PS4 در پخش زنده تلویزیونی ژاپن دچار مشکل جدی شد!

19Rodar

کاربر سایت
PS4JapanTear-670x389.jpg

در حین یک برنامه پخش زنده از نمایشگاه TGS 2013 که از یک کانال تلویزیون ژاپن پخش می شد، کارکنان بخش Sony Computer Entertainment خود را در حالت نه چندان جالبی دیدند و این در حالی بود که میزبان ، برنامه PlayRoom را در روبروی چشمان مردم اجرا می کرد!

ماجرا از این قرار بود که میزبان برنامه سعی کرد از Touch Pad کنترلر PS4 استفاده کند و PS4 به سادگی چند بار قادر به انجام دستورات نبود و دچار مشکل شد! این مساله باعث شد که چند نفر از کارکنان ارشد به کمک میزبان بروند تا این مشکل را حل کنند اما باز هم نتوانستند کار خاصی انجام دهند و کماکان مشکل به قوت خود باقی موند.

شایان ذکر است ، میزبان که از PlayRoom نا امید شده بود برای تست کردن نرم افزار PlayStation بر روی تبلت با کمک PS4 به سمتی دیگر رفت که در این لحظه باز هم کنسول دچار مشکل شد و هنگ کرد! این بار این موضوع باعث خنده و تمسخر برخی از حاضرین در غرفه سونی شد و نکته بدتر این است که تمام این خنده ها و تمسخرها بصورت زنده برای تمام ژاپنی ها پخش شد!

بر طبق گفته منبع،اگر شما هم قصد دارید کمی بخندید می توانید ویدئوی این قسمت از نمایشگاه را ببینید.

Dualshockers

این خبر مربوط به چند روز پیش است که با توجه به اینکه کسی ترجمش نکرده بود من الان این کارو کردم و گذاشتم.ویدئوی مذکور هم در منبع خبر قابل دیدن است.

آبدیت خبر:
بعد از این خبر ، یوشیدا "رئیس استدیوهای جهانی سونی " در صفحه شخصی تویتر خود ابتدا در مورد مشکل در اجرای AC 4 بر روی PS4 اعلام کرد که اون فقط یک بازی بوده که هنوز در حال ساخت است و به صورت کامل تست نشده است.در مورد مشکل بعدی نیز اشاره کرد که اصلا نگران این موضوع نباشید و بدانید که PS4 کاملا خوب است و هیچ مشکلی ندارد.

آخرین ویرایش:
توی E3 هم وقتی داشتن AC IV رو روی PS4 اجرا میکردن دستگاه هنگ کرد و نمایش بازی دچار مشکل شد البته این ایرادا برای کنسولی که سونی میسازه مهم نیست اگه شرکت دیگه بود ایراد داشت اما چون سونیه
:bighug:
تو E3 نمایش مایکرو هم BF4 هنگ کرده بود اولش!!! اما کسی به ps4 و xone بودن نگرفتش!!! جز شما!

آخرین ویرایش:
فرشاد ما با هم نون رفاقت خوردیم . نداشتیم یک نیمه از لیوانو بزاری . بچه ها راست میگن خیلی وقته توضیحش اومده و خبرش مدفون شده ولی یه قسمتشو گذاشتی فقط . داشتیم فرشاد ؟؟؟

فرشاد ما با هم نون رفاقت خوردیم . نداشتیم یک نیمه از لیوانو بزاری . بچه ها راست میگن خیلی وقته توضیحش اومده و خبرش مدفون شده ولی یه قسمتشو گذاشتی فقط . داشتیم فرشاد ؟؟؟

اون قسمتی از خبر که ترجمه نشده رو لطفا بذارید تا ترجمه کنم.چون تقریبا کامل خبر رو گذاشتم.شما یک نگاه به منبع بندازید و متن خبر رو کامل بخونید.چیزی از قلم نیوفتاده.

واقعا اینقد سونی و ماکرو براتون مهمه که میاین به هم دیگه توهین میکنین و فرشاد رو متهم میکنین؟؟؟؟:|:|. همونطور که الان معلوم شد سونی و ماکرو تو یک قسمتی ضعف دارن. جوری میگین سونی عاشقتم دوست دارم و ماکرو فدات شم و میخوامت انگار دیگه ضعف ندارن. من الان هم میگم ماکرو ممکنه چند درصدی(حالا بخواد 50% یا 10% یا0/001% هم ضعیف باشه) پس ضعیف هست. ولی در بخش های دیگه از سونی بهتره. همونطور هم سونی تو گرافیک بهتره.

