PS4 بیش از اندازه گرم نمی شود/ احتمال ضعیف برای چراغ زرد شدن

T1SHTΛЯ

کاربر سایت
PS4%20with%20controller%20and%20camera-580-90.jpg

تنها یک چیز باعث ناراحتی دارنده یک کنسول نسل بعد است و آن داغ شدن بیش از اندازه کنسول و به عبارتی سوختن آن می باشد. فرکانس مرگ، چراغ قرمز Xbox 360 و چراغ زرد PS3
به نظر میرسد سونی راه حل هایی برای این موضوع در نظر گرفته است و به خریداران کنسول PS4 از هم اکنون اطمینان می دهد که این کنسول بیش از اندازه گرم نمی شود.بعد از اینکه سونی کنسول جدیدش را معرفی کرد، این کنسول توسط کمیسیون ارتباطات فدرال (FCC) به عنوان یک وسیله الکتریکی سالم برای فروش در آمریکا به ثبت رسید.

تأیید (FCC) حاکی از تکمیل طراحی PS4 و تأیید قطعات داخلی این کنسول می باشد.
با توجه به اینکه داغ کردن بعضی از کنسول های PS3 و Xbox360 باعث ایجاد یک بدبینی برای خریداران این کنسول ها شد، خوشبختانه (FCC) تأیید کرده است که کنسول PS4 در محدوده دمایی 5 تا 35 درجه سانتیگراد کار می کند (مقایسه کنید با محدوده دمایی کارکرد PS3 که در حالت عادی دربازه 45 تا 55 درجه سانتیگراد بود.)
اخباری که از (FCC) به گوش میرسد در نهایت این اطمینان را به ما می دهد که سونی گام های درستی را برای سلامت کنسولش برداشته است و می توان انتظار داشت به جای 3 تا 5 ماه کارکرد به 3 تا 5 سال امید داشت!

1
2

من هم یکی از اولین ها بودم که خریدم 360 رو ولی 3 ماه کار کرد بعدش کمی صبر کردم یه الایت سیاه خریدم اونم بعد 1 سال سه چراغ شد که دادم تعمیر (خود تعمیرکار گفت این 2 ماه اون هم به زور کار میکنه ) ولی یه 4 ماهی کار کرد البته خیلی کم باهاش بازی میکردم که اخرش اون هم به جمع دیگر سه چراغا پیوست:d ولی الان یه سلیم دارم تا الان کار کرده بزنم به تخته :d
ولی از همون اولا یه ps3 fat 80 gig دارم که انگار میخواد رکورد بزنه :d تا الان کار کرده اونم چه کاری شده ..... فامیل :d نوبتی میبرن یه هفته ای پدرش رو در میارن
سونی واقعا خوب بلده کنسول خوب بسازه این نسل هم شکی نیست که کنسولش بدون هیچ مشکلی کار خواهد کرد

باید اسم تاپیکو میزاشتن قبرستون کنسول مایکروسافت . خدا وکیلی فناش بیان بگن چند بار سه چراغ شدن . نگید اسلیم . اسلیمم سه چراغ شده داریم .

خودتونو راحت کنید با گفتنش تا به آرامش برسید :d تا روح کنسولاتونم شاد شه .

باید اسم تاپیکو میزاشتن قبرستون کنسول مایکروسافت . خدا وکیلی فناش بیان بگن چند بار سه چراغ شدن . نگید اسلیم . اسلیمم سه چراغ شده داریم .

خودتونو راحت کنید با گفتنش تا به آرامش برسید :d تا روح کنسولاتونم شاد شه .

من خودم از 3 ساله x 360 دارم هر روز هم روشنه والا هیچیشم نشده ....در مورد ps 3 هم ماشالله خدای مشکلات بود : 1 - رد اسکرین 2 - چراغ زرد 3 - دور فن بالا و ....

