PS4 ریموت پلی در راه PC؛ این بار به طور رسمی!

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

FaRd!N

Nothing as it Seems
کاربر سایت
قابلیت ریموت پلی بر روی لپ تاپ کنار شما میسر خواهد بود. کافی است جایی را پیدا کنید که دارای یه WiFi باشد. در ادامه با بازی سنتر همراه باشید.

97126821941166499771.jpg

این قابلیت هم اکنون بصورت رسمی بر روی PS Vita، بعضی از تلفن های هوشمند و پلی استیشن TV موجود است است اما یک برنامه غیررسمی که هفته گذشته رونمایی شد، نشان میداد که این قابلیت بدون هیچ مشکلی بر روی PC نیز قابل اجراست.

حالا با توجه به این که یک برنامه نویس موفق به انجام این کار شده و Xbox One هم بر روی ویندوز 10 از این قابلیت پشتیبانی می کند، سوالات زیادی از طرف کاربران به سمت سونی در خلال نبود این قابلیت سرازیر شد. خوب، رئیس بخش سرگرمی های سونی یعنی یوشیدا، در این زمینه پاسخ می دهد:

"بعضی از مردم از من میپرسند که آیا ما هم قابلیت ریموت پلی بر روی PC را خواهیم داشت؟ باید بگویم که بلی، ما در حال کار برروی یک برنامه رسمی برای آوردن این قابلیت بر روی PC و MAC هستیم."

این خبر خوبی برای برنامه نویس غیررسمی نمی تواند باشد اما به هرحال او هنوز هم میتواند از طریق برنامه های Android و iOS به درآمدزایی مشغول باشد!

طرفداران DualShock 4 هم امیدوارند در کنار این ساپورت رسمی، درایورهای خوبی برای ساپورت این کنترلر از دیگر بازی های غیر پلی استیشن نیز منتشر شود.

آخرین ویرایش:
در مورد Ds4 میتونم بگم که اکثر بازی های روز این کنترلر محبوب رو روی pc ساپورت میکنن و من همین الان دارم Syndicate رو با همین کنترلر میزنم و به راحتی کار میده
هر بازی هم جواب نده از Inputmapper استفاده میکنم
بعد دوستان یه سوال فنی.کسی که توی خونه خودش پلی استیشن 4 داره دیگه چه دلیلی داره بازی رو روی پی سی استریم کنه؟؟:dخب کابل اچ دی رو از پی اس 4 وصل میکنه به نمایشگر و تمام:d دیگه چه کاریه که شاهد این همه افت فریم و افت کیفیت باشیم؟

آخرین ویرایش:
بعد دوستان یه سوال فنی.کسی که توی خونه خودش پلی استیشن 4 داره دیگه چه دلیلی داره بازی رو روی پی سی استریم کنه؟؟:dخب کابل اچ دی رو از پی اس 4 وصل میکنه به نمایشگر و تمام:d دیگه چه کاریه که شاهد این همه افت فریم و افت کیفیت باشیم؟

PC که فقط کیس مونیتور نیست. لپ تاپ و تبلت های Windows هم PC محسوب می شن. اتفاقا برای خیلی ها که تو اتاقشون مانیتور یا تلویزیون ندارن و مجبورن برن توی حال پیش بقیه بازی کنند خیلی خوب میشه. خیلی راحت رو لپتاپشون استریم می کنند.

در مورد Ds4 میتونم بگم که اکثر بازی های روز این کنترلر محبوب رو روی pc ساپورت میکنن و من همین الان دارم Syndicate رو با همین کنترلر میزنم و به راحتی کار میده
هر بازی هم جواب نده از Inputmapper استفاده میکنم
اتفاقا ویژگی خوبی هستش.
من با اینکه از یک تلویزیون جداگانه استفاده میکنم و اختیارش دست خودم ولی از این قابلیت روی X1 استفاده میکنم.بعضی مواقع که بخوام گیم کپچری رو ضبط کنم بازی روی PC استریم میکنم و با OBS ضبط میکنم.یا بعضی مواقع پای PC هستی و حال و حوصله نداری بری کنسول رو روشن کنی و ... یا اصلا توی یک حای دیگه ی خونه هستی از طریق Xbox App دستگاه رو روشن میکنی و ... (حالا جالبیش اینجاست که حال ندارم کنسول رو روشن کنم ولی حال دارم دسته رو با سیم وصل کنم :d دیگه بد دردیه).
اونایی هم که از تلویزیون مشترک استفاده میکنن که دیگه هیچ،اینجوری دیگه تلوزیون هم اشغال باشه میرن بازی میکنن.
امیدوارم این قابلیت برای iOS و اندروید هم عرضه بشه و فقط مختص کامپیوتر ها نباشه.

منظور از استریم کردنش, عینا کل تصویری که روی تلوزیون هست رو بیاره رو مانیتور

یعنی دیگه هیچ فرقی نمیکنه بازی خاصی انجام بدی, اصلا بازی نکنی و داخل داشبورد باشی یا داخل استور و یا ....

ولی ایده ای بسیار عالی هستش, حیف و صد حیف که اینترنت ناجونی داریم که توانایی استریم کردن غیر از لوکال رو نداریم, وگرنه فک کنید DS4 تو محل کارتون(حالا محل کار مثال بود, وگرنه میشه خونه اقوام هم باشه یا از یه جای خیلی دورتر مثلا ماموریتی چیزی داشته باشید و به یه شهر دیگه و یا یه کشور دیگه رفته باشید!) همراهتون باشه بعد با ریموت پلی از پی اس فور که به لحاظ فیزیکی در دسترس شما نیست ازش استفاده کنید و بازی کنید :)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or