PS4 ریموت پلی در راه PC؛ این بار به طور رسمی!

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

FaRd!N

Nothing as it Seems
کاربر سایت
قابلیت ریموت پلی بر روی لپ تاپ کنار شما میسر خواهد بود. کافی است جایی را پیدا کنید که دارای یه WiFi باشد. در ادامه با بازی سنتر همراه باشید.

97126821941166499771.jpg

این قابلیت هم اکنون بصورت رسمی بر روی PS Vita، بعضی از تلفن های هوشمند و پلی استیشن TV موجود است است اما یک برنامه غیررسمی که هفته گذشته رونمایی شد، نشان میداد که این قابلیت بدون هیچ مشکلی بر روی PC نیز قابل اجراست.

حالا با توجه به این که یک برنامه نویس موفق به انجام این کار شده و Xbox One هم بر روی ویندوز 10 از این قابلیت پشتیبانی می کند، سوالات زیادی از طرف کاربران به سمت سونی در خلال نبود این قابلیت سرازیر شد. خوب، رئیس بخش سرگرمی های سونی یعنی یوشیدا، در این زمینه پاسخ می دهد:

"بعضی از مردم از من میپرسند که آیا ما هم قابلیت ریموت پلی بر روی PC را خواهیم داشت؟ باید بگویم که بلی، ما در حال کار برروی یک برنامه رسمی برای آوردن این قابلیت بر روی PC و MAC هستیم."

این خبر خوبی برای برنامه نویس غیررسمی نمی تواند باشد اما به هرحال او هنوز هم میتواند از طریق برنامه های Android و iOS به درآمدزایی مشغول باشد!

طرفداران DualShock 4 هم امیدوارند در کنار این ساپورت رسمی، درایورهای خوبی برای ساپورت این کنترلر از دیگر بازی های غیر پلی استیشن نیز منتشر شود.

آخرین ویرایش:
واقعا نمی دونم چرا نمیان ساپورت کنترلر رو بذارن واسه PC، مایکروسافت واقعا کار خوبی کرد همون اولا درست و درمون ساپورت کنترلر رو ردیف کرد، این سونی نمی دونم دردش چیه.

واقعا نمی دونم چرا نمیان ساپورت کنترلر رو بذارن واسه PC، مایکروسافت واقعا کار خوبی کرد همون اولا درست و درمون ساپورت کنترلر رو ردیف کرد، این سونی نمی دونم دردش چیه.
مایکرو ساپورت کنترلر واسش 2 سر سود بوده و هست...سونی دلیلی واسه پشتیبانی از پلتفرم مایکرو نداره کلا...اگه این یارو نبود فکر نمیکنم حالا حالا ها همین ریموت پلی هم به طور رسمی میاورد به pc.

اشتباه هکرش این بود که ایندفعه خواست بفروشه ، اگر دونات میکرد یا پول جمع میکرد کاریش نداشتن ولی فروش رسمی نرم افزاری که روحش مال سونی هست باعث عکس العمل شد...

مایکرو ساپورت کنترلر واسش 2 سر سود بوده و هست...سونی دلیلی واسه پشتیبانی از پلتفرم مایکرو نداره کلا...اگه این یارو نبود فکر نمیکنم حالا حالا ها همین ریموت پلی هم به طور رسمی میاورد به pc.

اﻳﻦ ﻣﻲ ﺗﻮﻧﻪ ﻓﺭﻭﺵ ﻛﻨﺘﺮﻟﺮ ﺭﻭ ﺑﺒﺮﻩ ﺑﺎﻻ, ﺗﻮ ﺑﺎﺯاﺭ pc ﺭﻗﻴﺐ ﻫﻢ ﻧﻴﺴﺘﻦ ﻛه ﺣﺎﻻ. ﻫﻤﻴﻦ اﻻﻧﺶ ﺑﺎ ﺩﺭاﻳﻮﺭ ﻧﺼﻔﻪ ﻧﻳﻤﻪ ﺧﻴﻠﻴا ﺭﻭ ﻣﻴﺸﻨﺎﺳﻢ dual shock 4 ﺧﺮﻳﺪﻥ ﻭاﺳﻪ pc.

