PS4 هک شد

• Thread starter Thread starter Heska
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Heska

کاربر سایت
«Playstation 4» توسط گروه «fail0verflow» هک شد. در ادامه با بازی‌سنتر همراه باشید.

امروز یک ویدیو از کنسول PS4 منتشر شد که در آن یک نسخه هک شده «Pokemon» توسط سیستم عامل تغییر یافته «Linux» اجرا می‌شود. PS4 توسط گروه fail0verflow هک شده، این گروه این نسخه تغییر یافته سیستم عامل Linux را در دسترس عموم قرار داده‌است.

ویدیو منتشر شده:

[video=aparat;T8iC9]http://www.aparat.com/v/T8iC9[/video]

این ویدیو در اواخر ماه دسامبر، در کنفرانس «Chaos Communication Congress» که در شهر هامبورگ برگزار شد، توسط گروه fail0verflow به نمایش در آمد.

fail0verflow همان گروهی است که کنسول «Playstation 3» را در ژانویه سال 2011 هک کرد. (همچنین موفق به هک کنسول‌های Wii و Wii U نیز شده)

با توجه به گزارش «Digital Foundry»، این گروه، نرم‌افزاری را عرضه نکرده که بتواند قابلیت دسترسی پایین به سخت‌افزار را داشته باشد، به این دلیل که «سیستم امنیتی PS4 به قدری افتضاح است که به کمک ما [گروه fail0verflow] نیاز ندارید.».

انتظار می‌رود هکر‌های بیشتری در ماه‌های پیش رو به عرضه نرم‌افزارهای مختلف برای هک کنسول PS4 روی بیاورند، باید منتظر ماند و دید «سونی» چه واکنشی نشان خواهد داد.

منبع

آخرین ویرایش:
این نسل داره برعکس نسل قبل میشه! حالا انگار PS4 زود تر قراره هک شه :d

البته خودشون گفتند که این هک نیست و تقریبا اول کار هستند اما باز هم خبر خوبی هست باید دید که عکس العمل سونی چیه ؟ شاید با اپدیت بعدی جلوشون رو بگیره

هرچند سونی تایید نکرده ولی هک شده باشه قیمت ها چند برابر شه خدا میدونه... :-?@-)

بهم بگید Deja Vu نیست و این یه تاپیک جدیده که خبری که چند هفته پبش یکی دیگه زده بوده و دوباره به اشتباه زده شده :d

Pokemon ؟ PS4 ؟ GBA ؟

تاپیک قبلی بسته شد اینم انشالله بسته میشه
این کجا اسمش هکه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

هولی مولی !! :-o
یعنی اگه وافعییت داشته باشه خیلی خیلی خوب میشه !! سر قیمت بازیا دهنم اسفالت شده :دی

توی تاپیک قبلی من می خواستم پست بدم که نشد و یکی از ناظمین با مد بودن این دسته خبر ها یک تنه کل Fail0verflow به اون عظمت رو برد زیر سوال
گویا مد شده هر چند وقت یه بار از این خبرها بیاد که بری تو بحرش میبینی چه قدر سوتی داده طرف و خنده داره :biggrin1:
بی خیال....

بزرگی می گه هیچ وقت چیزی رو حتی اگر بسیار واضح به نظر میاد به طور مطلق نقض نکنید، حالا نقض کردن حرف Fail0verflow که جای بسی ... دارد

این هک در کنفرانس 32c3 معرفی شده، کنفرانسی که توش بزرگان دیگه ای مثل smea در مورد هک 3ds صحبت کردن
ویدئو ای هم منتشر شده مربوط به همون کنفرانس هست که چند روز پیش برگزار شده، Fork کرنل لینوکس PS4 هم امروز توسط این گروه منتشر شده
Fail0verflow تیمی هست که در هک PS3,Wii U,... نقش کلیدی داشته
این تیم نشان دهنده راه هست و معمولا چیزی رو به اون صورت ریلیز نمی کنه، نقشه راه رو به هکر های دیگه نشون می ده

این اجرا کردن لینوکس روی فیرمویر ۱.۷۶ (فکر کنم)‌ اجرا شده که الان کمتر از ۱٪‌ دارندگان PS4 دنیا دارنش تقریباً. معلوم نیست روی ورژن‌های بالاتر کار کنه.

Fail0verflow گروه بسیار معتبریه
باید به هک کامل امیدوار بود البته سونی ممکنه مثل نسل قبل با آپدیت های پی در پی جلوی هک رو بگیره

من هر نسل هر کنسولی که میگیرم اون یکی کنسوله زودتر هک میشه :)) شانس نیست که :دی

تاپیک قبلی بسته شد اینم انشالله بسته میشه
این کجا اسمش هکه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اتفاقا خواستم همین خبر رو اعلام کنم توی همون تاپیک دیدم که بسته شده. اصلا برای چی بسته بشه؟ حتی گیم اسپات هم این خبر رو تایید کرده. هر چی هست دارن به هک شدن کامل نزدیک میشن. حالا من دوس ندارم کنسول هک بشه باید تاپیک خبر رو ببندم؟

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or