PS4 بخرم یا XBOX ONE ؟ مساله اینست

كدام گزينه را براى نسل هشتم انتخاب ميكنيد ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    306
مثلا تکلیف منی که گیرز با انچارتد دوست دارم چیه ؟ :l

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

همون ps4 بگیر چون گرز آف وار رو pc هم میاد میتونی بزنی ولی انحصاریهای سونی نه . یه حسنی ps4 نسبت به xone داره الان توپخونه با 60 تومن بازی کپی میکنن رو ps4 میتونی راحت بازی کنی مخصوصا اگه اهل آنلاین نباشی خیلی صرفه جویی میشه .

همون ps4 بگیر چون گرز آف وار رو pc هم میاد میتونی بزنی ولی انحصاریهای سونی نه . یه حسنی ps4 نسبت به xone داره الان توپخونه با 60 تومن بازی کپی میکنن رو ps4 میتونی راحت بازی کنی مخصوصا اگه اهل آنلاین نباشی خیلی صرفه جویی میشه .

یه حسنی ps4 نسبت به xone داره الان توپخونه با 60 تومن بازی کپی میکنن رو ps4 میتونی راحت بازی کنی مخصوصا اگه اهل آنلاین نباشی خیلی صرفه جویی میشه !!! یعنی چی دقیقا !! :|:d

یه حسنی ps4 نسبت به xone داره الان توپخونه با 60 تومن بازی کپی میکنن رو ps4 میتونی راحت بازی کنی مخصوصا اگه اهل آنلاین نباشی خیلی صرفه جویی میشه !!! یعنی چی دقیقا !! :|:d

یعنی این
http://forum.persiantools.com/index.php?posts/10122607
یکی از بچه ها دیروز برد پنج تا بازی زد 300 تومن در صورتی که بخواست دیسکی بخره یه میلیون باید بسلفید ! اینجوری هم دایمیه نمیخواد هول هولکی بازی رو تموم کنی که دیسک رو به قیمت رد کنی !
فقط خواستی ps4 بخری تاریخ ساخت نیمه دوم 2014 باشه که زیر این تاریخ به فنا نرفتنش با خداست :D

آخرین ویرایش:

بله ؟!:|:|:|:|

نسل قبل XBOX360 داشتم و این نسل PS4 ... برای بازی قطعا PS4 بهتره از هر لحاظ ...
زیاد هم تحت تاثیر نظر های متعصابه بعضی دوستان قرار نگیر ... یه جستجو کوچیک توی Yout.ube و مقایسه کامل اونها خودت هم به همین نتیجه من میرسی

البته احتمالا XONE هم میگیرم واسه بازی احصاریاش و بحث اجرای برنامه های ویندروز و ...

الان شما رو چه حسابی گفتی گیرز برای pc میاد ؟

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

هر دو تا کنسول خوب هستن . ببین با انحصاریهای کدوم بیشتر حال میکنی همونو بگیر . مثلا فورزا و گرز آف وار یا آنچارتد و گرن توریسمو . قدرت ps4 بیشتره ولی تو بازیهای مشترک تفاوت خاصی ندارن و اصلا متوجه نمیشی .
یه تاپیک هست مقایسه بازیهای مشترک اونجا کاملن برعکس نوشته شما اثبات شده :d

خواهشن باور نکنید تمام حرف ها در مورد کپی شدن و خرید بازی ارزون تر و ... کاملا فیک هست geow هم فقط روی xbox میاد
گرز هم فقط نسخه ی اولش برای pc اومد تمام نسخه های بعدی روی 360 بود

من خودم زدم PS4 و انتخاب اولم همینه اما بهترین گزینه خرید هر جفتشون هست. کی از دلش میاد Halo یا GeoW بازی نکنه؟ من GeoW بازی نکنم گیمر بودنم میره زیر سوال!:دی

اون عکس Xbox رو از رو آواتارت بردار ، کسی که 1 ساعت Xbox داشته باشه می دونه GeoW فقط نسخه اولش برای PC اومد و 3 نسخه بعدش در انحصار Xbox360 بوده و هست
میخوام فضولهاشو شناسایی کنم
1_29_.gif