اﻳﻦ ﻣﻲ ﺗﻮﻧﻪ ﻓﺭﻭﺵ ﻛﻨﺘﺮﻟﺮ ﺭﻭ ﺑﺒﺮﻩ ﺑﺎﻻ, ﺗﻮ ﺑﺎﺯاﺭ pc ﺭﻗﻴﺐ ﻫﻢ ﻧﻴﺴﺘﻦ ﻛه ﺣﺎﻻ. ﻫﻤﻴﻦ اﻻﻧﺶ ﺑﺎ ﺩﺭاﻳﻮﺭ ﻧﺼﻔﻪ ﻧﻳﻤﻪ ﺧﻴﻠﻴا ﺭﻭ ﻣﻴﺸﻨﺎﺳﻢ dual shock 4 ﺧﺮﻳﺪﻥ ﻭاﺳﻪ pc.

من اگه میتونستم واسه PS4م هم dual shock 4 استفاده نمیکردم اونوقت ملت واسه PC میگیرنش ؟! باتریش رو که بعد 6 ساعت استفاده باید شارژ کنم و داره ضعیفتر هم میشه ! چراغش هم که بعد از 3 روز استفاده سوخت !!!!! جک هدفون روی دسته هم که اگه شارژ از نصف کمتر بشه یا روتر و وای فای توی اتاق باشه هی صداش قطع و وصل میشه !

من اگه میتونستم واسه PS4م هم dual shock 4 استفاده نمیکردم اونوقت ملت واسه PC میگیرنش ؟! باتریش رو که بعد 6 ساعت استفاده باید شارژ کنم و داره ضعیفتر هم میشه ! چراغش هم که بعد از 3 روز استفاده سوخت !!!!! جک هدفون روی دسته هم که اگه شارژ از نصف کمتر بشه یا روتر و وای فای توی اتاق باشه هی صداش قطع و وصل میشه !

مطمئنید از دسته DS4 سالم دارید استفاده میکنید؟ :دی و اینکه سالم ازش نگه داری میکنید؟ ما هم از همون روز اول یه دسته داریم نه چراغش سوخته، نه شارژش کمتر شده و نه نه صدای هدفونش قطع و وصل میشه؛ حتی اگه روی حالت اخطار (کم بودن شارژ) باشه.

آخرین ویرایش:
حالا شاید مال شما بد در اومده، من که دو تا دارم مشکلی نداره از یکی هم بیشتر رو pc استفاده می کنم. فقط احساس کی کنم کمی شارژش کمتر از دسته xbox هست که اونهم مهم نیست میذارم با usb شارژ میشه.

مطمئنید از دسته DS4 سالم دارید استفاده میکنید؟ :دی و اینکه سالم ازش نگه داری میکنید؟ ما هم از همون روز اول یه دسته داریم نه چراغش سوخته، نه شارژش کمتر شده و نه نه صدای هدفونش قطع و وصل میشه؛ حتی اگه روی حالت اخطار (کم بودن شارژ) باشه.
ولی صدای هدفون واسه من گاهی اوقات قطع و وصل میشه خیلی خیلی کم پیش میاد ولی اخرش نفهمیدم مشکل از چیه دقیقا بعد ار اپدیت به 3.11 اینجوری شد.احتمال داره باگ فریمور باشه !!

