giant level
کاربر سایت
شما چرا جوش میاری بیا مارو یزناجوری ها هم نیست که شما میگین اگر هک بشه کسی که دوست داره هک کنه اون کسی که نداره نکنه!!
نه عزیز من اگر هک بشه همه میرن سمت بازی های هک شده اونوقت سیستم تعویض و اجاره و بازی های دست دوم برداشته میشه که در اونصورت اونایی هم هک نکنند نمیتونند از این شرایط استفاده کنند.
اون کسی که کنسول خریده منتظر هک شدنه نمیتونه بازی هاشو فراهم کنه خیلی بیجا کرده که رفته خریده.عزیز من وقتی نداری توانت نمیرسه مجبور نیستی که بخری!!!کی مجبورت کرده کنسول بخری که بعدم دست به دعا بشی واسه هک شدن. یقه ی باباشون میگرن یالا برام کنسول بخر یالا برام کنسول بخر.لازم نیست که همه ی بازی هارو انجام بده آدم, تموم مردم دنیا دارن بازی هارو تهیه میکنند !!! قانون کپی رایت هم تهیه رعایت میکنند.میدونید واسه یه گیم چقدر شرکت سازنده هزینه میکنه چقدر بودجه میذاره؟!!!اگر کنسول هک بشه شرکت ها ضرر زیادی میکنند حتی ممکنه به مرز برشکستگی هم برند.حتما که نباید مفت خوری کنیم ما.تا به حرفه همش میگیم ما حلال حرم سرمون میشه اما به عمل هیچ کاری نمیکنیم.هک شدن و استفاده از بازی هک شده هیچ فرقی با همون حرم خوری نداره مثل یجور دزدی از شرکت سازنده بحساب میاد.همین الانم با 20 تومن میشه بازی هارو تعویض کرد همینطور اجاره , اگر هک بشه هم فوقش هر بازی رو باید با 20 تومن تهیه کرد که همین مقدار در میاد.خیلی راحت هم بازی های آنلاین میشه انجام داد
هک شد هک نکن هیچ کسی هم ناراحت نمیشه خوشحالم میشیمشما چرا جوش میاری بیا مارو یزنهک شد هک نکن هیچ کسی هم ناراحت نمیشه خوشحالم میشیم

بعضی ها فکر میکنن ما ها گنج قارون داریم من خودم خیلی ها ر میشناسم شهرستان هستن کاملا وضع اقتصادی متوسط دارن یا همین تو تهران که بازی ارجینال تهیه میکنن
کسی که یه کوچولو فرهنگ احترام به بقیه ر داشته باشه هیچ وقت کنسول ر هک نمیکنه
عزیز اگر هک بشه بازی اوریج خوب گیر نمیاد! برای آنلاین باز ها بد میشهمن واقعا تعجب میکنم از حرف های بعضی از دوستان . آخه هک بشه چه ضرری به کسایی که می خوان اوریجینال بازی کنن وارد میشه؟؟؟ غیر از اینه که بعضی پولدار ها زورشون میاد بقیه هم بتونن بازی ها رو تجربه کنن ؟؟؟ البته اونایی رو که با بالا رفتن قیمت کنسول دوباره باید پول جمع کنن که کنسولو خریداری کنن درک میکنم ولی مابقی را هیچ جوره درک نمی کنم . مثلا من کلی پول جمع کردم و ps3 مو فروختم و یکمی هم قرض کردم که تونستم ps4 بخرم . الان هم یه قرون پول ندارم که بازی بخرم و به امید همین هک شدن هم خریدم .
برای مثال مگه X360 هک شد کسی نتونست انلاین بزنه ؟؟عزیز اگر هک بشه بازی اوریج خوب گیر نمیاد! برای آنلاین باز ها بد میشه
عجبا!!! دوست من آنلاین باز ها میتونن هک نکنن . تا جایی هم که من خاطرم هست بازی ارزون میشه نه گرون . کی گفته گیر نمیاد؟ اوریجینال تحت هر شرایطی گیر میاد .
برای مثال مگه X360 هک شد کسی نتونست انلاین بزنه ؟؟
عزیز اگر هک بشه بازی اوریج خوب گیر نمیاد! برای آنلاین باز ها بد میشه