PS4 منعی در استفاده از بازیهای دسته دو ایجاد نمی کند.

Grey Warden

Dragon Age Scholar
Loyal Member

"PS4 نیازی به همیشه آنلاین بودن ندارد و همچنین منعی هم در استفاده عنوانهای دسته دو قائل نمی شود."
این سخنان توسط رییس کل سونی Shuhei Yoshida در فوریه امسال بعد از معرفی رسمی PS4 زده شده بود و به نظر می رسید توسط خیلی از افراد فراموش شده بود.سایت Kotaku در اقدامی بار دیگر این سخنان را برای همه قرار داد تا شاید به تمام شایعات در این پیرامون پاسخ داده باشد.با یادآوری این سخنان چیزی که روشن می شود این است که شایعات اخیر پیرامون PS4 مبنی بر آنلاین بودن و از آن مهمتر اجازه ندادن در مورد استفاده بازیهای دوم بی پایه و اساس بوده است.

آپدیت خبر
به نقل از Shuhei Yoshida:
هرگونه لزوم کاربران برای ثبت بازی به صورت آنلاین جهت اجرای آن به عهده ناشران بازی خواهد بود. سونی آنرا اجبار نمی کند.

منبع

اینجوری ها هم که میگن سخت نیست فقط شما که بازی دسته دوم میخرید باید برای فعال کردنش یک مقداری پول بدین که من فکر کنم روی 10 -15 دلار باشه..
این قضیه برای سونی اینطور هست ولی برای ماکرو یکم فرق میکنه و چون بازی کامل نصب میشه برای استفاده از بازیهای دسته دوم باید به جزء اون پول 10 - 15 دلاری اون بازی از روی هارد طرف حذف بشه..یعین عملا هیچ فرقی نمیکنه فقط ماکرو چون بازیهاش نصب کامل میشه باید روزی یک دفع وصل شی اینترنتی حاضری بزنی..:d

مشکل اینه که تو ایران جواب نمیده خود من وقتی ps3 هنوز کپی خور نشده بود بازی اورجینال میخریدم نهایت 20 تا 30 هزار تومن زیر قیمت میفروختم .حالا فرض کن یه بابایی بازی را از من بخره بعد به قول شما بخواد 10 تا 15 دلار که چیزی حدود 40 تا 60 هزار تومن میشه بابت فعال سازیش بده خب مگه مغز .... خورده از من بازی بگیره میره اکبند میگیره دیگه

مشکل اینه که تو ایران جواب نمیده خود من وقتی ps3 هنوز کپی خور نشده بود بازی اورجینال میخریدم نهایت 20 تا 30 هزار تومن زیر قیمت میفروختم .حالا فرض کن یه بابایی بازی را از من بخره بعد به قول شما بخواد 10 تا 15 دلار که چیزی حدود 40 تا 60 هزار تومن میشه بابت فعال سازیش بده خب مگه مغز .... خورده از من بازی بگیره میره اکبند میگیره دیگه

ایران رو ول کن تو خارج ملت بازی رو به فروشگاه های مثل Gamestop تحویل میدن و اونها این کد رو فعال میکنن البته طبعا قیمت دسته دوم بالاتر میره ولی خوب بازم برای ملت خارج نشین بد نیست.. مثلا یک 15 دلاری سود کنن بازم خوبه..

دسته رو را دیدم!
ولی سونی عجب کاری باهالی کرد! تنها عیب این دسته این بود که تو بازی های شوتر کمی ادمو اذیت میکرد..که اونم حل شد ...
طبق معمول هر سال ..! منتظر سونی هستیم که بیاد با انحصاری های درجه 1 حال بده...

خوب تصمیم هوشمندانه ای گرفت SONY :دی سر این قضیه میخواست با EA جنگ کنه ممکن بود PS4 رو تحریم کنه EA که اوضاع خراب میشد
اون لاو ترکوندنهای MS و EA هم که از قبل خبرش بود همین قضیه است احتمالا که ماکرو تمام و کمال این حرکت EA رو پشتیبانی میکنه
EA هم یه انحصاری (Respawn E) میده واسه این پشتیبانی !!! :دی خوشم میاد اکثر شایعات به واقعیت میپیونده :دی

همش تقصیره مایکروسافته.سونی اصلا ازین کارا بلد نبود:d
صنعت گیم رو این بیل گیتس و رفقا به گند کشیدن)x

اسم بردن ازبزرگان به این شیوه اصلاکاردرستی نیس:wacko:ت:no::no:

بایدمنتظر یه چیز عجیب ازسونی باشیم
shrewd.gif
yahoo_45.gif
yahoo_45.gif
yahoo_45.gif

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