هر کنسولی مشکلی داره مسلما ps4 هم مشکل خواهد داشت اما این مشکل از کنسول نبود از بازی بود! خیلی مسخرس که این مشکل رو مرتبط با کنسول بدونیم

جواب یوشی قردای همون روز :

thanks for the link, an epic fail (-_-)

that was a game and the system still in development, not throughly tested

واقعا بریم یه خبر یک هفته پیش رو بیاریم بزنیم، این نشون از چیزه دیگه داره، نشون از این داره ما دنبال خبر منفی در مورد PS4 هستیم. چون این خبر روز نیست.

واقعا بریم یه خبر یک هفته پیش رو بیاریم بزنیم، این نشون از چیزه دیگه داره، نشون از این داره ما دنبال خبر منفی در مورد PS4 هستیم. چون این خبر روز نیست.
شدیدا توش متخصص هستی ...

جواب یوشی قردای همون روز :

خیر - اتفاقا اینکه این خبر چند روز ازش گذشته بود و کسی اینو نذاشته بود نشان دهنده یک چیز بسیار عجیب است! اینکه چرا باید این خبر در همان زمان انتشار درج نشده باشد؟من این چند روز سر کار خیلی وقتم پر بود و شب ها مثل جنازه بر میگشتم خونه وقت نداشتم تو نت زیاد بگردم و اینو اتفاقی امروز خوندم و سریعا گذاشتم وگرنه همون موقع اگر میدیدم میذاشتم.

دوستان دیگر در مورد هیچ کامنتی در مورد این موضوع و شخص خودم پاسخ نمیدم.خبر را بخونید و لطفا تنها پیرامون خبر کامنت بذارید.ممنون

آخرین ویرایش:
شدیدا توش متخصص هستی ...
والا اگر خبر تخصصی...هم بزنم به روز هست نه اینکه برم خبر یک هفته پیش رو پیدا کنم...
خیر - اتفاقا اینکه این خبر چند روز ازش گذشته بود و کسی اینو نذاشته بود نشان دهنده یک چیز بسیار عجیب است! اینکه چرا باید این خبر در همان زمان انتشار درج نشده باشد؟من این چند روز سر کار خیلی وقتم پر بود و شب ها مثل جنازه بر میگشتم خونه وقت نداشتم تو نت زیاد بگردم و اینو اتفاقی امروز خوندم و سریعا گذاشتم وگرنه همون موقع اگر میدیدم میذاشتم.

دوستان دیگر در مورد هیچ کامنتی در مورد این موضوع و شخص خودم پاسخ نمیدم.خبر را بخونید و لطفا تنها پیرامون خبر کامنت بذارید.ممنون

واقعا؟ چجوریه شما فقط خبر منفی رو دید بگردیی ولی خبری که آپدیدتش شده هست رو ندیدی؟ این خبر برای یک هفته قبله، باید تو سایت دوال شوکر بگردی تا همین خبرو ببنی. و اول هم آپدیدت خبر دیده میشه.

مشکلاتی از این قبیل برای هر شرکتی در حین یک برنامه زنده ممکنه پیش بیاد .حالا این شرکت چه سونی باشه چه مایکروسافت چه نینتندو ...هیچوقت هم نمیشه گفت که چون کنسول مشکل داره این اتفاق پیش اومد . در واقع تمام بازی ها و برنامه هایی که تو این نمایشگاه ها در دسترس قرار میگیره همه به نوعی دمو ورژن هستن و پر از باگ ، نسخه نهایی نیستن و هزار جور اتفاق ممکنه بیوفته . هر شرکتی نهایت تلاشش رو میکنه که کنسولش عیب و نقص نداشته باشه .

این نشون میده که سونی دنبال مخفی کردن عیب احتمالی کنسولش نیست و حتما تا رمان عرضه درست خواهد شد.واقعا سونی در احترام گذاشتن به طرفداراش بهترین شرکته

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or