- آمار غیر رسمی با توجه به بررسیهای اخیر
PlayStation Portable
Playstation 3
Xbox 360
PlayStation 2
آخرین ویرایش:
باشه داداش شما اورجینال خر. اصلا اورجینال خود شمایی. اصلا ایستگاه قویترینه پی سی گوه خورده. راحت شدی؟ چرا ایستگاه فنا اینجوربن. ادم حالش از هرچی فنه بهم میخوره یخورده منطق هم خوب چیزیه. شماهایی که تو ۶۰ فریم تو فول اچ دی موندین اره منتظر باش ۴کی شصت فریم بزنین. الان میاد میگه همین الانم میشه. اره غزیز میشه ولی چجوری؟ با اپ اسکیلو کاهش کیفیت تکسچرا و حذف انواع تکنیکای دیگه.چون دوستان بازیها رو ارجینال خریدن ناراحتن
طرف (مستر ریسی) تو همین سایت ادعاش آسمون رو زخم کرده بود گفتیم آی دی استیم بده داد توش چندتا بازی بود رو مینی کیس اچ پی هم اجرا میشد طبیعیه خب درک نکنید، یه عمر از زمان PS3 پی اس فنها ساپرت کردن با خرید بازی
این قضیه درمورد نینتندو کمتر وجود داره چون گرون فروشه خیلی از فنها میزنن کلا کنسول رو هک میکنن ولی سونی نه چه داخل چه خارج فنها خیلی پاش وایستادن.
واقعا هم همینطوره. منم بخاطر همین تحت هر شرایطی نسل بعدم میخرم. ولی نینتندو هم عالیه تو این زمینه با فرانچایزهای انحصاری Fire Emblem و Xenoblade و میشه گفت از سونیم بهتر تو اینمورد.
سونی این نسل جز Persona فکر کنم JRPG انحصاری تاپ دیگه نداشت. البته بخاطر فقط همین یه بازی از منظر فن ژاپنی ارزش خرید داره. خودم حیف از دستش دادم ولی نسخه Royal رو که دو سه ماه دیگه میاد حتما میخرم.
البته فکر کنم سابقه داره نینتندو بازی انحصاری برای کنسول میان نسلیش بده...دیگه نهایت اندازه یه PS4 معمولی آپگرید بشه ولی بازم تفاوتی تو بازار هدف نینتندو ایجاد نمیکنه چون به هر حال بیس بازیها برای سوییچ اورجیناله سپس واسه مدل 2020 بهینه سازی میشن.
فقط پرسشی که هست اینه با انتشار کنسول های نسل نهم همین 4قلم عناوین شرکتهای ثرد پارتی هم دیگه روی سوییچ امکان انتشار ندارن مگه اینکه بخشی از اون شرکتها فقط واسه سوییچ بازی بسازن.بازم اوضاع پیچیدس" اما اگه به فرض نینتندو یه کنسول خونگی قدرتمند سال 2022-2023 بده که تمام کنسولهای پیشین خودش(از جمله سوییچ) رو پشتیبانی کنه گزینه بشدت جذابی میشه!
باشه داداش شما اورجینال خر. اصلا اورجینال خود شمایی. اصلا ایستگاه قویترینه پی سی گوه خورده. راحت شدی؟ چرا ایستگاه فنا اینجوربن. ادم حالش از هرچی فنه بهم میخوره یخورده منطق هم خوب چیزیه. شماهایی که تو ۶۰ فریم تو فول اچ دی موندین اره منتظر باش ۴کی شصت فریم بزنین. الان میاد میگه همین الانم میشه. اره غزیز میشه ولی چجوری؟ با اپ اسکیلو کاهش کیفیت تکسچرا و حذف انواع تکنیکای دیگه.
راستی یادم رفت اورجینال قبل شما ایستگاه فنا سو تفاهم بود
برای من یکی اصلا فریم و رزولوشن مهم نیست خود بازی مهمه. فی الواقع بازی رو برای گیم پلی و داستان انجام میدم تا گرافیک.باشه داداش شما اورجینال خر. اصلا اورجینال خود شمایی. اصلا ایستگاه قویترینه پی سی گوه خورده. راحت شدی؟ چرا ایستگاه فنا اینجوربن. ادم حالش از هرچی فنه بهم میخوره یخورده منطق هم خوب چیزیه. شماهایی که تو ۶۰ فریم تو فول اچ دی موندین اره منتظر باش ۴کی شصت فریم بزنین. الان میاد میگه همین الانم میشه. اره غزیز میشه ولی چجوری؟ با اپ اسکیلو کاهش کیفیت تکسچرا و حذف انواع تکنیکای دیگه.
