PSP پیر شده است

LEBRON JAMES

کاربر سایت

psp-2.jpg

به نظر می رسد که کنسول دستی PSP قرار است به جمع بازنشستگان کنسول ها برود زیرا آقای یوشیدا رییس SCE معتقد است این کنسول تا حدودی پیر شده است.
مدیر کل شرکت سونی آقای یوشیدا در آخرین مصاحبه خود با GI که در TGS برگذار شد گفت به نظر او PSP در حال قدیمی شدن است.
وی گفت هنگامی که ما کنسول دستی PSP را عرضه کردیم بهترین و زیبا ترین و درخشان ترین چیزی بود که تا آن زمان عرضه شده بود و پس از گذشت 5 الی 6 شش سال از آن زمان که بازی های بسیاری برای این کنسول عرضه شده است ما فکر می کنیم که بازیکننده ها دیگر احساس می کنند این کنسول دستی قدیمی شده است و ما دوست نداریم آنها این فکر را کنند. هدف ما این است که مخاطبین جوان را به سمت خود جذب نماییم و مطابق سلیقه آنها بازی های جدید را عرضه کنیم.
ما همواره در تلاشیم تا بتوانیم بازار کنسول های دستی را گسترش دهیم و مخاطبان بسیاری را به این کنسول ها جذب نماییم زیرا آنها بسیار جذاب هستند.
PSP اصلی در نمایشگاه E3 سال 2003 به طور رسمی رونمایی شد اما در همان سالها عرضه نشد. سونی پس از 2 سال کار بر روی این کنسول دستی سرانجام آنرا در همین ماه در سال 2005 عرضه نمود و تحولی در کنسول های دستی ایجاد شد.

چه خبر از PSP2؟

اگر چه آقای یوشیدا در مورد PSP2 هیچ گونه سخنی نگفت اما احتمال می رود که بزودی شاهد رونمایی PSP2 واهیم بود زیرا همه چیز بوی PSP2 را می دهد.
پیش از این نیز Kotaku در طی مراسم TGS سوالاتی در مورد PSP 2 از SCE پرسیده بود که هیچکدام پاسخ داده نشده بود. یوشیدا نیز در همان مراسم گفت من هنوز نمی توانم در این مورد پاسخ دهم.
همچنین در مورد تکنولوژی های جدید PSP2 از ایشان پرسیده شد به خصوص تکنولوژی استفاده از دیسک سخت در کنسول جدید یا دیجیتال مانند GO؟
وی در این خصوص گفت تکنولوژی مثل نور در حرکت است و دیجیتال نیز بسیار پیشرفت کرده است و احتمالا این تکنولوژی برتر خواهد بود.
هفته پیش ناشر مرتال کامبت جدید یعنی Netherrealm Studios اعلام کرد که احتمالا اولین بازی PSP 2 چیزی نخواهد بود جز مرتال کامبتی جدید که 3DS آنرا ندارد.

منبع

• Like
Reactions: Frobary and S0HEIL
یه جورایی باید با این سری از PSP خداحافظی کنیم.دقیقا سونی حرکتی که برای PS2 انجام داد داره برای PSP هم انجام میده. در ضمن چند وقت پیش تو یک سایت معتبر خوندم که سری بعدی PSP به PST تغییر نام خواهد داد و چیپ گرافیکی به کار رفته در اون هم طراحی شده توسط NVIDIA هست ( اسمش رو یادم رفته )

psp مخفف play station portable هست . حالا pst مخفف چی میشه ؟

خوب شد psp نگرفتن
جریان 3DS چیه
ازش رونمایی شده ؟
به نظر من اصلا وقتت رو تلف نکن و همین الان یدونه PSP بخر و منتظر PSP جدید نباش چون هنوز هیچی معلوم نیست و هرچی هست شایعه است و احتمالا سونی اینم یکاری میکنه که مثل PS3 تقریبا غیر قابل هک باشه اونوقت باید بری بازی اورجینال بخری با قیمت بالا ولی این psp که الان توی مارکت هست هم قیمتش خوبه و هم بازیهای عالی داره و همین امسال که اعلام کردن پیر شده به نظر من اصلا اینطور نیست و هیچ سالی PSP این همه بازی خوب نداشته و هرکی که الان نداره باید حتما یکی بخره اگه دوست نداره اینارو از دست بده..
GOW:Ghost Of Sparta
Final Fantasy Agilto XIII
Persona Portable
Kingdom Hearts :BBS
3rd Birthday Parasite Eve
God Eater
Yakuza Black Panther
Phantasy Star 2
Ys The Oath In Felghana
Final Fantasy Dissidia 2
Valkyria Chronicle 2&3
White Knight Chronicles
MGS:Peace Walker

و....

