PS4 هک شد

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
کلا تو ps3 news از این خبرای الکی زیاد میاد :دی

دفعه قبل هم یه بابایی گفته بود کنسولو هک کرده یه سایت هم زده بود واسه دانلود هک منم دانلود کردم دیدم فایلو اینه :

ios 6.x jeilbreak :|

تازه تو خود ps3 news این خبر منتشر شده بود و گفتند داریم از این هک استفاده میکنیم و راحت و بدون مشکل اجرا شده :bighug:

البته اگه این hishmage (یا هر چیز دیگه که اسمشه :دی) این خبرو داده باشه احتمالش زیاده که هک شده باشه :دی البته امیدوارم پلاگین الکی نباشه اون دو تا :|

در کل باید منتظر خبر های بعدی بود .

در مورد بالا رفتن قیمت اگه دوستان یادشون باشه وقتی اون خبر هک منتشر شد که فیک اندر فیک بود فروشنده های توپخونه و خیلی جاهای دیگه قیمت رو بردند بالا :| که یه ابروریزی شدید شد :دی

الانم مطمینا اگه این خبرو ببینن و نخوان یکم فک کنن دوباره قیمتو میکشن بالا :)

وقتی هم که کنسول واقعا هک شه خب قطعا تو ملت ما مخصوصا بکس پشت شهرداری (:|:|:|) قیمتو میکشن بالا چون مطمین میشن فروشش بالاتر میره .

خلاصه دوستانی که قبلا خریدن اگه هک شه راحت شدند چون با قیمت پایین تر خریدند و دوستانی هم که همزمان با هک شدنش برن بخرن قاعدتا پولشونو دور ریختند :دی

البته تا زمانی که سونی نسل بعد ps4 رو معرفی نکنه این طوره :دی

حالا کاری به این هک ندارم، ولی من هنوزم معتقدم که PS4 زود هک میشه
اگه هک شه عالی میشه، دقیقا میشه یه pc

یه هفته دیگه هکش کن :dچون من تو این هفته ps4 رو می گیرم خدایا با این وضعیت باید برم کلیه خودمو برم بفروشم

امیدوارم یجور هک بشه که دنگ و فنگ نداشته باشیم واسه آنلاین .

من این یارو که میگه ps4 رو هک کرده نمیشناسم. آیه یأس هم نمی خوام بخونم ولی فکر می کنم می خواد خودشو مشهور کنه الکی گفته ps4 رو هک کرده. ولی امیدوارم که زود هک بشه .

اگه هم هک بشه امیدوارم با قابلیت آنلاین زدن هک بشه وگرنه هـک بدون قابلیت بازی آنلاین= بازگشت به نسل قبل...
اگه درست درمون هک بشه خیلی سریع میره تو لیست خرید :دی

اقایون اگه هک شدنش راست باشه سونی سریع تو پلیستیشن بلاگ میگه یادتون نیست قضیه ps3 رو؟ هر کنسولی که هک شده تا حالا سریع خود سونی قبل همه اقدام به گفتنش کرده

به یه چیزی پی بردم .. که دوستانی که پولدار تشریف داشتن و میگفتن خدا کنه ps4 هک نشه ... الان به ضرتو پوورت افتادن دست به دعا شدن :|:|:|

توییترم اعلام کرده و فیو ریتویت خیلی کمه بازدید بعد از چند ساعت خیلی کمه کامنت یوتوب هم بسته و به احتمال زیاد یعنی از دید من که نظریه پرداز و تزدهنده هستم با تشخیص دوستان . 95 درصد فیک اون 5 درصد هم شما جزو اون 95 درصد حساب کن اگه شد برگرد به اون 5 درصد اگه نشد برگرد به 95 درصد

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or