PS4 بیش از اندازه گرم نمی شود/ احتمال ضعیف برای چراغ زرد شدن

T1SHTΛЯ

کاربر سایت
PS4%20with%20controller%20and%20camera-580-90.jpg

تنها یک چیز باعث ناراحتی دارنده یک کنسول نسل بعد است و آن داغ شدن بیش از اندازه کنسول و به عبارتی سوختن آن می باشد. فرکانس مرگ، چراغ قرمز Xbox 360 و چراغ زرد PS3
به نظر میرسد سونی راه حل هایی برای این موضوع در نظر گرفته است و به خریداران کنسول PS4 از هم اکنون اطمینان می دهد که این کنسول بیش از اندازه گرم نمی شود.بعد از اینکه سونی کنسول جدیدش را معرفی کرد، این کنسول توسط کمیسیون ارتباطات فدرال (FCC) به عنوان یک وسیله الکتریکی سالم برای فروش در آمریکا به ثبت رسید.

تأیید (FCC) حاکی از تکمیل طراحی PS4 و تأیید قطعات داخلی این کنسول می باشد.
با توجه به اینکه داغ کردن بعضی از کنسول های PS3 و Xbox360 باعث ایجاد یک بدبینی برای خریداران این کنسول ها شد، خوشبختانه (FCC) تأیید کرده است که کنسول PS4 در محدوده دمایی 5 تا 35 درجه سانتیگراد کار می کند (مقایسه کنید با محدوده دمایی کارکرد PS3 که در حالت عادی دربازه 45 تا 55 درجه سانتیگراد بود.)
اخباری که از (FCC) به گوش میرسد در نهایت این اطمینان را به ما می دهد که سونی گام های درستی را برای سلامت کنسولش برداشته است و می توان انتظار داشت به جای 3 تا 5 ماه کارکرد به 3 تا 5 سال امید داشت!

1
2

X360 سری اولیا رو کافی بود 12 ولت کنی مث اسب کار میکرد ! فقط صداش در حد تراکتور میشد !
اتفاقا دومین 360 خودم"قبلی به فنا رفته بود" همیجوری بود 3 چراغ شدیا نمیدونم چند چراغ...دادم تعمیر یارو گرفت درست میشه منتها یه 2 ماه بیشتر کار نمیکنه..بعد ps3 فت گرفتم تا امروز عین اسب کار میکنه یه جاسپر هم گرفتم با درایو لایتون که اونو 12 ولت نکردم بزنم به تخته اونم خوب کار کرده...منتها صدای درایوش.....

آخرین ویرایش:
X360 سری اولیا رو کافی بود 12 ولت کنی مث اسب کار میکرد ! فقط صداش در حد تراکتور میشد !

ببخشید اما من 2 تا از این مدل داشتم نه با فن اضافه زنده موند نه با 12 ولت این فلکن الایت هم چند روز پیش یک سکته ناقص ضد حالا تا کی کار کنه خدا میدونه با وجود اینکه دور فن بالاست تازه دما و خیلی چیز های دیگه هم کنترل میکنم .

ببخشید اما من 2 تا از این مدل داشتم نه با فن اضافه زنده موند نه با 12 ولت این فلکن الایت هم چند روز پیش یک سکته ناقص ضد حالا تا کی کار کنه خدا میدونه با وجود اینکه دور فن بالاست تازه دما و خیلی چیز های دیگه هم کنترل میکنم .
من دو سال داشتم زنده موند تا این که بن شد ردش کردم ! حالا نمی دونم هنوز زندست ! ولی حدود 4 ساله جاسپر دارم بدون هیچ دستکاری بزنم به تخته خوب کار می کنه ! از جاسپر به بعد مشکلشون به کل حل شده !

من دو سال داشتم زنده موند تا این که بن شد ردش کردم ! حالا نمی دونم هنوز زندست ! ولی حدود 4 ساله جاسپر دارم بدون هیچ دستکاری بزنم به تخته خوب کار می کنه ! از جاسپر به بعد مشکلشون به کل حل شده !

والا برای منم در حدود 2 سال کار کرد از 2005 تا 2007 اولی دومی 2007-2009 و سومی هم الان 2009-2013 این آخری تا الان هم کار کرده شاهکاره بزنم به تخته .:d

والا برای منم در حدود 2 سال کار کرد از 2005 تا 2007 اولی دومی 2007-2009 و سومی هم الان 2009-2013 این آخری تا الان هم کار کرده شاهکاره بزنم به تخته .:d

دقیقا مث من ! فقط اون قسمت دوم 2007-2009 برام بن شد ! بین خودمون بمونه اولیه به رحمت خدا رفت ! کلا قسمت بود هر کی سه تا X360 بخره تو این نسل ! :d

دقیقا. کنسول لانچ من با 12 ولت کردن فن واسم دو و نیم سال کار کرد. خیلیه ها! (البته ps3 فت از این 80 گیگ ها دارم هنوزم سالمه سالمه)
اخییییی حداقل از این لحاظ واسه نسل جدید خیالم تا حدودی راحت شد.

PS3 Fat 60 من از 2007 تا اواسط 2012 بدون هیچ مشکلی کار کرد ولی در یک روز زیبای بهاری در عملی کاملا غیر مننظرانه ylod شد :d .
یکی از دوستام x360 سری core داشت که فقط تو ویترین فروشگاه روزی چند ساعت دمو پخش میکرد . 1 ماه نشد 3 چراغ شد !!!! واقعا جای سوال هست مایکرو چه طور حاضر شد همچین اشغالی رو بده دست ملت !!

اخباری که از (FCC) به گوش میرسد در نهایت این اطمینان را به ما می دهد که سونی گام های درستی را برای سلامت کنسولش برداشته است و می توان انتظار داشت به جای 3 تا 5 ماه کارکرد به 3 تا 5 سال امید داشت!
خوب شما اشتباه فکر کردی !مدلهای اسلیم هم بدون هیچ مشکلی چندین سال هست داره کار می کنه بعد شما میگی 3 تا 5 سال مگه قرار هست از پنجره ه بندازیمش بیرون که میگی 3 تا 5 سال :d

آخرین ویرایش:
این چه کاریه الکی دلهره دارید! چند تا فن بخرید با یه پاور بزنید تنگ کنسول صد سال کار می کنه!
برای PS3 فت من گذاشتم کنار دستگاه اونجایی که راه هوا داره (نه طرف هارد) خود فن هاشم از پشت و داخل خنک می کنن و شده عین کولر!
داداش معلوم نمیکنه این موضوع
یکی از بچه ها دستگاه آک جلوی مشتری روشن کرد 10 دقیقه کار کرد red screen داد باورت میشه
yahoo_22.gif
رد اسکرین تا جایی که می دونم دلیل گرمایی نداره!

این چه کاریه الکی دلهره دارید! چند تا فن بخرید با یه پاور بزنید تنگ کنسول صد سال کار می کنه!

سهیل من برای دستگاه لانچم همین کارو کردم. کلشو باز کرده بودم، یه فن بزرگ یادم نیست چند ولت بود ولی خیلی بزرگ و قوی بود گذاشته بودم روی GPU و CPU، کل دستگاه هم باز بود. ولی بازم سوخت. وقتی که میخواد بسوزه می سوزه.:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or