تکنولوژی ساخت از 65نانو در ابتدای نسل و بعدش هم 45نانو ، رسیده به 22نانو ! (چقدر نانو شد:دی)

اما خوب بصورت ساده باعث میشه هم گرمای کمتری تولید بشه و هم مصرف کمتری داشته باشن !

ببخشید فکر کنم ps3 در ابتدا 90 نانومتر بوده و الان هم ps4 اگر اشتباه نکنم 28 نانومتر هست پردازنده اش

من خودم از 3 ساله x 360 دارم هر روز هم روشنه والا هیچیشم نشده ....در مورد ps 3 هم ماشالله خدای مشکلات بود : 1 - رد اسکرین 2 - چراغ زرد 3 - دور فن بالا و ....

مغلته نکن.
بگو چن تا سوزوندی؟
من خودم 2 تا سوزوندم دیدم اشغاله دیگه طرف میکروسافت نرفتم.والا پول مفت ندارم بریزم دهن شرک اسراییلی

Console failure

این آمار سایت Game Informer's هستش که درصد خرابی‌های 360 رو 54 درصد ذکر کرده. فقط همین مورد نبوده و بعد تعمیر و دیگر چیزها دیگه هم این کنسول مشکل داره. تحقیق game informer از 5000 دارنده کنسول نشان میده که بیش از نیمی از کنسول‌های مایکروسافت یک بار خراب و 41.2 درصد دوباره خراب می‌شوند .همچنین امار خرابی کنسول ps3 10.6٪ و wii 6.8٪ گزارش شده .

Console failure rate (میزان خرابی کنسول)
Xbox 360 – 54.2%
Playstation 3 – 10.6%
Wii – 6.8%
Percentage of console owners who suffered a second hardware failure after the original repair. (میزان خرابی دوباره کنسول بعد از تعمیرات بر روی دستگاه)
Xbox 360 – 41.2%
Playstation 3 – 14.7%
Wii – 11%
Percentage of people who rate their customer service experience "very helpful" (میزان رضایت دارندگان کنسول از خدمات به مشتری )
Nintendo – 56.1%
Sony – 51.1%
Microsoft – 37.7%
Percentage of respondents whose friends have had console hardware failures.
Xbox 360 – 69.9%
Playstation 3 – 12.4%
Wii – 6%

92531568395453406866.jpg

آخرین ویرایش:

چیزی که مهمه حرف شما نیست . چیزی که مهمه آمار خرابی هاست که کنسول ماکروسافت یه سرو گردن بالاتره.چیزی حدوده 5 برابر.

این دور فن بالا دیگه چه صیغه ایه؟؟؟ وقتی دارم TLOU بازی میکنم بازم صدای کنسولم کمتر از صدای 360 ه وقتی بازیرو میزاری تو درایو و میخوای بازی کنی.

مغلته نکن.
بگو چن تا سوزوندی؟
من خودم 2 تا سوزوندم دیدم اشغاله دیگه طرف میکروسافت نرفتم.والا پول مفت ندارم بریزم دهن شرک اسراییلی
متاسفانه تو ایران این طوره اگه بسوزه پولت هدر میره وگرنه گارانتی دارن مایکروسافت 360 تمام کسایی که می سوخت رو تعویض میکرد و یکی دیگه رایگان میداد

این دیگه مشکل ماست
مشکل داغ کردن X360 مثل PS3 Fat اون قدر زیاد نبود

ولی به نظر خودم کنسول های سونی مطمین ترن :bighug:
درسته چون تجربه سونی بیشترـه و از یک طرف خودش هم تو کار سخت افزار هست چم خم کار میدونه
ولی این نسل دیگه مایکروسافت هم درس عبرت گرفته بعیده همچین مشکلاتی پیش بیاد :d

آخرین ویرایش:
مغلته نکن.
بگو چن تا سوزوندی؟
من کلا یه بار 360 خریدم اونم همون 3 سال قبل و تا الان داره مثل ساعت کار میکنه....دلیلی نداره دروغ بگم ...البته شاید سری های زفیر و فالکون یسری مشکلات داشتن اما از سال 2009 با اومدن جاسپر این مشکلات به طور کلی رفع شده!

