PS4 هک شد

• Thread starter Thread starter Heska
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Heska

کاربر سایت
«Playstation 4» توسط گروه «fail0verflow» هک شد. در ادامه با بازی‌سنتر همراه باشید.

امروز یک ویدیو از کنسول PS4 منتشر شد که در آن یک نسخه هک شده «Pokemon» توسط سیستم عامل تغییر یافته «Linux» اجرا می‌شود. PS4 توسط گروه fail0verflow هک شده، این گروه این نسخه تغییر یافته سیستم عامل Linux را در دسترس عموم قرار داده‌است.

ویدیو منتشر شده:

[video=aparat;T8iC9]http://www.aparat.com/v/T8iC9[/video]

این ویدیو در اواخر ماه دسامبر، در کنفرانس «Chaos Communication Congress» که در شهر هامبورگ برگزار شد، توسط گروه fail0verflow به نمایش در آمد.

fail0verflow همان گروهی است که کنسول «Playstation 3» را در ژانویه سال 2011 هک کرد. (همچنین موفق به هک کنسول‌های Wii و Wii U نیز شده)

با توجه به گزارش «Digital Foundry»، این گروه، نرم‌افزاری را عرضه نکرده که بتواند قابلیت دسترسی پایین به سخت‌افزار را داشته باشد، به این دلیل که «سیستم امنیتی PS4 به قدری افتضاح است که به کمک ما [گروه fail0verflow] نیاز ندارید.».

انتظار می‌رود هکر‌های بیشتری در ماه‌های پیش رو به عرضه نرم‌افزارهای مختلف برای هک کنسول PS4 روی بیاورند، باید منتظر ماند و دید «سونی» چه واکنشی نشان خواهد داد.

منبع

آخرین ویرایش:
آخه چیزی هست که بچه پولدارا دوست ندارن بقیه هم مثل اونا بازی کنن :|
باز سخن بزرگان:|
حداقل خوبه که کاربرا از وضعیت مالی خودشون نالیدن و گفتند چرا اورجینال رو ترجیح میدن،دلیل خود من اینه دوست ندارم توpsnپر بشه از بچه های بی ادب اتفاقی که نسل هفت واسهx360افتاد،صبحمون با فحش آغاز میشد و شبمون با فحش به پایان میرسید طرف 12سال داشت میگفت پیدات کنم فلان فلانت میکنم:|هک نباشه اینجور مسائل کمتره

دوست عزیز ممنون از خبرت ولی بهتر بود خبر رو کامل میزاشتی
این هک فقط امکان شبیه ساز بازهای pc رو روی ps4 فراهم میکنه حالا اینکه بازیهای 4 رو هم بتونه شبیه سازی کنه فعلا معلوم نیست شاید بتونه شاید هم سال ها طول بکشه ..
ولی این گروه هکر از سیستم امنیت ps4 خندشون گرفته و گفتن هر هکر براحتی میتونی 4 رو هک کنه

هک میخواد بشه، بشه. فقط جلوش رو تو بازی های آنلاین بگیرن. حوصله به گند کشیده بازی های آنلاین به خاطر یه مشت چیتر رو نداریم. GTA و CoD رو PS3 رسما غیر قابل بازی شده بودن به خاطر اینا.

دقیقا :| هرچقدر خوبی برا یه سریا داشته باشه جهنمی برا کساییه که آنلاین بازی میکنن

تو PS3 که یکی از بهترین بازیای عمرم سرورا رو خاموش کردن برا اینکه چیترا گند زده بودن به بازی اون یکی هم سرورا اوکی بودن ولی خودت حالت بهم میخورد :|

یعنی این هک شدن برا من یکی کابوسه :(

هک بشه ولی این مسخره ها جلوشون گرفته بشه من مشکلی ندارم :d

دقیقا :| هرچقدر خوبی برا یه سریا داشته باشه جهنمی برا کساییه که آنلاین بازی میکنن

