PS4 بیش از اندازه گرم نمی شود/ احتمال ضعیف برای چراغ زرد شدن

T1SHTΛЯ

کاربر سایت
PS4%20with%20controller%20and%20camera-580-90.jpg

تنها یک چیز باعث ناراحتی دارنده یک کنسول نسل بعد است و آن داغ شدن بیش از اندازه کنسول و به عبارتی سوختن آن می باشد. فرکانس مرگ، چراغ قرمز Xbox 360 و چراغ زرد PS3
به نظر میرسد سونی راه حل هایی برای این موضوع در نظر گرفته است و به خریداران کنسول PS4 از هم اکنون اطمینان می دهد که این کنسول بیش از اندازه گرم نمی شود.بعد از اینکه سونی کنسول جدیدش را معرفی کرد، این کنسول توسط کمیسیون ارتباطات فدرال (FCC) به عنوان یک وسیله الکتریکی سالم برای فروش در آمریکا به ثبت رسید.

تأیید (FCC) حاکی از تکمیل طراحی PS4 و تأیید قطعات داخلی این کنسول می باشد.
با توجه به اینکه داغ کردن بعضی از کنسول های PS3 و Xbox360 باعث ایجاد یک بدبینی برای خریداران این کنسول ها شد، خوشبختانه (FCC) تأیید کرده است که کنسول PS4 در محدوده دمایی 5 تا 35 درجه سانتیگراد کار می کند (مقایسه کنید با محدوده دمایی کارکرد PS3 که در حالت عادی دربازه 45 تا 55 درجه سانتیگراد بود.)
اخباری که از (FCC) به گوش میرسد در نهایت این اطمینان را به ما می دهد که سونی گام های درستی را برای سلامت کنسولش برداشته است و می توان انتظار داشت به جای 3 تا 5 ماه کارکرد به 3 تا 5 سال امید داشت!

1
2

تکنولوژی ساخت از 65نانو در ابتدای نسل و بعدش هم 45نانو ، رسیده به 22نانو ! (چقدر نانو شد:دی)

اما خوب بصورت ساده باعث میشه هم گرمای کمتری تولید بشه و هم مصرف کمتری داشته باشن !

البته مثل اینکه 5-35 درجه دمای توصیه شده ی محیطی که سیستم باید درش کار کنه. یعنی دمای خونتون باید اینقدر باشه! :d
با عقلم جور در نمیاد، مثلا 10 درجه باشه، مگه فریزره؟ :d

البته مثل اینکه 5-35 درجه دمای توصیه شده ی محیطی که سیستم باید درش کار کنه. یعنی دمای خونتون باید اینقدر باشه! :d
با عقلم جور در نمیاد، مثلا 10 درجه باشه، مگه فریزره؟ :d
خوب زمانی که کنسول روشن باشه ولی هیچ کاری انجام نده یه همچین دمایی خیلی عجیب نیست.البته بازم یکی عجیبه:d

اخباری که از (FCC) به گوش میرسد در نهایت این اطمینان را به ما می دهد که سونی گام های درستی را برای سلامت کنسولش برداشته است و می توان انتظار داشت به جای 3 تا 5 ماه کارکرد به 3 تا 5 سال امید داشت!

والا عملا 3 تا 5 ماه کارکرد ترول محضه . اسباب بازی بچه هم بیشتر از این عمر میکنه ! . الان 4 ساله ps3 دارم هیچ مشکل گرمایی که باعث اذیتم بشه نداشتم .

همه چی بستگی به خنک کنندتون داره . اگه پردازنده core i7 3870 , gtx 770 رو سیستمتون داشته باشید ولی خنک کننده مناسبی روش نباشه دما متغیره و ثابت وای نمیسته .

3 تا 5 ماه کارکرد !! . میکرو هم میگفتی تعجب میکردم .

براي روشن تر شدن موضوع بايد بگم اولين سري توليدي ps3 كه در واقع همونايي كه ps2 رو سخت افزاري ساپورت ميكردن بعد از گذشت حدودا دوسال 10 در صدشون چراغ زرد ميشدن اين مشكل در سري هاي بعدي به كلي رفع شد الالخصوص اسليم كه ديگه اصلا اين مشكل رو نداره حتي يه مورد
ازونطرف هم xbox 360 ها تا سري ساخت سال 2009 كه به مادربرد جاسپر معروفن يه درصد بالييشون سه چراغ ميشن تجربه ي شخصي به من ميگه حدودا 90 درصدشو اما اين مشكل از اون سال به بعد حل شده مخصوصا مدل اسليم من تا حالا نشنيدم كسي شكايتي داشته باشه

والا عملا 3 تا 5 ماه کارکرد ترول محضه . اسباب بازی بچه هم بیشتر از این عمر میکنه ! . الان 4 ساله ps3 دارم هیچ مشکل گرمایی که باعث اذیتم بشه نداشتم .

همه چی بستگی به خنک کنندتون داره . اگه پردازنده core i7 3870 , gtx 770 رو سیستمتون داشته باشید ولی خنک کننده مناسبی روش نباشه دما متغیره و ثابت وای نمیسته .

میکرو رو که روشن هم میذاشتی دو روز چیزیش نمی شد مگر اینکه آداپتورش داغ می کرد وگرنه به جای Save از روشن نگه داشتن متوالی دستگاه استفاده می کردیم. :دی

داداش معلوم نمیکنه این موضوع
یکی از بچه ها دستگاه آک جلوی مشتری روشن کرد 10 دقیقه کار کرد red screen داد باورت میشه :|

خیلی خوبه البته با PS3 هم مشکلی نداشتیم و نسبت خرابیش به X360 خیلی کم بود شاید یک به چهل پنجاه !
همینجوری حدس زدم آقایون مطلع نیان گیر بدن یوقت ! :)

داداش معلوم نمیکنه این موضوع
یکی از بچه ها دستگاه آک جلوی مشتری روشن کرد 10 دقیقه کار کرد red screen داد باورت میشه :|

مهدی جان اون دستگاه ریفری بوده ، برای خودم به قرآن موقع خرید ایکس باکس الیت اتفاق افتاد . کنسول آک هم زدیم به برق 20 ثانیه دووم نیاورد سوخت .

میکرو رو که روشن هم میذاشتی دو روز چیزیش نمی شد مگر اینکه آداپتورش داغ می کرد وگرنه به جای Save از روشن نگه داشتن متوالی دستگاه استفاده می کردیم. :دی

:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or