راستی یادم رفت اورجینال قبل شما ایستگاه فنا سو تفاهم بود
پی سی باز هیچ موقع نمیاد بگه 4کی نیتیو! 60 فریم. پی سی باز با توجه به جیبش سیستم میبنده. با همونم حال میکنه.دادا یه لیوان آب خنک بخور اول
نه که همه pc فنا 4k 120fps بازی میکنن
نینتندو تو چند نسل گذشتش معمولا در بازه زمانی 5 سال تغییر نسل داده.پس احتمال زیاد 2022 نوبت انتشار کنسول جدیدش باید باشه.من بعید میدونم بخواد عنوانی انحصاری برای سوییچ آپگرید شدش درست کنه در حالی که سوییچ معمولی فروش بالایی رو تجربه میکنه!البته فکر کنم سابقه داره نینتندو بازی انحصاری برای کنسول میان نسلیش بده...
برای همین شاید یک سری بازی ها مخصوص سوییچ آپگرید شده بده
اما کلا فکر نمیکنم کسی سوییچ رو به خاطر پورت بازی های ترد پارتی معروف بگیره...(یعنی بگه خوب ویچر3 برای سوییچ هم میاد پس انتخابم سوییچه چون هم ترد پارتی داره و هم انحصاری های خودش)
این پورت ها بیشتر...چاشنی غذای اصلی(بازی های خود نینتندو و امکانات خاصش) هستن
کلا اومدن نسل بعد بعید میدونم اونقدرا روی سوییچ تاثیر بزاره
البته فکر کنم سابقه داره نینتندو بازی انحصاری برای کنسول میان نسلیش بده...
برای همین شاید یک سری بازی ها مخصوص سوییچ آپگرید شده بده
اما کلا فکر نمیکنم کسی سوییچ رو به خاطر پورت بازی های ترد پارتی معروف بگیره...(یعنی بگه خوب ویچر3 برای سوییچ هم میاد پس انتخابم سوییچه چون هم ترد پارتی داره و هم انحصاری های خودش)
این پورت ها بیشتر...چاشنی غذای اصلی(بازی های خود نینتندو و امکانات خاصش) هستن
کلا اومدن نسل بعد بعید میدونم اونقدرا روی سوییچ تاثیر بزاره
خدایا چیو با چی مقایسه میکنید اون یه فیلم با ارزش هنری. میخواین اسکار بهترین کنسول و فیلمنامه و موسیقی متن رو بدن به XBOX؟؟
شما هیچی راجع به کنسول گیمینگ نمیدونی، یه حرف بی معنی زدی تموم شد رفت، حالا دیگه بیشتر همش نزنمن کنسول رو با فیلم مقایسه نکردم. صحبت از Godfather و Avengers مثالی بود برای حرفم که فروش، کیفیت رو مشخص نمیکنه. برای همین هم جمله ها رو با نقطه (.) جدا کردم. اگر برای کنسول مثال میخواید، میتونم به فروش بسیار کمِ Dreamcast یکی از تولیدات خارقالعادهی تاریخ کنسولها در مقایسه با فروش سرسام آور کنسول Tiger Electronics، یکی از آشغالترین کنسولهای تاریخ بازیهای رایانهای اشاره کنم. این مقایسه مناسبه؟
شما هیچی راجع به کنسول گیمینگ نمیدونی، یه حرف بی معنی زدی تموم شد رفت، حالا دیگه بیشتر همش نزن
خب میفرمودیناین آماره از کجا اومده؟
هنوز خود نینتندو هیچ گزارشی نداده و سایت گزارش مالی هاش هنوز همون 41 میلیون آخر سپتامبر توش ثبت شده
البته بخوایم واقع بین باشیم تا الان از مرز 50 قطعا رد کرده
این که از XB1 بیشتر فروخته یا نه رو نمیدونم بشه فهمید یا نه... گزارش فروش 41 میلیون نسخه ای XB1 خیلی قدیمیه و امکان نداره "هیچی" فروش نداشته باشه کنسول، مخصوصا این که وضعیت اش به نسبت بهتر از قبله برای برند ایکس باکس
ولی خب مایکروسافت انگار اصلا حوصله مقایسه شدن اعدادش با سونی رو نداره واسه همین خیلی چیزی از این موارد بیرون درز نمی کنه (برای ما نه البته، ما که به هیچ جاشونیم، برای سهامدارا این موضوع برقرار شده تا نظرشون از کمپانی برنگرده و صرفا اعداد مثبت کمپانی نمایش داده بشه بهشون...)
رویه داغون مایکروسافت به کنار، نینتندو اساسا همیشه هر ربع سال مالی آپدیت می کنه همه چی رو تو گزارش هاش کامل و برخلاف اکثر چیزهاش (!) تو این یه مورد شفافیت خوبی داره (که البته دهنشو سرویس کرد این شفافیت زمان Wii U و اوایل 3DS که هیچ کدوم عملکرد خوبی نداشتن) یکم صبر کنیم وضع سوییچ هم تو جدول بالا روشن تر میشه
آمار سوئیچ مال دیروزه
با ایکس باکس فاصله زیادی گرفت، SNES رو هم جا گذاشت، عکس پست اول آپدیت شد
شما هیچی راجع به کنسول گیمینگ نمیدونی، یه حرف بی معنی زدی تموم شد رفت، حالا دیگه بیشتر همش نزن