تو PS3 که یکی از بهترین بازیای عمرم سرورا رو خاموش کردن برا اینکه چیترا گند زده بودن به بازی اون یکی هم سرورا اوکی بودن ولی خودت حالت بهم میخورد :|

یعنی این هک شدن برا من یکی کابوسه :(

هک بشه ولی این مسخره ها جلوشون گرفته بشه من مشکلی ندارم :d

مطمئنا این نسل سونی هرکی از کنسول هک شده استفاده کنه بلافاصله بن دائم میکنه و طبیعتا پایرت خور هارو یجورایی گوشه گیر میکنه

هك ميشه بشه ولي اونايي هك ميكنن يا نتونن انلاين بشن يا سريع بن دائم بشن با سريال عوض كردن هم نتونن انلاين شن دوباره طوري شده بود طرف با بازي copy تروفي ميكرفت بعد ميومد ميكفت فرقي بين تروفي كرفتن بين بازي copy و اريجينال نيست كلي هم كلاس ميذاشت تازه

من موندم چجوری یه عده اینقد کاسه ی داغتر از آشن یا فک میکنن اینکه به هک نشدن کنسول ابراز امیدواری کنن خیلی کوله :d بازار گیم کشور ما به قدری تو نسل جدید کوچیکه که اصن به حساب نمیاد (البته بزرگم بود زیاد به حساب نمیومد). حالا تو همین بازار کوچیک خیلیا مث من درآمدشون در حدیه که نهایتا بتونن 2-3 ماه یه بار یه بازی اریجینال بخرن. حالا منی که 90% بازیا رو بخاطر نداشتن پول نمیتونم بازی کنم اینا رو کپی بازی کنم مشکلی برای سازندش پیش میاد؟ مشکلی برای بقیه ی گیمرا پیش میاد؟ از شاخ بودن و مرفه بودنشون کم میکنه؟ به نظرم کسی که امیدواره کنسولا هک نشن یا تو ایران نیست یا وضعش خوبه که توی هر 2 حالت نظرش فقط برای خودش خوبه چون اکثریت مردم نمیتونن به خاطر هزینه ی زیاد خیلی از بازیا رو بازی کنن تو ایران :d
در کل کسی که پول نداره فلان بازی رو بخره, اگه کپیشو بازی کنه خیلی بهتر از اینه که هیچوقت نتونه بازیش کنه. حالا اگه درک مساله خیلی سخته خب دوستان مرفه میتونن به کول نماییشون ادامه بدن و کمپین درس کنن ضد هک شدن کنسولا :d

هك ميشه بشه ولي اونايي هك ميكنن يا نتونن انلاين بشن يا سريع بن دائم بشن با سريال عوض كردن هم نتونن انلاين شن دوباره طوري شده بود طرف با بازي copy تروفي ميكرفت بعد ميومد ميكفت فرقي بين تروفي كرفتن بين بازي copy و اريجينال نيست كلي هم كلاس ميذاشت تازه

یه سوال فرق تروفی,گرقتن بین بازی اورجینال با نسخه کپی میشه بدونم تو چیه .. یعنی اونایی که اورجینال بازی میکنن ... از کوه اولمپ بالا میرن و با گایا میجنگن بعد با زءوس روبرو میشن و در نهایت فک کریتوس رو خورد میکنن که تروفی براشون باز بشه ... واقعا تاسف اوره دیگه این جور ری اکشن ها

