PS4 منعی در استفاده از بازیهای دسته دو ایجاد نمی کند.

Grey Warden

Dragon Age Scholar
Loyal Member

"PS4 نیازی به همیشه آنلاین بودن ندارد و همچنین منعی هم در استفاده عنوانهای دسته دو قائل نمی شود."
این سخنان توسط رییس کل سونی Shuhei Yoshida در فوریه امسال بعد از معرفی رسمی PS4 زده شده بود و به نظر می رسید توسط خیلی از افراد فراموش شده بود.سایت Kotaku در اقدامی بار دیگر این سخنان را برای همه قرار داد تا شاید به تمام شایعات در این پیرامون پاسخ داده باشد.با یادآوری این سخنان چیزی که روشن می شود این است که شایعات اخیر پیرامون PS4 مبنی بر آنلاین بودن و از آن مهمتر اجازه ندادن در مورد استفاده بازیهای دوم بی پایه و اساس بوده است.

آپدیت خبر
به نقل از Shuhei Yoshida:
هرگونه لزوم کاربران برای ثبت بازی به صورت آنلاین جهت اجرای آن به عهده ناشران بازی خواهد بود. سونی آنرا اجبار نمی کند.

منبع

آپدیت خبر رو بخون عزیز..:|
خوب تو آپدیت خبری گفته که میزاره به عهده ی خود ناشران. این بدین معنی هست که سونی برای انحصاری های خودش این کار رو نمیکنه! چون خودش داره میگه که سونی این کار را نخواهد کرد. هر چند هم که این 3 شرکت پولپرست این قدر رو بازی هاشون این سیستم رو میزارن که تا همهی ناشرا مجبور به این کار میشن.
در اصل میدونید چی میشه؟! مثلا EA میاد این کار رو میکنه و از این سیستم در Ps4 و X One استفاده میکنه و یه بازی رو منتشر میکنه و یهو میآد میگه که ما قبلا بدون این سیستم 4 میلیون نسخه از این بازی فروختیم ولی الان 6 میلیون فروختیم. این قدر این کار رو میکنن تا ناشران دیگرو به حوس بندازن.

در اصل میدونید چی میشه؟! مثلا EA میاد این کار رو میکنه و از این سیستم در Ps4 و X One استفاده میکنه و یه بازی رو منتشر میکنه و یهو میآد میگه که ما قبلا بدون این سیستم 4 میلیون نسخه از این بازی فروختیم ولی الان 6 میلیون فروختیم. این قدر این کار رو میکنن تا ناشران دیگرو به حوس بندازن.
و البته امکان داره برعکسش هم اتفاق بیوفته !!! مثلا یه بازی مثل Syndicate رو در نظر بگیر. ممکنه یه نفر بره بازیشو با این هدف که " خب تمومش میکنم و میدم میره " بخره و بعد اونو بفروشه ولی در این شرایط ممکنه انتخاب بازیها خیلی خیلی هوشمندانه تر صورت بگیره و همین بازی Syndicate ( که البته من از بازیش بدم هم نمیاد ) بخاطر اینکه دیگه نمیشه اونو به قیمت خوب فروخت ، کسی زیاد طرفش نره و این خودش باعث افت فروش میشه. البته در مورد بازیهای بزرگ این قضیه میتونه برعکس باشه و به فروششون کمک کنه ولی در مورد بازیهای متوسط من فکر کنم به ضرر ناشرین خواهد بود.

خوب تو آپدیت خبری گفته که میزاره به عهده ی خود ناشران. این بدین معنی هست که سونی برای انحصاری های خودش این کار رو نمیکنه! چون خودش داره میگه که سونی این کار را نخواهد کرد. هر چند هم که این 3 شرکت پولپرست این قدر رو بازی هاشون این سیستم رو میزارن که تا همهی ناشرا مجبور به این کار میشن.

فکر کنم اخبار مربوط به ea رو این چند وقته دنبال نکردید ... بعد از ماجرای simcity به غلط کردن افتاده .... حتی انلاین پس هاش هم برداشته .... یوبی سافت هم یه انلاین پس میزاره رو بعضی بازی هاش مثل این نسل ... اکتیوژن رو نمیدونم ... ؟؟؟؟
جهت دهنده صنعت گیم 3 شرکت بزرگ سونی و نینتندو و مایکرو هستن و سازنده ها هر چقدر هم گنده باشن نمیتونن تغییری تو سیاست های کلان این شرکت ها بزارن ...

فکر کنم اخبار مربوط به ea رو این چند وقته دنبال نکردید ... بعد از ماجرای simcity به غلط کردن افتاده .... حتی انلاین پس هاش هم برداشته .... یوبی سافت هم یه انلاین پس میزاره رو بعضی بازی هاش مثل این نسل ... اکتیوژن رو نمیدونم ... ؟؟؟؟
جهت دهنده صنعت گیم 3 شرکت بزرگ سونی و نینتندو و مایکرو هستن و سازنده ها هر چقدر هم گنده باشن نمیتونن تغییری تو سیاست های کلان این شرکت ها بزارن ...

