PS4 :Druckmann در روایت پویاتر داستان کمک خواهد کرد

A.R.A.$.H

کاربر سایت
00706261166944576706.jpg

کارگردان هنری و نویسنده ND، آقای Neil Druckmann در مصاحبه با Games Industry International از مزایای کنسول های نسل بعد نه تنها در بخش گرافیکی، بلکه روایت داستانی بازی نیز گفته اند. ایشان معتقند که شخصیت های واقع گرایانه بسیار خوب و مهم است تا جایی که دیگر بازیکن به چین و چروک صورت و مژگان اهمیتی نمی دهد.
اجرای بازی The Last of Us بر روی یک کنسول 7 ساله سندی بر استعداد این گروه است. با توجه به محدودیت های RAM در PS3 آنها فقط تعداد معین و محدودی از انمیشن ها را برای الی درست کرده بودند. آقای Druckmann گفته اند:
تکنولوژی مسیر طولانی را برای خلق هوش مصنوعی پیچیده و داستان سرایی پویا نظیر کارهای ما در The Last of Us سعی کردیم انجام دهیم طی خواهد کرد. ما محدودیت برای حافظه و تعداد انیمیشن های الی داشتیم.
آقای Druckmann معتقند که کنسول نسل بعد سونی راه حل این قضیه را دارا است. با معماری یک پارچه PS4 و حافظه GDDR5 پویایی بیشتری را در بازی های آینده ND شاهد خواهیم بود.
ایشان ادامه می دهند:
اینگونه است که PS4 می تواند در آینده به ما در زمینه پویا سازی بازی کمک کند. جایی که داستان به تک تک فرامین لحظه ای بازیکن واکنش نشان می دهد. تکنولوژی مسیر طولانی در پیش دارد.
در گشته تایید شده بوده است که ND در حال کار بر روی یک عنوان نسل بعد می باشد. PS4 برای آمریکای شمالی در تاریخ 15 نوامبر عرضه خواهد شد.
GB

واقعا که ...توی بازیسنتر اونم از اعضای تحریریه سایت بعیده، حالا شایدم این نویسنده تجربه ی زیادی توی این قسمت های فنی بازی نداره که به نظر من باید خودش رو توی همچین سایتی خیلی جلوتر ببره چون هرکی اینجا خبر میزاره میدونه که گیمرهای حرفه ای از کل این کشور اینجا میان و حتی جهان پس نویسنده های این سایت باید توی کل مسائل گیم آپدیت و بروز باشن

س یعنی اعضای تحریریه و خبرنگارهای سایت جمعی از بیسواد ترین افرادی هستن که تو کل جامعه گیمرهای جهان میشه پیدا کرد! lol البته من شک دارم مثلا فردین یا احد به Creative Director بگن کارگردان هنری! یعنی مطمئنم نمیگن!
پ.ن: وقتی یه چیزی رو اشتباه میگید، بجای بحث کردن الکی خیلی راحت و ساده ان رو بپذیرید. با بحث کردن بیخود و آوردن دلایل و براهین عجیب و غریب تاکید بیشتری بر اشتباه قبلیتون نکنید!
1- توی تمامی اخبار من اگر مشکلی بوده بی چون چرا رفع شده و مطمئا هم دیدید که توجه شده
2- این موضوع رو خیلی وقت پیش مطرح کردم و از افراد با سابقه پرسیدم که این رو چی بگم؟ کارگردان خلاق رو شک داشتم درست باشه یا نه و نوشتن کارگردان به تنهایی هم درست نیست. من به صفحه لغات کاربردی که باید ترجمه کنم رجوع داده شدم
3- اینو نگاه کن

14684086406063263288.jpg

به نظرم خیلی مناسب تر و محترمانه تر بود اگه بصورت خصوصی ایراد وارد میکردید
ایراد از من نیست. چون نظر من نیست. سه چهار دفعه دیگه هم CD همین لغت ترجمه شده و حالا این چون TLOUS هست و خبر حیاتیه خیلی موشکافانه تر بررسی میشه
حالا نه آبروی سایت رفته نه چیزی. موضوع رو مطرح می کنم یک بار دیگه و تکلیف ترجمه ها رو از این به بعد مشخص می کنیم.