دسته ی اوریجینال باندل دستینی هست ، فقط هم با کابل خودش به خود PS4 وصل میکنم برای شارژ و تا چراغش هم خاموش میشه دسته رو از کابل جدا میکنم ، حتی موقعی که داره شارژ میشه بازی هم نمیکنم باهاش !!! همون هفته اولی که داشتم DA3 بازی میکردم دیدم چراغش یه نور شدید آبی زد و از اون موقع فقط نور سبز و زرد و قرمز داره و نور آبیش همیشه خاموشه ! برای هدفونش هم پرسیدم از چند جا گفتن این مورد برای DS4 زیاد پیش میاد یه چند تا کار گفتن (شارژ و WiFi و سیم های برق فشار قوی و . . .) که هیچ کدوم هم فایده ی چندانی نداره ؛ یعنی همیشه اینطوری نمیشه اما بنظرم توی هفته 5 دقیقه هم اینطوری بشه اعصاب خورد کنه !
برای باتریش هم که خداییش خیلی شارژش ضعیفه !! من هر دو روز یک بار باید شارژش کنم تقریبا 10-15 ساعت میشه بازی کرد ! باتری ها هم هر چقدر خوب باشن نهایتا بعد از یک سال شروع میکنن قدرتشون رو از دست بدن !

حالا شاید مال شما بد در اومده، من که دو تا دارم مشکلی نداره از یکی هم بیشتر رو pc استفاده می کنم. فقط احساس کی کنم کمی شارژش کمتر از دسته xbox هست که اونهم مهم نیست میذارم با usb شارژ میشه.
اگه قرار باشه وسط بازی های طولانی و ماراتون ها باتریش تموم بشه و برای بازی کردن دسته رو به کابل وصل کنیم چه فرقی داره با دسته های قدیمی و کابلی !!!!!! من برای 360 همیشه میگفتم کاشکی باتری دائم داشت و مجبور نبودم باتری قلمی بزارم و الان دقیقا برعکس شده !

اگه قرار باشه وسط بازی های طولانی و ماراتون ها باتریش تموم بشه و برای بازی کردن دسته رو به کابل وصل کنیم چه فرقی داره با دسته های قدیمی و کابلی !!!!!! من برای 360 همیشه میگفتم کاشکی باتری دائم داشت و مجبور نبودم باتری قلمی بزارم و الان دقیقا برعکس شده !

شما اگر بیسیم بخوای که همه دسته ها این قضیه رو دارن تموم میشه باید بذاری شارژ! بدترین حالت اینه که دسته رو برای یه مدت محدود سیم دار استفاده کنی. من تجربه بلند مدت با دسته ای PS4 نداشتم نمی دونم حالا بعد از مدتی ضعیف بشن بین یا نه، ولی در کل دسته PS4 رو ترجیح میدم.

دسته ی اوریجینال باندل دستینی هست ، فقط هم با کابل خودش به خود PS4 وصل میکنم برای شارژ و تا چراغش هم خاموش میشه دسته رو از کابل جدا میکنم ، حتی موقعی که داره شارژ میشه بازی هم نمیکنم باهاش !!! همون هفته اولی که داشتم DA3 بازی میکردم دیدم چراغش یه نور شدید آبی زد و از اون موقع فقط نور سبز و زرد و قرمز داره و نور آبیش همیشه خاموشه ! برای هدفونش هم پرسیدم از چند جا گفتن این مورد برای DS4 زیاد پیش میاد یه چند تا کار گفتن (شارژ و WiFi و سیم های برق فشار قوی و . . .) که هیچ کدوم هم فایده ی چندانی نداره ؛ یعنی همیشه اینطوری نمیشه اما بنظرم توی هفته 5 دقیقه هم اینطوری بشه اعصاب خورد کنه !
برای باتریش هم که خداییش خیلی شارژش ضعیفه !! من هر دو روز یک بار باید شارژش کنم تقریبا 10-15 ساعت میشه بازی کرد ! باتری ها هم هر چقدر خوب باشن نهایتا بعد از یک سال شروع میکنن قدرتشون رو از دست بدن !

بابا 15 ساعته کمه؟! :| :دی خوبه باتری عوض نمیکنی و کافی USB بزنی بهش. در مورد ایرادت هم مشکل از دسته شماست. از شانستون اینجوری شده.

