PS4 در پخش زنده تلویزیونی ژاپن دچار مشکل جدی شد!

19Rodar

کاربر سایت
PS4JapanTear-670x389.jpg

در حین یک برنامه پخش زنده از نمایشگاه TGS 2013 که از یک کانال تلویزیون ژاپن پخش می شد، کارکنان بخش Sony Computer Entertainment خود را در حالت نه چندان جالبی دیدند و این در حالی بود که میزبان ، برنامه PlayRoom را در روبروی چشمان مردم اجرا می کرد!

ماجرا از این قرار بود که میزبان برنامه سعی کرد از Touch Pad کنترلر PS4 استفاده کند و PS4 به سادگی چند بار قادر به انجام دستورات نبود و دچار مشکل شد! این مساله باعث شد که چند نفر از کارکنان ارشد به کمک میزبان بروند تا این مشکل را حل کنند اما باز هم نتوانستند کار خاصی انجام دهند و کماکان مشکل به قوت خود باقی موند.

شایان ذکر است ، میزبان که از PlayRoom نا امید شده بود برای تست کردن نرم افزار PlayStation بر روی تبلت با کمک PS4 به سمتی دیگر رفت که در این لحظه باز هم کنسول دچار مشکل شد و هنگ کرد! این بار این موضوع باعث خنده و تمسخر برخی از حاضرین در غرفه سونی شد و نکته بدتر این است که تمام این خنده ها و تمسخرها بصورت زنده برای تمام ژاپنی ها پخش شد!

بر طبق گفته منبع،اگر شما هم قصد دارید کمی بخندید می توانید ویدئوی این قسمت از نمایشگاه را ببینید.

Dualshockers

این خبر مربوط به چند روز پیش است که با توجه به اینکه کسی ترجمش نکرده بود من الان این کارو کردم و گذاشتم.ویدئوی مذکور هم در منبع خبر قابل دیدن است.

آبدیت خبر:
بعد از این خبر ، یوشیدا "رئیس استدیوهای جهانی سونی " در صفحه شخصی تویتر خود ابتدا در مورد مشکل در اجرای AC 4 بر روی PS4 اعلام کرد که اون فقط یک بازی بوده که هنوز در حال ساخت است و به صورت کامل تست نشده است.در مورد مشکل بعدی نیز اشاره کرد که اصلا نگران این موضوع نباشید و بدانید که PS4 کاملا خوب است و هیچ مشکلی ندارد.

آخرین ویرایش:
انگار نه انگار که کمتر از 2 ماه دیگه عرضه رسمی کنسول ها هست یکی که داره افزایش فرکانس می ده یکی هم هم تاچش خرابه هم کنسولش همچنان مشکل هنگ کردن داره:d

اونوقت به من توضیح بده که خورد شدن دیسک توسط X360 جلوی اون همه مردم و press اونم تو دست بیل گیتس حکمش چیه؟ :-/

این ربطی به کنسول نداره مربوط به ترک برداشتن دیسک هست که اگر ترک داشته باشه دیسک رو خورد می کنه درایو ، فرقی هم نداره چه درایوی باشی این اتفاق برای من یکی دو باری افتاده

در کل ضعف یک ور قضیه هست اشتباه یک ور دیگه شاید ماکرو هم 100 تا اشتباه داشته 100 تا هم ضعف داشته من کاری با یک شرکت خاص ندارم فقط گفتم این حرکتی که تو کنفرانس اتفاق افتاده یک ضعف بوده نه اشتباه
مثلا تو حین کنفرانس شما پات میخوره سیم برق کابل کنده میشه این اشتباه هست که فقط جنبه فان داره ولی مثلا اگر اپل بیاد این سنسور اثر انگشت ایفون رو وسط کنفرانس تست کنه و این سنسور کار نکنه دیگه اشتباه نیست و ضعف اون سنسور هست..

انقدر هم به شرکتهای دیگه ربطش ندیدن

این ربطی به کنسول نداره مربوط به ترک برداشتن دیسک هست که اگر ترک داشته باشه دیسک رو خورد می کنه درایو ، فرقی هم نداره چه درایوی باشی این اتفاق برای من یکی دو باری افتاده

در کل ضعف یک ور قضیه هست اشتباه یک ور دیگه شاید ماکرو هم 100 تا اشتباه داشته 100 تا هم ضعف داشته من کاری با یک شرکت خاص ندارم فقط گفتم این حرکتی که تو کنفرانس اتفاق افتاده یک ضعف بوده نه اشتباه
مثلا تو حین کنفرانس شما پات میخوره سیم برق کابل کنده میشه این اشتباه هست که فقط جنبه فان داره ولی مثلا اگر اپل بیاد این سنسور اثر انگشت ایفون رو وسط کنفرانس تست کنه و این سنسور کار نکنه دیگه اشتباه نیست و ضعف اون سنسور هست..

