PSP پیر شده است

LEBRON JAMES

کاربر سایت

psp-2.jpg

به نظر می رسد که کنسول دستی PSP قرار است به جمع بازنشستگان کنسول ها برود زیرا آقای یوشیدا رییس SCE معتقد است این کنسول تا حدودی پیر شده است.
مدیر کل شرکت سونی آقای یوشیدا در آخرین مصاحبه خود با GI که در TGS برگذار شد گفت به نظر او PSP در حال قدیمی شدن است.
وی گفت هنگامی که ما کنسول دستی PSP را عرضه کردیم بهترین و زیبا ترین و درخشان ترین چیزی بود که تا آن زمان عرضه شده بود و پس از گذشت 5 الی 6 شش سال از آن زمان که بازی های بسیاری برای این کنسول عرضه شده است ما فکر می کنیم که بازیکننده ها دیگر احساس می کنند این کنسول دستی قدیمی شده است و ما دوست نداریم آنها این فکر را کنند. هدف ما این است که مخاطبین جوان را به سمت خود جذب نماییم و مطابق سلیقه آنها بازی های جدید را عرضه کنیم.
ما همواره در تلاشیم تا بتوانیم بازار کنسول های دستی را گسترش دهیم و مخاطبان بسیاری را به این کنسول ها جذب نماییم زیرا آنها بسیار جذاب هستند.
PSP اصلی در نمایشگاه E3 سال 2003 به طور رسمی رونمایی شد اما در همان سالها عرضه نشد. سونی پس از 2 سال کار بر روی این کنسول دستی سرانجام آنرا در همین ماه در سال 2005 عرضه نمود و تحولی در کنسول های دستی ایجاد شد.

چه خبر از PSP2؟

اگر چه آقای یوشیدا در مورد PSP2 هیچ گونه سخنی نگفت اما احتمال می رود که بزودی شاهد رونمایی PSP2 واهیم بود زیرا همه چیز بوی PSP2 را می دهد.
پیش از این نیز Kotaku در طی مراسم TGS سوالاتی در مورد PSP 2 از SCE پرسیده بود که هیچکدام پاسخ داده نشده بود. یوشیدا نیز در همان مراسم گفت من هنوز نمی توانم در این مورد پاسخ دهم.
همچنین در مورد تکنولوژی های جدید PSP2 از ایشان پرسیده شد به خصوص تکنولوژی استفاده از دیسک سخت در کنسول جدید یا دیجیتال مانند GO؟
وی در این خصوص گفت تکنولوژی مثل نور در حرکت است و دیجیتال نیز بسیار پیشرفت کرده است و احتمالا این تکنولوژی برتر خواهد بود.
هفته پیش ناشر مرتال کامبت جدید یعنی Netherrealm Studios اعلام کرد که احتمالا اولین بازی PSP 2 چیزی نخواهد بود جز مرتال کامبتی جدید که 3DS آنرا ندارد.

منبع

• Like
Reactions: Frobary and S0HEIL
متاسفم که ملت هنوز توی 2 سال پیش سیر میکنن !
شخصا میگم ، این کنسول بازی های انحصاری ـی داره که PS3 نداره ! عنوانی مثل Dissidia که فقط روی PSP اومده و برخی از نسخه های فرنچایز های سونی مثل MGS و GOW که عملا از لحاظ کیفیت بالاترین سطح ممکن بوده ... دیگه واقعا نمیدونم ملت چه انتظاری از یه هندهلد دارن ... مشکل ما اینه که فقط دنباله گرافیک هستیم ! جالبه که توی گرافیک هم PSP داره به بهترین شکل عمل میکنه !
من کاری به پست بقیه و خبر تاپیک ندارم شهاب ولی به نظر من ضعف اصلی PSP تو نوع بازی هاش هست. منکر این نمیشم که بازی هایی که گفتی و خیلی ها دیگه از لحاظ کیفی خیلی خوب و عالی هستند اما فرقی بین اینها و بازی های معمولی Home Console ها هم وجود نداره. به جز چند عنوان انگشت شمار بقیه بازی های PSP دقیقا یا یه نسخه با گرافیک پایین تر بازی های 360 و PS3 هستند یا اصول کلیشون بر اساس همون Home Console ها بنا شده. چیزی که به نظر من از ارزش کنسول کم کرده. در اصل تجربه Handheld مناسبی رو برای مخاطب فراهم نمیکنه. مثال میزنم برات. من از کنسول Handheld خودم بازی هایی رو می خوام که در کمترین فرصت بشه باهاشون ارتباط برقرار کرد و تو همون زمان کم لذت بخش هم باشه ولی خب یه بازی مثل GoW رو در نظر بگیر. زمانی که باید برای بازی کردن GoW صرف کرد درست همون مقداری هست که باید سر نسخه های PS2 و PS3 صرف کرد و این به نظر من برای یه کنسول قابل حمل مثل PSP زیاده.