دوستانی که میگن کسایی که اورجینال بازی میکنن جیب ددی پره یا نمیدونم اگه نخواستن هک نکنن و بازم به اورجینال بازی کردن ادامه بدن و فلان و بهمان...
اولا که خیر. اکثر ماها نه پول پارو می کنیم نه با این کار احساس غرور می کنیم نه احساس متفاوت بودن بهمون دست میده. اگه کسی فکر میکنه با اینجور مسایل از بقیه ادما های تره و فلان و بسار، چیزی نشون نمیده جز یک مشت کبمود و عقده ولی...
موضوع به این راحتیا نیست که اگه ما حال نکردیم هک نکنیم و بازم اورجینال بخریم. هک که بشه:
۱. بازی اورجینال کمیاب تر میشه ( اتفاقی که نسل پیش دیدیم )
۲. قیمت بازی ها گرون تر میشه
۳. معامله کمتر میشه
۴. قیمت بازی های دست دوم خیلی خیلی دیر میاد پایین ( کیلزونی که الان ۵۰ تومنه دست دومش، اگه قبل ریزیلش کنسول هک شده بود، الان زیر ۱۵۰ تومن گیرش نمی آوردید )
۵. بقال سر کوچه هم میشه گیمر هاردکور!!!

و از همه مهمتر:
۶. کسایی که عاشق کالکشن یا جمع کردن بازی های کمیاب و مورد علاقشون هستند، باید دیگه این فانتزی رو ببوسن بذارن کنار.

اینا همه نظر شخصی من هستند و اگه کسی باهاشون مخالفه خیلی راحت میتونه از کنارشون رد بشه و انتظار هک کنسول رو بکشه. من نه به طرفداران هک شدن کنسول توهین می کنم نه چیزی. فقط یه سوال دارم. واقعا خودتون تا الان که اورجینال بازی می کردید حس بهتری نداشتید؟ از لذت باز کردن پلمپ Witcher 3 گرفته تا ارشیو کردن نسخه های Limited و غیره. بدتون میاد بازی رو که میخرید هم برای سازنده احترام قایل شده باشید هم کنارش یه مپ یا پوستری چیزی داشته باشید؟ میدونم جواب خیلی ها اینه که وقتی پول نیست مجبوریم اما واقعیت دقیقا برعکس اینه. اگه پول نیست مجبور نیستیم بازی جدید بخریم!خود من درآمد کلانی ندارم و کارمند هستم اما باور کنید هک شدن کنسول برام یه کابوس به تمام معناست حتی اگه بشه آنلاین بازی کرد! مگه چی میشه فقط دوتا بازی بخریم و هربار که تموم شدن نهایتا با چهل تومان ضرر یه بازی دیگه بخریم و یه ماه دیگه سرگرم بشیم؟
به شخصه امیدوارم هیچ وقت این اتفاق نیافته و از همه ی اینا آزار دهنده تر، بستری فراهم نشه برای یک عده مغازه داری که با یه کپی پیست ساده از سازنده ی بازی بیشتر پول در میارن.
مرسی.

آخرین ویرایش:
من نمی دونم این بوی نویی و لذت باز کردن روکش بازی! دقیقا چیه چون من خودم هر وقت بازی اک گرفتم دقیقا لحظه ی باز شدن بفکر ۴۰- ۵۰ تومن حداقل ضرری بودم که همون لحظه ی باز شدن بازی از قیمتش میفته.
حالا این دوستان شاید وضعشون خوب باشه که اصلا براش مهم نباشه این چیزا اما واسه اکثریت ما ها هک شدن یه چیز عالی هست ... امیدوارم سریعتر اتفاق بیفته فقط.

یه سوال فرق تروفی,گرقتن بین بازی اورجینال با نسخه کپی میشه بدونم تو چیه .. یعنی اونایی که اورجینال بازی میکنن ... از کوه اولمپ بالا میرن و با گایا میجنگن بعد با زءوس روبرو میشن و در نهایت فک کریتوس رو خورد میکنن که تروفی براشون باز بشه ... واقعا تاسف اوره دیگه این جور ری اکشن ها

با این که طرفدار هک هستم ولی فکر کنم این یه مورد رو درست میگه :d
فکر کنم با هک میشه تروفی ها رو راحت انلاک کرد :p

من نمیدونم اگر هک شه وکیوما دیگه صدا نمیده؟ نمیدونم اسمشو چی بذارم واقعا!!! خیلی از دوستای خودم و از جمله خودم این نسل با این وضع اقتصادی نمیتونیم هیچ کاری کنیم اونوقت به خاطر صدا دادن وکیوم یه سری راضی نیستن هک شه!

