم که شما جواب سوال های من رو میدید ولی انگار این سوالات من تمامی نداره:)
میخواستم بگم که من وقتی داشتم ورژن پی اس پی ام رو 3.52 میکردم اصلا این کارها رو نکردم یعنی در توضیحات خواسته نشده بود و وقتی ورژن 3.52 رو ریختم بلافاصله بعدش کرنل 1.5 رو نصب کردم و تو ریکاوری نرفتم.الآن باید حتما این کار رو بکنم؟
اگه نکنم بریک میشه؟
در ضمن واسه نصب کرنل 1.5 تو ورژن 3.52 جفت فایلهایی رو که گفته بودید رو تو PSP\GAME150

کپی کردمطبق گفته ی شما اما انگار اینجا قضیه فرق داره :confused:
راستی وقتی کرنل 1.5 رو رختم بایدGame Folder Homebrew رو باید رو 1.5 Kernel قرار بدیم؟
این رو هم یه توضیح بدین.
----------------------------------
من شرمنده ی شما هستم.

آخرین ویرایش:
دوست عزیز ممنونم که شما جواب سوال های من رو میدید ولی انگار این سوالات من تمامی نداره:)
میخواستم بگم که من وقتی داشتم ورژن پی اس پی ام رو 3.52 میکردم اصلا این کارها رو نکردم یعنی در توضیحات خواسته نشده بود و وقتی ورژن 3.52 رو ریختم بلافاصله بعدش کرنل 1.5 رو نصب کردم و تو ریکاوری نرفتم.الآن باید حتما این کار رو بکنم؟
اگه نکنم بریک میشه؟
در ضمن واسه نصب کرنل 1.5 تو ورژن 3.52 جفت فایلهایی رو که گفته بودید رو تو PSP\GAME150

کپی کردمطبق گفته ی شما اما انگار اینجا قضیه فرق داره :confused:
راستی وقتی کرنل 1.5 رو رختم بایدGame Folder Homebrew رو باید رو 1.5 Kernel قرار بدیم؟
این رو هم یه توضیح بدین.
----------------------------------
من شرمنده ی شما هستم.
خواهش ميكنم !

خدمتون عرض كنم كه بله اينجا قضيه فرق ميكنه و بايد همون كار هايي كه گفتم رو بكنيد

اگه خواستيد برنامه هاي تحت كرنل 1.50 رو اجرا كنيد ، بله بايد Game Folder Homebrew رو ، روي 1.50 بذاريد

راستی وقتی کرنل 1.5 رو ریختیم باید گیم فولدر همبریو رو نیز رو کرنل 1.5 قرار بدیم؟
------------------------------
به خدا شرمنده .دستتون درد نکنه مرسی از زحمات بسیار شما.خیلی شرمندم کردید.:blushing:

راستی وقتی کرنل 1.5 رو ریختیم باید گیم فولدر همبریو رو نیز رو کرنل 1.5 قرار بدیم؟
------------------------------
به خدا شرمنده .دستتون درد نکنه مرسی از زحمات بسیار شما.خیلی شرمندم کردید.:blushing:
بله ، ميتونيد رو 1.50 بذاريد تا بعدا در اجراي Homebrew ها مشكلي پيش نياد !

بله اين كاملا معتبره ! و خودش اتوماتيك همه فايل ها رو نصب ميكنه ! فقط كافيه تيك 3.71 بهمراه Custom رو زده و درايو PSP خودتون رو مشخص كنيد بعد بروي Install كليك كنيد !

bebakhshid font farsi nadaram.mogheye nasb azrahe Easy installer xmb usb device bayad memory card bashe ya flash ba tashakkor.

باسلام
ميخاستم ببينم اپديتي ازورژنه 3.71 نيومد كه مثل همون قبلي ها كرنال 1.5 رو روي خودش داشته باشه ونيازي نباشه اول 3.71 رو نصب كنيم و بعد كرنال 1.5 رو روش نصب كنيم.
ضمنا اين ايزي اينستالي كه شما گزاشتيد نوشته نسخه بتا كاملشو نداريد اگه داريد لينك بزاريد ممونون.

تو اون تاپيک سؤالات و مشکلات هم يه لينک گزاشته بودی که ايزی هست برای سه و پنجاه و دو ، دانلود کرديم ايزی نبود و معمولی بود
اين ايشالا سالمه ديگه ؟ حالا ايزی سه و پنجاه و دو رو هم زحمتش رو بکشيد ، سؤال بالای من هم سؤال خوبيه

اينم Easy Installer براي 3.71M33:
http://dl.qj.net/3.71-M33-Easy-Insta...4641/catid/151

فقط فريمورت بايد 3.52M33-3 يا 3.52M33-4 باشه حتما ! تا بتوني نصب كني

دوستان خواهشا تاپیک رو منحرف نکنید .
احوال پرسی در پیغام خصوصی و بحث در مورد سایر Cfw ها در تاپیک های خودشان .
ممنون ، ساسان .

باسلام
ميخاستم ببينم اپديتي ازورژنه 3.71 نيومد كه مثل همون قبلي ها كرنال 1.5 رو روي خودش داشته باشه ونيازي نباشه اول 3.71 رو نصب كنيم و بعد كرنال 1.5 رو روش نصب كنيم.
ضمنا اين ايزي اينستالي كه شما گزاشتيد نوشته نسخه بتا كاملشو نداريد اگه داريد لينك بزاريد ممونون.
نه هنوز نيومده ، ولي كاري خاصي نيست يه آپديت هست ميريزي 1.50 فعال ميشه ! سخت نيست !
در ضمن همون بتا كار ميكنه و مشكلي نداره !
تو اون تاپيک سؤالات و مشکلات هم يه لينک گزاشته بودی که ايزی هست برای سه و پنجاه و دو ، دانلود کرديم ايزی نبود و معمولی بود
ببخشيد من خودم چون استفاده نكرده بودم نميدونستم ، ولي اين يكي مال 3.71 سالمه !

http://www.evilpsp.com/files/EasyM33v2.2Beta.zip
======
اينم مال 3.52M33-4 اين يكي هم تست شده و معتبره

http://www.sendspace.com/file/k56mxa

موفق باشي

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or