خب ممد حرفت تا جاییش درسته . اما خودت داری میگی هندهلد . بالاخره یه فرقی باید بین این Home Console با Handheld باشه دیگه !
اما یه چیز جالب گفتی ،
من از کنسول Handheld خودم بازی هایی رو می خوام که در کمترین فرصت بشه باهاشون ارتباط برقرار کرد و تو همون زمان کم لذت بخش هم باشه ولی خب یه بازی مثل GoW رو در نظر بگیر. زمانی که باید برای بازی کردن GoW صرف کرد درست همون مقداری هست که باید سر نسخه های PS2 و PS3 صرف کرد و این به نظر من برای یه کنسول قابل حمل مثل PSP زیاده.
ممد میتونی قشنگ توضیح بدی کدوم زمان ؟! منکه خوره ی GOW نیستم بازی رو توی 4.30 تموم کردم . یه GOW باز میتونه بازی رو توی 3 تا 4 ساعت تموم کنه ! این چیش زیاده ؟ بعد مگه زیاد بودن بده ؟ همین PW 40 ساعت گیم پلی داشت ( + بخش عظیمی از Side Mission ها ) یا مثلا Dissidia ، این بازی رو بخوای کامل کنی کمه کم 200 ساعت وقت میخواد !
اگر بگی بازی برای یک هندهلد باید مدت زمان کمی داشته باش خب همون GOW رو میشه مثال زد یا چند تا بازیه دیگه ، اگرم بلعکس بازیهایی مثل PW و JRPG های این کنسول .
خوب شد گفتم ، حالا شاید شما خوشت نیاد ، اما کوچکترین شکی نیست که در حال حاضر بهترین پلتفرم برای بازی های JRPG همین PSPـه . الان 360 که قشنگ در این زمینه نابوده و PS3 هم به جز 2 3 عنوان چیز خاصه دیگه ای نداره .
حتی بعضی از بازیهای مولتی پلتفرم مثله Tekken 6 ، نسخه ی PSPـش خیلی خیلی کاملتر و بهتر از نسخه ی کنسولیش طراحی شده .
کنسول دستی برای این ساخته شده که آدم تو راهی جایی بازی کنه که شاید یه ربع بیشتر طول نکشه، به خاطر همین بازی هاش باید خیلی دسترسیشون سریعتر و خود بازی ها به اصطلاح Fun تر باشند. الان DS همینجوریه و دلیل موفقیت بی نظیرش هم دقیقا همینه.
حرفه شما درسته .البته PSP هم چنین بازی هایی داره که به قول خودتون تمرکز روی لذت و Fun دارن تا روی بزرگ بودن کار . مثلا یه بازی مثل Patapon یا Little Big Planet رو داره که به قول خودتون میتونید توی راه بازی کنید :دی . بازی ـی مثل FF , GOW , MGS و ... داره که اونا هم در زمان خودشون بدرد میخورن و البته از کیفیت خوبی برخوردار هستن .

آخرین ویرایش:
من کاری به پست بقیه و خبر تاپیک ندارم شهاب ولی به نظر من ضعف اصلی PSP تو نوع بازی هاش هست. منکر این نمیشم که بازی هایی که گفتی و خیلی ها دیگه از لحاظ کیفی خیلی خوب و عالی هستند اما فرقی بین اینها و بازی های معمولی Home Console ها هم وجود نداره. به جز چند عنوان انگشت شمار بقیه بازی های PSP دقیقا یا یه نسخه با گرافیک پایین تر بازی های 360 و PS3 هستند یا اصول کلیشون بر اساس همون Home Console ها بنا شده. چیزی که به نظر من از ارزش کنسول کم کرده. در اصل تجربه Handheld مناسبی رو برای مخاطب فراهم نمیکنه. مثال میزنم برات. من از کنسول Handheld خودم بازی هایی رو می خوام که در کمترین فرصت بشه باهاشون ارتباط برقرار کرد و تو همون زمان کم لذت بخش هم باشه ولی خب یه بازی مثل GoW رو در نظر بگیر. زمانی که باید برای بازی کردن GoW صرف کرد درست همون مقداری هست که باید سر نسخه های PS2 و PS3 صرف کرد و این به نظر من برای یه کنسول قابل حمل مثل PSP زیاده.
منم خیلی وقته اینو دارم میگم.
اصولا انتظار گرافیک و داستان و اینجور مسائل از بازی های یه کنسول دستی کار اشتباهیه!

کنسول دستی برای این ساخته شده که آدم تو راهی جایی بازی کنه که شاید یه ربع بیشتر طول نکشه، به خاطر همین بازی هاش باید خیلی دسترسیشون سریعتر و خود بازی ها به اصطلاح Fun تر باشند. الان DS همینجوریه و دلیل موفقیت بی نظیرش هم دقیقا همینه.

حالا بیایید بگید GoW و FF و اینا:دی من خودم لذتی که از بازی Cooking Dash روی DS بردم، به هیچ وجه از GoW نبردم! چون GoW بخوام میرم رو PS3 بازی میکنم، کنسول دستی به درد این جور بازی ها نمیخوره (نظر شخصی).