اگر هم هنوز زندس به خاطر MGS:Peace Walker و GOW (که قراره بیاد)هست......
(منظورم این نیست که PSP بده منظورم اینه که الان باید مرده باشه:d)

خدایی من روی PSP تا الان 4-5 بازی خیلی خوب بیشتر بازی نکردم، اکثر بازیهاش مزخرفه؛ کلاً بازیهای خوب، کم روی PSP ساخته میشن اکثر عناوین درست حسابیش عناوین خوده سونی هست. مشکل اصلی PSP همینه، واقعاً شما ببنید چندتا عنوان در سطح God of War برای PSP وجود داره؟ هیچی. بهترین بازی که من روی PSP بازی کردم یکی همین God of War بود یکی Star wars force unleashed که فوق العاده بود (که نسخه دومش برای PSP کنسل شد متأسفانه) و 1-2 تا بازی دیگه.

بازی های PSP بیشتر تو یه ژانر خاصی هستن مثلا RPG. اگه حوصله داشته باشی و به این جور بازیا علاقه دیگه از نظرت PSP هیچگونه مشکلی نداره :d

psp كه خيلي وقته كه پير شده و بازي خوبي نمياد
اين چند سال تمركز سوني رو ps3 بوده و خيلي كم به psp اهميت ميداد
بخوايم با nds هم مقايسه اش كنيم كه psp يه شكست خورده واقعي به حساب مياد

امه بابام بود براش GT امد با MGS و LBP امد براش و MS چند وقت دیگه هم FF میاد با GOW بعد سونی پوشش نمیده یا بازی براش نمیاد من نمیدونم دوستان دیگه انتظار چی دارن .

این که کنسولش قدیمی شده و میتونه خیلی بهتر باشه کنسول بعدی شکی نیست اما این که PSP رو قدیمی و مرده حساب کنین مثل جوک میمونه برای این که یه کنسول حتی دستی با بازی هاش زنده هستش که هنوز که هنوزه بازی های براش میاد که خودش آدم رو مجاب به خریدن PSP میکنه .

این صحبت ها هم از وقتی شروع شد که 3DS با امکان 3D بودن داره عرضه میشه که درسته 3Ds کنسول خیلی خوبی هستش اما این که PSP دیگه بدرد نمیخوره چون این امده مسخره هستش .

متاسفم که ملت هنوز توی 2 سال پیش سیر میکنن !
شخصا میگم ، این کنسول بازی های انحصاری ـی داره که PS3 نداره ! عنوانی مثل Dissidia که فقط روی PSP اومده و برخی از نسخه های فرنچایز های سونی مثل MGS و GOW که عملا از لحاظ کیفیت بالاترین سطح ممکن بوده ... دیگه واقعا نمیدونم ملت چه انتظاری از یه هندهلد دارن ... مشکل ما اینه که فقط دنباله گرافیک هستیم ! جالبه که توی گرافیک هم PSP داره به بهترین شکل عمل میکنه !

متاسفم که ملت هنوز توی 2 سال پیش سیر میکنن !
شخصا میگم ، این کنسول بازی های انحصاری ـی داره که PS3 نداره ! عنوانی مثل Dissidia که فقط روی PSP اومده و برخی از نسخه های فرنچایز های سونی مثل MGS و GOW که عملا از لحاظ کیفیت بالاترین سطح ممکن بوده ... دیگه واقعا نمیدونم ملت چه انتظاری از یه هندهلد دارن ... مشکل ما اینه که فقط دنباله گرافیک هستیم ! جالبه که توی گرافیک هم PSP داره به بهترین شکل عمل میکنه !
کاملا موافقم! ;)

جدا از مسائل فن بازی واقعا دیگه psp از لحاظ بخش بازیش مرده حساب میشه ولی من هر روز دارم یا فیلم میبینم باهاش یا اهنگ گوش میدم و خیلی راضی هم هستم 3DS هم بیاد اونو هم میخرم در کنار این

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or