تقریباً صحبتهای nate Fox کارگردان infamous 2nd son هم بود. اشاره میکنه به اینکه تعداد آبجکتهای دارای فیزیک و NPC های هوشمند با انیمیشن و فیزیکشون باعث میشه گیم پویاتر بسازیم. گرافیک خالی نمیتونه هیجان انگیز باشه.

ایراد از من نیست. چون نظر من نیست. سه چهار دفعه دیگه هم CD همین لغت ترجمه شده و حالا این چون TLOUS هست و خبر حیاتیه خیلی موشکافانه تر بررسی میشه
حالا نه آبروی سایت رفته نه چیزی. موضوع رو مطرح می کنم یک بار دیگه و تکلیف ترجمه ها رو از این به بعد مشخص می کنیم.
منظورم اونایی که به ترجمه ایراد وارد کردن بود نه شما;)

آقا ما بحثی نداریم که! شما گفتی کارگردان هنری، ما هم گفتیم هنری نیست یه چیز دیگس تموم شد رفت!:دی اشتباه لپی پیش میاد! من خودم یه زمان فکر میکردم فقید یعنی بزرگوار و امدم نوشتم بازیساز فقید تتسویا نومورا گفت: بلاه بلاه بلاه (:دی) بعد کوروش امد گفت فقید از فقدان میاد و برای کسایی استفاده میشه که مردن!:دی اشتباه بود دیگه!:دی پیش رو نگیرید!:دی

2- این موضوع رو خیلی وقت پیش مطرح کردم و از افراد با سابقه پرسیدم که این رو چی بگم؟ کارگردان خلاق رو شک داشتم درست باشه یا نه و نوشتن کارگردان به تنهایی هم درست نیست. من به صفحه لغات کاربردی که باید ترجمه کنم رجوع داده شدم

متاسفانه ما تو فارسی چیزی نداریم که معادلی برای Creative Director باشه اما تا انجایی که سواد اندک بنده توی زبان شناسی قد میده فکر میکنم بهترین معادل براش "مغز متفکر" باشه. چون زیاد هم استعمال میشه. مثلا میگیم مغز متفکر این پروژه فلانی هست و ... اساسا کار CD هم همینه! بیاد دقیقا هر آنچیزی که بصورت کلی قراره توی بازی اتفاق بیفته رو خلق کنه. در واقع یعنی وقتی ما داریم TLoU رو بازی میکنیم داریم توی دنیای ذهنی نیل دراکمن سیر میکنیم! چون ان خواسته که این اتفاقات بیفته! دیزاینرها تو پروژه وجود دارن که ذهنیت CD رو عملی کنن. مثلا CD میگه من تو این قسمت این مرحله یه چانک میخوام که توش گیمر چیس بشه و هیجان پیدان کنه بعد این اتفاق براش بیفته، حالا گیم دیزاینر شروع میکنه ان چانک رو طراحی میکنه وگرنه اینکه اصلا ان چانک چیس کردن تو ان مرحله باشه یا نباشه رو CD میگه!

در نتیجه با توجه به وظیفه ای که Creative Director تو پروژه داره بهترین معادل براش مغز متفکر هست.

آخرین ویرایش:
آقا ما بحثی نداریم که! شما گفتی کارگردان هنری، ما هم گفتیم هنری نیست یه چیز دیگس تموم شد رفت!:دی اشتباه لپی پیش میاد! من خودم یه زمان فکر میکردم فقید یعنی بزرگوار و امدم نوشتم بازیساز فقید تتسویا نومورا گفت: بلاه بلاه بلاه (:دی) بعد کوروش امد گفت فقید از فقدان میاد و برای کسایی استفاده میشه که مردن!:دی اشتباه بود دیگه!:دی پیش رو نگیرید!:دی

