footsoldier
کاربر سایت
یعنی ببین گروه مرگی که میگن ( ای نمیری عرفان) گروه ما بوده که ببین آخرشون که من باشم من با 7 امتیاز و 13 گل زده و... آخر جدول میشم بین 5 تا تیم :-o( خدایی همه سخت بودن و بازیا نزدیک اگه نتیجه هارو ببینین )ای تو رووح این عرفان بعد تو یه گروهی مث گروه 4 دوستم احسان (چاکرم احسان جون :d) با 6 بازی 6 باخت 16- تفاضل هنوز سومه جدوله حداقل ما اگه تو اون گروه میوفتادیم با 7 امتیاز سوم که مشدیم دگه ... اینا همه زیر سر عرفانه دگه من با تو همگروه نمیشم کیسافططط بد گروهی بودیم خدایی
- - -ویرایش - - -
نه مث اینکه حاج احسان ترکوووونده آخر کاری بابا دمت گرم :d کاش ما تو گروه شما بودیم تو این گروه که جونمون بالا اومد#
گروه ما عجب گروهی بود،همه شاخ بودن،یه سوال الان از هر گروه 2 تیم بالا میاد؟
بازی من و آقا احسان هم یه بازی ۲-۲ مساوی شد یه بازی هم ۲-۱ به نفع من تموم شد
Sent from my HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e using Tapatalk
1 سوال که الان برا من پیش اومده اینه که احسان کیه:d
یعنی ببین گروه مرگی که میگن ( ای نمیری عرفان) گروه ما بوده که ببین آخرشون که من باشم من با 7 امتیاز و 13 گل زده و... آخر جدول میشم بین 5 تا تیم :-o( خدایی همه سخت بودن و بازیا نزدیک اگه نتیجه هارو ببینین )ای تو رووح این عرفان بعد تو یه گروهی مث گروه 4 دوستم احسان (چاکرم احسان جون :d) با 6 بازی 6 باخت 16- تفاضل هنوز سومه جدوله حداقل ما اگه تو اون گروه میوفتادیم با 7 امتیاز سوم که مشدیم دگه ... اینا همه زیر سر عرفانه دگه من با تو همگروه نمیشم کیسافططط بد گروهی بودیم خدایی
- - -ویرایش - - -
نه مث اینکه حاج احسان ترکوووونده آخر کاری بابا دمت گرم :d کاش ما تو گروه شما بودیم تو این گروه که جونمون بالا اومد#
1 سوال که الان برا من پیش اومده اینه که احسان کیه:d
عزیز من از 10 صبح تا 10 شب میتونم بیام شما هرموقع میتونی یه نیم ساعت قبلش خبر بده من میامآقا عرفان ساعتای آنلاین بودن منو این دوستمون به هم نمیخوره من فقط آخر شبا میتونم آن شم و اون بنده خدا صبح و ظهر٫چه کنیم؟
Sent from my HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e using Tapatalk