من موندم چجوری یه عده اینقد کاسه ی داغتر از آشن یا فک میکنن اینکه به هک نشدن کنسول ابراز امیدواری کنن خیلی کوله :d بازار گیم کشور ما به قدری تو نسل جدید کوچیکه که اصن به حساب نمیاد (البته بزرگم بود زیاد به حساب نمیومد). حالا تو همین بازار کوچیک خیلیا مث من درآمدشون در حدیه که نهایتا بتونن 2-3 ماه یه بار یه بازی اریجینال بخرن. حالا منی که 90% بازیا رو بخاطر نداشتن پول نمیتونم بازی کنم اینا رو کپی بازی کنم مشکلی برای سازندش پیش میاد؟ مشکلی برای بقیه ی گیمرا پیش میاد؟ از شاخ بودن و مرفه بودنشون کم میکنه؟ به نظرم کسی که امیدواره کنسولا هک نشن یا تو ایران نیست یا وضعش خوبه که توی هر 2 حالت نظرش فقط برای خودش خوبه چون اکثریت مردم نمیتونن به خاطر هزینه ی زیاد خیلی از بازیا رو بازی کنن تو ایران :d
در کل کسی که پول نداره فلان بازی رو بخره, اگه کپیشو بازی کنه خیلی بهتر از اینه که هیچوقت نتونه بازیش کنه. حالا اگه درک مساله خیلی سخته خب دوستان مرفه میتونن به کول نماییشون ادامه بدن و کمپین درس کنن ضد هک شدن کنسولا :d

اصلا مبحث کول بودن نبودن نیست مبحث اینکه شما درک نمیکنی وقتی نمیتونی 90% بازی ها رو تجربه کنی اصلا مهم نیست برای بقیه برای بقیه مهمه که وقتی داره آنلاین بازی میکنه یک نفر چیت نزنه بازی برنده بشه وقتی یکی داره برای اچیومنت گرفتن بازی میکنه عشق میکنه تلاش کرده یکی نیاد چیت بزنه اچیومنت های همه بازی هاش 100% بشه و بعد بیاد براش ادعا کنه .

بله تمام موارد بالا مشکل برای افرادی هستش که زمان گزاشتن و دارن و میخوان از بازی کردنشون لذت ببرن .

اصلا کسی کسی مجبور نکرده بازی کنن بازی کردن یک سرگرمی پر هزینه هستش چه PC چه کنسول چه ... شما یا داری یا میتونی هر چند ماه یک دفعه مثل من و خیلی های دیگه بازی بخری عوض کنی یا ... یا نمیتونی دلیل نمیشه چون شما دوست داری همه بازی ها رو تجربه کنی به ضربه زدن به خواسته های بقیه که بازی کردن بدون چیت و ... هستش بگی مرفه و خواسته مجانی بودن بازی ها یا هزینه زیاد بازی بهونه کنی .

نه کسی که پول نداره میره برای خودش یک راه دارمدی به وجود میاره که بتونه اگه بازم نمیتونه اصلا دلیلی وجود نداره با همیچین وسیله پر هزینه ای بازی کنه میره PC با یک سیستم خیلی سطح پایین تر بازی اجرا میکنه و بازی میکنه .

از کوه المپ بالا نمیرن.رو کنسول هک شده کافیه یه سیو صد در صد بریزی تا موقع ران کردن بازی هر دو دقیقه یه تروفی باز بشه.و اینجوری گند قضیه در میاد.چون فی المثل یه بازی را که پلاتش 100 ساعت طول میکشه،یه گله نوب سر یه روز پلات می کنند و بعد هی یورتمه میرن رو اعصاب بقیه.
بماند که کل چالش بازی هم از بین میره.چون بهترین ایتم ها هم سر یه دقیقه انلاک میشن.و اینطوری میشه که یه عده نوب میان گند میزنند به psn و بازی بقیه گیمرا.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or