متاسفانه ما تو فارسی چیزی نداریم که معادلی برای Creative Director باشه اما تا انجایی که سواد اندک بنده توی زبان شناسی قد میده فکر میکنم بهترین معادل براش "مغز متفکر" باشه. چون زیاد هم استعمال میشه. مثلا میگیم مغز متفکر این پروژه فلانی هست و ... اساسا کار CD هم همینه! بیاد دقیقا هر آنچیزی که بصورت کلی قراره توی بازی اتفاق بیفته رو خلق کنه. در واقع یعنی وقتی ما داریم TLoU رو بازی میکنیم داریم توی دنیای ذهنی نیل دراکمن سیر میکنیم! چون ان خواسته که این اتفاقات بیفته! دیزاینرها تو پروژه وجود دارن که ذهنیت CD رو عملی کنن. مثلا CD میگه من تو این قسمت این مرحله یه چانک میخوام که توش گیمر چیس بشه و هیجان پیدان کنه بعد این اتفاق براش بیفته، حالا گیم دیزاینر شروع میکنه ان چانک رو طراحی میکنه وگرنه اینکه اصلا ان چانک چیس کردن تو ان مرحله باشه یا نباشه رو CD میگه!

در نتیجه با توجه به وظیفه ای که Creative Director تو پروژه داره بهترین معادل براش مغز متفکر هست.
خلاصه میشه گفت یه چیزی مثل همون دایرکتور توی صنعت فیلم هست که تک تک سکانس ها یا مرحله ها توسط اون اجرا و توسط تیم به عمل میاد:)راحت تر میشه گفت که کارگردان بازی بوده چون توی ویکیپدیا هم از ایشون به نام کارگردان بازی ذکر شده

خلاصه میشه گفت یه چیزی مثل همون دایرکتور توی صنعت فیلم هست که تک تک سکانس ها یا مرحله ها توسط اون اجرا و توسط تیم به عمل میاد:)راحت تر میشه گفت که کارگردان بازی بوده چون توی ویکیپدیا هم از ایشون به نام کارگردان بازی ذکر شده

کارگردان بازی نمی‌شه گفت چون سلسله وظایف این دو با هم فرق داره البته اینفدر کارشون مهم هست که کمتر از کارگردان بازی نیستن. کسایی که The creative director هستن حتما باید تو زمینه برنامه نویسی کامپیوتر و ساخت و طراحی گرافیک (تصویر، هنرهای زیبا) و غیره تبحر کامل داشته باشن. کریتیو دایرکتور بیشتر تمکزش روی visual و motion graphic driven هست و چون وسعت کاری بسیاری دارن باید با دیگر تیم‌ها مثل تیم2D/3D animation و یا کارگردان هنری و یا various illustrator artists تعامل داشته باشه. در کل بسیا ربسیار کار مهمی دارن و همه چی در این بخش‌ها از زیر نظر این افراد رد میشه.

نه خوب به هیچ عنوان نمیشه بهش گفت کارگردان! در ضمن توی ویکی پدیا هم محاله گفته باشه ایشون کارگردان بازی چون دقیقا اشاره شده کارگردان بازی جناب آقای Bruce Straley هست. کارگردان تو پروژه های گیم بیشتر روی روند ساخت نظارت داره. یعنی یجورایی اسکرام مستر هست. کارگردان هست که کل تیم رو مدیریت و میکنه و کیفیت کار رو تضمین میکنه. وگرنه کارگردان هیچ وقت مستقیما تو کار تیمش دخالت نمیکنه و فقط از آنها انجام کار رو میخواد. وگرنه کسی که تو تیم فکر میکنه و میگه بازی چی داشته باشه، چی نداشته باشه همون Creative Director هست، کسایی هم که میان مکانیک ها و مکانیسم ها و پترن ها و کامبت سیستم و اسپان سیستم و ... رو بر اساس ایده های CD طراحی میکنن Game Designer ها.

یه چیزی که تو ND جالبه اینه که هرچی مهره خفن دارن اول برنامه نویس Jak یا Crash بوده!:دی مثل سرنی!:دی این دراکمن هم اولش برنامه نویس Jack 3 و Combat Racing بوده و بعدا شد دیزاینر UC2 و بعد از شاهکاری که انجا تحویل داد بهش ارتقا درجه دادن و شد Creative Director و نویسنده داستان TLoU!‌ انصافی از نظر داستان و کلا Story Context از امی هنینگ چیزی کمتر نداره! یعنی TLoU از این نظر کاملا از UC ها بهتره!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or