انقدر هم به شرکتهای دیگه ربطش ندیدن
نخیر عزیز دل برادر. دیسک ترک نداشت خود درایو کنسول دیسک رو میترکوند. بعد از این پستت من دیگه حرفی برای گفتن ندارم چون به چیزی که میخواستم رسیدم :دی

در ادامه موفق باشی :دی

67712856349549874572.jpg

جوری نوشتین مشکل جدی که فک کردم 4 تا BR تروکنده دستگاه :دی اون پست هم خیلی با حال بود پات میخوره به سیم میشه اشتباه :دی بعد تریکدن دیسک هم جزو اشتباس

آقا من این کلمه "مشکل جدی" و علامت تعجب رو دیدم تا مرز صفحه آبی و بیرون زدن دود و اینا رفتم ، وقتی خوندم فهمیدم قضیه اونقدر هم جدی نبوده "نه اینکه کلا جدی نباشه اما ممکنه اتفاق باشه که دقیقا در بدترین حالت ممکن رخ داده (قانون مورفی)"

Terova

نمیدونم سره معرفی کدوم ورژن آندروید بود "فکر کنم 4.3 بود" وقتی خواستن قابلیت باز کردن قفل گوشی با تشخیص چهره رو نشون بدن وسط کنفرانس طرف رو نشناخت، پسرخالم نکسوس داره بیش از 50 بار امتحان کردم با چهره اینو اون ولی همیشه درست کار میکرد "البته یه بار اشتباه کرد ولی دوباره با همون شخص امتحان کردم درست شد" البته نمیگم این قابلیت بی نقص یا ضعف نداره اما به ندرت پیش میاد ولی دقیقا وسط کنفرانس گوگل این اتفاق افتاد

بعضی وقتها دیدی مجریا میگن برنامه زنده مشکلاتی هم داره اینم دقیقا از هموناست نمیشه برنامه ریزی کرد اتفاقیه که در آنِ واحد میوفته ممکنه همون گیمپد قبلا یا بعدش درست کار کنه ، کلا نمیشه به برنامه زنده ایراد گرفت همونطور که مشکل در اجرای بتل یا اساسین تو E3 ضعف حساب نمیشه ...

چقدر جالب! روسای مایکروسافت یک حرف از دهنشون می پره، فورا توی انجمن توضیحات اضافه پیرامون اون صحبت هم ترجمه میشه (بحث کاربر خاصی نیست) اما الان یوشیدا که چندی بعد از مشکل قضیه رو توضیح داد هیچ اشاره ای نشده! کاش اون توضیحات رو مثل همین خبر از زیر لایه نازکی از خاک بیرون می کشیدید و ترجمه می کردید -----Note: Im a PC gamer
کلا ما ایرانیها علاقه خاصی به سانسور اخبار داریم:)

آخرین ویرایش:
یه سوال: از کی این احساس پیش اومده که فقط سونی فن ها دارن ترول میکنن ماکرو رو؟:d

ترول هایی که ماکرو فن ها(بعضی ها) میکنن دیگه رو باقی میزاره که بگید فقط سونی فن ها ترول میکنن

خوب با لاخره بعد از این همه موفقیت و خبر خوب نقد بازی سازان و کل عوالم از ps4 قدرتمند شرکت معظم سونی یه موردی پیدا شد برای بحث دوستان ترول که تو این مورد فلسفی بمونن که این ضعف بوده یا اشتباه؟
در واقع این ضعف نیست چرا ؟
چون ضعف وقتی باید گفته میشه که کنسول لانچ شده باشه درست مثل زمانی که xbox 360 لانچ نهایی شد و به تعداد میلیونی فروخته شد و بعد مشخص شد ای دل غافل ضعف خنک کنندگی داره !!!! در صورتی که کنسول ps4 هنور لانچ نهایی نشده و تا موقه همه چی حله و یک کنسول بدون مشکل خواهیم داشت مثل همیشه...

چرا افراد صحنه فوری هول شدن؟باید از Dice یاد بگیرن که از رو نمیرفت:d

کلا سوتی دادن حین کنفرانس مسئله ی عادیه :dارزش خبر نداره DS هم برای مزه پراکنی خبرش کرده:d

توضیحات یوشیدا : ما خیلی خوبیم =)) حداقل 4 تا دلیل عقلانی میاورد
Yoshida در مورد علت این قضیه گفته بود :
wireless interference on the show floor
احتمالاً دم و دستگاه های مرتبط با Wireless توی اون محیط زیاد بودن و ارتباط کنترلر با کنسول به مشکل خورده. چیز جدیدی هم نیست و قبلاً هم اتفاق افتاده ! :دی خود منبع هم گفته :
Now, to be fair, this kind of mishap isn’t exactly too rare on a show floor, where radio interference is rampantand devices fail often; but for it to happen on live TV, in front of a potential audience of millions, it’s quite the stroke of bad luck
===============
کلاً تا الآن خیلی ها اون دموی PlayRoom رو امتحان کردن و مشکل خاصی وجود نداشته. خودم ویدئوش رو از 3،4 تا سایت مختلف که نویسنده های سایت ها امتحانش کردن دانلود کردم و بدون ایراد بود. در جریان همین TGS هم نویسنده IGN یه مطلب در موردش نوشت و کلی تعریف کرد :
Before yesterday, I thought I figured out everything I should be excited about for the PlayStation 4 in 2013. I want to play Watch Dogs and Assassin’s Creed IV: Black Flag on it. I’m thrilled that Sony is hitting the ground running with amazing downloadable games like Resogun, Contrast, and Tiny Brains. But what I didn’t realize about the PS4 launch was that the thing I’d be most excited about was something that was coming preinstalled on each and every console
The PlayRoom is less a game and more of a toy. But regardless, it’s one of the coolest and most impressive toys I’ve played with in years
Again, it’s incredibly simple in theory, but so much fun in execution. This might be the best use of motion and camera technology that I’ve ever experienced in a game, and I can’t wait to see more
It’s the first thing to ever make me care about the PlayStation Eye, and it’s the sole reason that I’m going to buy one for the PS4
تا خرخره از PlayRoom تعریف کرده و خوشش اومده ! :دی اون هم توی همون TGS ای که این اتفاق افتاده. یعنی قرار نیست اگه توی یه مورد مشکلی پیش اومد ، همگانی باشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or