PSP 3.52 M33 Custom Firmware (نحوه نصب، سوالات و مشكلات)

• Thread starter Thread starter M3hD1
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
MnavidM عزیز ، احتمال Brick شدن دستگاه با این کار به 99 درصد میرسه !
منم یه همچین سوالی رو از اعضای سایت PSP-Hacks.com کردم همین جوابی رو که من به شما دادم به منم دادن !.
چه کاریه . شما اگه میخوای بگو من یه Easy Installer از 3.52M33 به همراه آپدیت 2 بهت بدم برو لذتش ببر ، چون خودم شخصا تستش کردم و مورد تایید PSP-Hacks هم هست .

MnavidM عزیز ، احتمال Brick شدن دستگاه با این کار به 99 درصد میرسه !
منم یه همچین سوالی رو از اعضای سایت PSP-Hacks.com کردم همین جوابی رو که من به شما دادم به منم دادن !.
چه کاریه . شما اگه میخوای بگو من یه Easy Installer از 3.52M33 به همراه آپدیت 2 بهت بدم برو لذتش ببر ، چون خودم شخصا تستش کردم و مورد تایید PSP-Hacks هم هست .
ساسان جان من که نگفتم با روش های گفته شده مشکلی دارم ، یا اون ها کار سختی هستند.

خیلی هم راحت هست ، مشکلی هم باهاشون ندارم.

این سوال رو هم جهت بالا رفتن معلوماتم در این موارد پرسیدم .

اما چرا برک بشه ؟ مگه آپگرید چه کاری می کنه غیر از جایگزین کردن فایل های جدید در فلش ؟؟

طبق توری نباید مشکلی داشته باشه .

ساسان جان شما لینک اون مبحث که در psp-hacker پرسیدید ، بنویسید ، یه سر هم به اونجا بزنم.

ممنون.

ببین دوست عزیز من توی Live Chat ازشون سوال کردم.
ضمنا نگفتم که شما با راه معمولی مشکلی دارید گفتم این کارو بکنید که دیگه به هیچ وجه احتمال برک نباشه.
اونجا تو psp-hacks.com به من گفتند که احتمال برک در صورت جایگزین کردن فایل های flash0 و flash1 خیلی زیاده که منم دقیقا همینو به شما گفتم.

من یک سوال داشتم ، الان PSP من 3.52 m33 هست و هنوز update2 رو تو Game150 نریختم ،
اما بازی های pS1 رو اجرا نمی کنه و از توی XMB ارور می ده . راه حل چیست ؟

ممنوون...

در مورد بحثي كه در مورد بريك شدن كرديد بايد بگم كه حق با ساسان هست اين كار امكانش خيلي كمه. البته من خودم تست نكردم چون واقعا ارزش نداره يه PSP سرش بريك بشه.

البته اينم بگم كه PSP يه حافظه داخلي (Internal Ram) هم داره كه روي اون هم اطلاعات فريمور به احتمال زياد ذخيره ميشه.

ولي مطمئنا اين روش جوابگو نيست چون اگه اين طور بود ميگفتن كه PSP رو وصل كنين و اين فايل ها رو بريزيد در فلش دستگاه تا به ورژن فلان آپگريد بشه ، خيلي هم اين جوري راحت بود و ديگه بريك شدن هم در كار نبود.

من یک سوال داشتم ، الان PSP من 3.52 m33 هست و هنوز update2 رو تو Game150 نریختم ،
اما بازی های pS1 رو اجرا نمی کنه و از توی XMB ارور می ده . راه حل چیست ؟

ممنوون...
شما اون آپديت رو هم نصب كن.

در مورد بازي Ps1 هم به تاپيك مرتبطش برو، ربطي به فريمور نداره احتمالا مشكل از تبديل كردن هست. اگه سوالي بود در تاپيك خودش بپرس.

مهدی عزیز ممنون از راهنماییت.
نه خدایی اگه اینطوری با جایگزین کردن فایل های flash ها بود M33 میومد flash ها رو برای دانلود می گذاشت !.نه ؟!؟!
ضمنا ازم سوال کردن چه جوری Firmware رو نصب کردی گفتم با راه حل اصلی گروه M33 یهو گفتن Damn !
گفت از Easy Installer استفاده کن که احتمال Brick به 0 برسه.

آخرین ویرایش:
سلام
یه سوال
من پی اس پی دارم با که ورژنش 3.3 هست
کپی خور هم شده
من چطور میتونم اونو به 3.52 تبدیل کنم ؟
کاره سختی هست ؟
ریسک بریک شدن داره ؟

sina818 عزیز ورژنت چنده ؟
برای ورود به منوی Recovery باید PSP رو بهطور کامل خاموش کنی یعنی چند ثانیه دکمه ی Power رو نگه داری بالا که PSP خودش خاموش بشه.
بعد دکمه ی R رو بگیری و PSP رو روشن کنی.
ضمنا برای استفاده از قابلیت No UMD باید از Firmware 3.52M33 استفاده کنی.

movahhed عزیز شما باید Downgrade کنی به 1.50 و بعد Upgrade کنی به 3.52M33-2 برای Downgrade کردن بدی بیرون بهتره ولی اینجارو بخون :
Code:
http://bazicenter.com/forums/showthread.php?t=3552

نه منظور ايشون احتمالا 3.03OE هست وقتي ميگه کپی خور هم شده

movahhed شما به system setting برو و ورژن دستگاه رو دقيق نگاه كن.

پست اول اين تاپيكم براي آپگريد كردن بخون.

آها من درست ندیدم که نوشته کپی خور شده.
مهدی عزیز فکر کنم منظورش یا 3.30OEA باشه یا 3.30OEA-2
movahhed عزیز از اونجایی که مهدی عزیز گفت برو ببین ورژنت دقیقا چنده و بگو.
===============================================
movahhed جان اگه ورژنت اینیه که گفتم از این روش برای تبدیل به آخرین نسخه یعنی 3.52M33-2 استفاده کن :

اول از اینجا این فایل رو دانلود کنید :
کد:

http://www.sendspace.com/file/a7ca76

بعد PSP رو به کامپیوتر وصل کنید و برید قسمت USB Connection که کامپیوتر مموری کارد رو به عنوان یه درایو بشناسه.
بعد این فایل رو اجرا کنید و روی دکمه ی Install کلیک کنید و منتظر اتمام بمانید.
سپس به قسمت Game -- > Memory Stick رفته و 3.52M33Update رو اجرا کنید و ازتون میخواد که X رو بزنید .
وقتی عملیات تموم شد دوباره X رو بزنید که PSP خاموش شه.
دوباره روشنش کنید و برید به قسمت Game --> Memory Stick و این دفعه اون قسمتی که آیکونش 3:33:33 هست و مثل یه تقویمه رو انتخاب کنید و X رو برای آپدیت بزنید.
بعد از اتمام عملیات آپدیت به قسمت System Setting --> System Information برید و چک کنیدد که Software Version تون 3.52M33-2 هست.
به 3.52M33-3 خوش آمدید !.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or