ولی صدای هدفون واسه من گاهی اوقات قطع و وصل میشه خیلی خیلی کم پیش میاد ولی اخرش نفهمیدم مشکل از چیه دقیقا بعد ار اپدیت به 3.11 اینجوری شد.احتمال داره باگ فریمور باشه !!
این قطعی هر از چندگاهی اتفاقا برای من هم بعد از این آپدیت آخری اتفاق اقتاده اما خیلی کم. منم احساس میکنم باگ فریم ور باشه.

بابا 15 ساعته کمه؟! :| :دی خوبه باتری عوض نمیکنی و کافی USB بزنی بهش. در مورد ایرادت هم مشکل از دسته شماست. از شانستون اینجوری شده.

/QUOTE]

ولی اینکه بالاخره بعد از مدتی (حالا ممکنه طولانی) بالاخره باطریش کم کم ضعیف میشه درسته، همه باطری های قابل شارژ این مشکل واسشون پیش میاد.

اگه 6ساعت یه ضرب بازی کردن کمه و بازم شارژ بیشتر میخواید کاری نداره که.من یه سه راهی بغل دستم گذاشتم هر موقع شارژش تموم شد وصلش میکنم به شارژر موبایلم و ادامه بازی تا شارژش کامل بشه:d

شما اگر بیسیم بخوای که همه دسته ها این قضیه رو دارن تموم میشه باید بذاری شارژ! بدترین حالت اینه که دسته رو برای یه مدت محدود سیم دار استفاده کنی. من تجربه بلند مدت با دسته ای PS4 نداشتم نمی دونم حالا بعد از مدتی ضعیف بشن بین یا نه، ولی در کل دسته PS4 رو ترجیح میدم.

من بازی هام همیشه ماراتونی هست (5 ساعت به بالا) شارژ کامل دسته ش هم 1-2 ساعت طول میکشه (مدت محدود ؟) برای دسته های 360 باتری که پیام میداد ، همون موقع باتری های دوم رو میزاشتم توی کنترولر و بدون نگرانی به بازی ادامه میدادم ، بعلاوه باتری های شارژی با کیفیت گرفته بودم (4 تا) تقریبا هفته ای یک بار یه جفت از باتری ها رو شارژ میکردم !!!!
در مورد باتری و عمرش هم ؛ تمام باتری های قابل شارژ بعد از مدتی قدرتشون رو شروع میکنن از دست بدن ، چه موبایل ، چه لپ تاپ ، چه باتری های AA ؛ تفاوتش اینه که اگه باتری AA میخورد وقتی این اتفاق افتاد خیلی راحت باتری رو دور می انداختم ، اما الان باید بدم دسته رو باز کنن !

بنظر من سونی اگه برای این باتری و دستش نظر سنجی میکرد شاید ایده های بهتری میگرفت ! (البته نمیدونم شایدم نظر سنجی کرده !!) توی این نسل نه سونی نه مایکروسافت توی طراحی دستشون اونجوری که باید عمل نکردن ، حداقل سونی یکم توی اون تاچ پدش خلاقیت داشته ، مایکرو که باید به فکر طراحی مجدد دسته هاش باشه !

این قطعی هر از چندگاهی اتفاقا برای من هم بعد از این آپدیت آخری اتفاق اقتاده اما خیلی کم. منم احساس میکنم باگ فریم ور باشه.

یک بار با باتری های شارژی AA (اگه اشتباه نکنم duracell 2500 بود) نزدیک 25 ساعت Fallout 3 بازی کردم ، بعلاوه تصور کن با یه کابل USB ی 3 متری ، توی فاصله ی 3 متری تلویزیون 48 اینچ بشینی و بازی کنی (واسه همینه که موقع شارژ نمیتونم بازی کنم !)
جدا از اینا شارژ باتری این کنترولر بین 7-8 ساعته ، من همینطوری گفتم 10-15 ساعت ، توی بررسی هایی که انجام دادن برای این کنترولر گفتن میانگین 7-8 ساعت شارژ دهی رو داره . . .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or