کپی و بازی دسته دوم خیلی به شرکتها ضربه میزنه مثلا epic تایید کرده بود که حدود 5 میلیون بار Gears of War3 دانلود شده خوب اگر حتی نصف این آمار هم ملت دیسک اورجینال می خریدن کلی سود نصیب شرکت میکرد..
شرکتهای سونی و ماکرو هم خودشون روی هر بازی یک مقداری سهم دارن پس براشون مهم هست..

در کل ما امیدوار به هک شدن هستیم مخصوصا که سخت افزار کنسول ها x86 هست..

خوب پس رسما رو هیچ کنسولی نمیتونیم بازی دست دوم بگیریم. چون وقتی مثلا EA داره روی One برای فروش دسته دوم بازی X ان دلار میگیره به سونی که برسه یهو مشتری مدار نمیشه. شاید بازی هایی که خود سونی منتشر میکنه رو بشه دست دوم خرید و سونی گیر نده اما بازی های دیگه قطعا همینطور هست.

البته من که تا کنسول های جدید هک نشن هیچ کدومشون رو نمیخرم! وقتی هم که هک بشن دیگه این مساله برام مهم نخواهد بود.

با این حرف استاد یوشیدا معلوم میشه انحصاری های سونی از این قائده مستثنی اند پس گور بابای بقیه بازی ها و شرکت ها هر غلطی که میخوان بکنن بکنن مهم انحصاری های سونیه.

آخرین ویرایش:
با این حرف استاد یوشیدا معلوم میشه انحصاری های سونی از این قائده مستثنی اند پس گور بابای بقیه بازی ها و شرکت ها هر غلطی که میخوان بکنن بکنن مهم انحصاری های سونیه.

کاملا تعید میشه تو نسل بد دیگه کسی بازی اشغال نمیخره مردم هوشمندانه خرید میکنن چون هزینه و مالیات براشون دیگه صرف نمیکنه........:d

1 بازی انحصاریمیکنه Uncharted 4 یا God Of War 4 یه سال تو فضاست.........:d

خوب معلوم هست EA و ACTI و Ubi صددرصد این کارو میکنن..فقط میمونه عنوانهای انحصاری که وقتی اونها هم ببینن همه گیر شده خودشون هم عمل میکنن..
حالا بنظرت اگر عکس این قضیه اتفاق بیوفته چی!!:d

باز خوردش خیلی مهمه امکان داره انحصاری ها هم مجبور به این کار بشن..

حالا بنظرت اگر عکس این قضیه اتفاق بیوفته چی!!:d

بسیار خوشحال می شیم..
17805125628126902554.gif

مثلا epic تایید کرده بود که حدود 5 میلیون بار Gears of War3 دانلود شده خوب اگر حتی نصف این آمار هم ملت دیسک اورجینال می خریدن

مسلما آمار بالاتر از این حرفاست چون یه تعداد از اینا توسط فروشنده ها دانلود شده اما اینم در نظر بگیر که خیلی از اینا ممکنه اصلا توانایی خرید بازی رو نداشته باشن و در صورتی که نتونن کپی بازی کنن کلا بیخیال بازی میشن یا مثلا سازنده The Witcher چند وقت پیش خبرش تو همین سایت هم بود که گفته بود بعضیا بازیای پایرت رو به عنوان دمو بازی میکنن و بعد خود بازی رو تهیه میکنن "یه چی تو همین مایه ها بود دقیق یادم نیست" که اینم باید در نظر بگیری

چون وقتی مثلا EA داره روی One برای فروش دسته دوم بازی X ان دلار میگیره به سونی که برسه یهو مشتری مدار نمیشه.

خوب الان یه سوال پیش میاد مثلا x1 روزی یه بار باید وصل شی و میتونه بازی، پروفایل و ... رو چک کنه ولی ps4 نیازی به آنلاین بودن نداره خب الان EA چجوری میخواد بفهمه این بازی داره چه اتفاقی سرش میوفته ؟!

فکر کنم تنها کاری که بتونه بکنه همون آنلاین پس باشه ...

اینجوری ها هم که میگن سخت نیست فقط شما که بازی دسته دوم میخرید باید برای فعال کردنش یک مقداری پول بدین که من فکر کنم روی 10 -15 دلار باشه..
این قضیه برای سونی اینطور هست ولی برای ماکرو یکم فرق میکنه و چون بازی کامل نصب میشه برای استفاده از بازیهای دسته دوم باید به جزء اون پول 10 - 15 دلاری اون بازی از روی هارد طرف حذف بشه..یعین عملا هیچ فرقی نمیکنه فقط ماکرو چون بازیهاش نصب کامل میشه باید روزی یک دفع وصل شی اینترنتی حاضری بزنی..:d

به نظر من سونی و ماکرو باید دست از این کار بردارن و تهدید رو تبدیل به فرصت کنند مگر نه کارشون تو کشور های در حال توسعه ساخته است

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or