- - -ویرایش - - -

چیزی که مهمه حرف شما نیست . چیزی که مهمه آمار خرابی هاست که کنسول ماکروسافت یه سرو گردن بالاتره.چیزی حدوده 5 برابر.

این دور فن بالا دیگه چه صیغه ایه؟؟؟ وقتی دارم TLOU بازی میکنم بازم صدای کنسولم کمتر از صدای 360 ه وقتی بازیرو میزاری تو درایو و میخوای بازی کنی.

دور فن بالا همون چیزیه که اکثر Ps3 های فت دچارش میشن و نشون دهنده ی اینکه کنسول نزدیک شده به چراغ زرد.... کنسول رفیق منم همینطور شد ..اول دور فن بالا تو تمام بازی ها و بعد چراغ زرد!

من کلا یه بار 360 خریدم اونم همون 3 سال قبل و تا الان داره مثل ساعت کار میکنه....دلیلی نداره دروغ بگم ...البته شاید سری های زفیر و فالکون یسری مشکلات داشتن اما از سال 2009 با اومدن جاسپر این مشکلات به طور کلی رفع شده!

- - -ویرایش - - -

دور فن بالا همون چیزیه که اکثر Ps3 های فت دچارش میشن و نشون دهنده ی اینکه کنسول نزدیک شده به چراغ زرد.... کنسول رفیق منم همینطور شد ..اول دور فن بالا تو تمام بازی ها و بعد چراغ زرد!

همین دیگه...مدل 2009 رو باید با مدل 2009 مقایسه کرد...یعنی برد جاسپر رو باید با مدل اسلیم PS3 مقایسه کنی...وگرنه PS3 های فت خیلی بهتر ایکس باکس های با برد فالکون بودن...یه نگاهی به اون آمار بالا هم بنداز...

از لحاظ سلامت کنسول ها همیشه نینتندو سردمدار بوده
واقعا کنسولاش همیشه خنگ و عالی کار کردن هنوز nes داره کار میکنه برای بچه ها

من یه ۳۶۰ فالکون سری اولی دارم !! از ۲۰۰۶
الانم ۶ ساله دارمش
عین شتر هر روز داره کار میکنه !!!
غلط میکنه سه چراغ شه :دی

این سوسول بازیا دیگه چیه ؟

Sent from my iPhone5 using Tapatalk 2

همه چیز رو زمان مشخص میکنه..!!امیدوارم تنها مشکل همین باشه و بعدا وسطهای نسل بعد یه گند دیگه بالا نیاد..!!اون موقع که دلار 1000 تومن بود به من فشار اومد یه ps3 40 گیگ و 2 تا Xbox که هردو مستقیما مشکل گرمایی داشتن رو از دست بدم مجبور شم بازهم بخرم..!!!والا اون موقعش هم فشار میومد به آدم وای به اینکه کنسول بخری با دلار 4000 هزار تومن بعد YOD یا چراغ قرمز بده..!!بد جوری زور داره..!!واسه اونا که طوری نیست 2 سوت میرن نمایندگی یدونه نو میگیرن ماله ما خراب بشه باید مستقیم بریم نمایندگی لباف.!!!!!!!!!!!امیدوارم حرفها در حد تبلیغات نباشه من که از این مشکل بد ضربه خوردم تو این نسل..!!!

از لحاظ سلامت کنسول ها همیشه نینتندو سردمدار بوده
واقعا کنسولاش همیشه خنگ و عالی کار کردن هنوز nes داره کار میکنه برای بچه ها

این مشکلات گرمایی از نسل هفتم شروع شد که کنسولا دیگه واقعا قوی شده بودن ! دقیقا از زمانی که نینتندو از نظر سخت افزاری زد تو جاده خاکی ! :دی دلیلی نداره از این مشکلات داشته باشه !
حضور و طرفداری عزیزان xb فن هم تو این قضیه رو میخواد حقیقتا :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or