دقیقا منظور منو بابک رسوند. من تمام حرفم اینه که بازی هایی مثل MGS PW، GOW ، Dissidia چه از لحاظ گیم پلی و چه از بقیه نظر ها مخصوص کنسول های خانگی هستند نه یه کنسول دستی مثل PSP.
LPB، Patapon یا Echochrome بازی هایی هستند که باعث موفقیت یه کنسول دستی توی طولانی مدت میشن. همون طوری که یه بازی هایی مثل Pokemon یا هر بازی کوچیک دیگه به خاطر به وجود آوردن سرگرمی کوتاه مدت و مناسب باعث موفقیت DS شدن.

در مورد اون مثال GoW هم منظورم مدت زمان کلی بازی نبود. هر چند 4 ساعت الان یه چیز معمول برای بازی های Home Console ها به حساب میاد. منظور من از مدت زمان اینه که من 15 دقیقه تو راهم میخوام بازی کنم و یه چیزی میخوام که توی این 15 دقیقه سرگرمم کنه نه اینکه تو همین 15 دقیقه یه مقدار کمی از بازی رو جلو ببرم آخرش هم به خاطر نبود Checkpoint ولش کنم(مثال بود، حالا نیای بگی تو GoW اینجوری نیست، تو GoW نباشه تو خیلی از بازی های دیگه هست). همین PW رو من از نظر تمامی بخش های یه بازی به عنوان یه نمونه کامل حسابش می کنم ولی رو حرفم هستم. PW باید روی یه کنسول خانگی عرضه بشه نه روی PSP، چرا؟ چون کنسول دستی برای این نیست که 10 20 ساعت بگیری دستت بازی کنی. چیزی که باعث شد همون موقع که Portable Ops اومده بود PSP خریدم و 2 ماه بعد فروختمش.

خب من با حرفای بالا کاملا موافقم . و البته هنوزم میگم که PSP بازیهایی هم داره که صرفا جهت فان و سرگرمی و اینا طراحی شده :دی ! منتها شاید در قیاس با DS کمی کمتر باشه ( حالا یه چیز میگم :دی . منتها DS هم از نظر بزرگ بودن بازی ها از PSP عقبه :دی ) . کلا به نظر من PSP از هر 2 دسته بازی هارو داره . منتها در قیاس با DS یکم از اون دسته بازیهای تعریف شده شما و خیلی ها کم داره . منتها به نظر من این دو تا مکمل یکدیگر هستند !
آخرش هم به خاطر نبود Checkpoint ولش کنم
میتونی PSP رو خاموش کنی هیچ چیش هم نمیشه :)) . شوخی بود !

کنسول psp از همون اول در حال مرگ بود

خوب منم دقیقا سال 2006 این کنسول رو خریدم و واقعا بی نظیر بود اما سونی گند زد به همه چی.سونی رو بازی های این کنسول اصلا سرمایه گذاری نکرد و کنسول به نابودی کشیده شد.
برای نمونه به mid night club 3 نیگاه کنید که حدودا سال 2006 اومد.چه از لحاظ گرافیکی و چه گیم پلی و چه امکانات بازی خیلی بهتر از mid night club 4 بود که سال 2008 اومد.یعنی هیچ شرکتی درست و حسابی براش بازی نساخت یا همین gt برای ps3 بیشاز 5 ساله داره ساخته میشه اما برای psp که اول قرار نبود ساخته بشه اما تا تصمیم گرفتن فوری سال بعدش دادن بیرون.حالا اگه حد اقل اینم 2-3 سال طول میکشید دیگه چه گرافیکی داشت.
فقط 2-3 تا بازی مثل gow رو روش خوب کار کردن.
مورد بعدی رفع نکردن کمبود فضا بود umd
این کنسول از نظر تکنولوزی گرافیکی در حد ps2 نبود اما نزدیکش که بود اما بازی هایی مثل gow خوب و اکثر بازی ها در حد ps1 بعضی ها هم کمتر بودن.این نشون کم کاری رو این کنسول بوده غیر از اینه؟
کنسول psp کنسولی بود که میتونست خیلی موفق و با فروش خیلی بالا به محبوبیت ps2 برسه اما با کم کاری و تمرکز روی ps3 این کنسول از همون اول داره رقص مرگ رو انجام میده اما با بازی هایی مثل gow و متال گیر و 2-3 نمونه دیگه جون نمیده.
در کل همین الآن هم بهایی که به ps3 و ps2 که در دوران اوج بود همین الآن به این کنسول بدن و بازی هایی با گرافیک نزدیک به gow مثل دانته و با گیم پلی و داستان زیبا بدن این کنسول بازم برای 2-3 سال زنده میمونه اما اگه قرار باشه psp2 هم حتی با سخت افزاری در حد قدرت ps3 بیاد اما مثل همین psp بهش بها ندن بیش از 2 سال سر پا نمیمونه و اونم پیر میشه آخرش میشه همین.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or