خواهشن باور نکنید تمام حرف ها در مورد کپی شدن و خرید بازی ارزون تر و ... کاملا فیک هست geow هم فقط روی xbox میاد
گرز هم فقط نسخه ی اولش برای pc اومد تمام نسخه های بعدی روی 360 بود

عزیزم در مورد چیزی که اطلاع ندارید اظهارنظر نفرمایید . این روش کپی بازیهای پی اس فور کاملا و به راحتی قابل انجام است . روش انجام این کار هم در این تاپیک به طور کامل توضیح داده شده فقط تو آنلاین بازی کردن مشکل داره که اونهایی که فقط آفلاین میخوان بزنن مثل من براشون میصرفه :
آموزش انتقال بازیهای دیجیتالی (روش TDG) ، بین کنسولهای PS4 بصورت رایگان (همراه با بخش ویژه)

لذت بازی کردن با dual shock 4 واقعا یه چیز دیگس، امکاناتی که به واسطه این گیم پد در اختیار گیمر قرار میگیره از جمله تاچ پد و اسپیکر فوق العادس و کسی که باهاش بازی کنه متوجه میشه درصورت نبودنش چه تاثیری در لذت بردن از بازی داره، بطور مثال:

جزئیات کامل قابلیت های DualShock 4 در زمان اجرای GTA V

کنترلر DualShock 4 از یک بلندگو بهره می برد به جای تلویزیون، از طریق آن مکالمات رادیویی پلیس پخش خواهد شد. این بلندگو زمانی که از Michael،Franklin و Trevor و دیگر شخصیت ها تماس تلفنی دریافت می کنید نیز وظیفه انتشار صدا را بر عهده خواهد داشت.

پد لمسی از طرف دیگر امکانات مختلفی را در اختیار شما قرار خواهد داد. از میان آن می توان به جابجایی نمای دوربین، تعویض موج رادیو، تعویض اسلحه و و تغییر زاویه دوربین اشاره کرد. همچنین با استفاده از پد لمسی شما می توانید خیلی سریع یک نارنجک پرتاب کنید.

می رسیم به نوار LED کنترلر. این قسمت از DualShock 4 بسته به شخصیتی که انتخاب کرده اید، تغییر رنگ می دهد و زمانی که تحت تعقیب پلیس باشید نیز تغییر رنگ صورت خواهد گرفت.
نوشته شده توسط Amir_Music
Tomb Raiderیکی از عناوینی بود که از تمامی امکانات دسته استفاده زیادی شده بود
صدای اسلحه ها و تیر خوردن دشمن و بالا رفتن از کوه و صدای رادیو از دسته میومد با تاچ پد هم مشعل رو خاموش روشن میکردی برای آپگرید از تاچ استفاده میشد
با صدات بازی رو کنترل میکنی اسلحه عوض میکنی پاس و استارت میشد و خیلی چیزای دیگه

لذت بازی کردن با dual shock 4 واقعا یه چیز دیگس، امکاناتی که به واسطه این گیم پد در اختیار گیمر قرار میگیره از جمله تاچ پد و اسپیکر فوق العادس و کسی که باهاش بازی کنه متوجه میشه درصورت نبودنش چه تاثیری در لذت بردن از بازی داره، بطور مثال:

من اولش خیلی این Speaker رو چیز خوبی می دونستم ولی بعد از چند دقیقه بازی کردن یه چیزی واسم مشخص شد:
اگر از Headset استفاده کنید دیگه اون speaker به درد نمی خوره.
صفحه لمسی هم هیچ وقت جای کنترل فیزکی رو نمی گیره. کلا این دسته اصلا دلیل خوبی برای ترجیح ps4 به xboxone نیست!

سلام
چندتا سوال کلی و جزئی

1.بنظرتون الان قیمت پی اس 4 مناسب شده؟
2.تیم هکری هنوز پیش بینی نکرده اگه پی اس 4 هک بشه ،مدل های خاصیش قابلیت هک داشته باشن مثل پی اس 3؟ چون سر پی اس 3 این موضوع بود که یه سری شماره ساخت راحت هک میشدن بقیه کپی خورشون سخت تر بود
3.این موضوع بازی ها با قیمت کمتر برای بازی آفلاین مشکلی ایجاد نمیکنه؟ اگه اینطور باشه خیلی خوبه ،نصبت به خرید پی سی قوی میارزه
بطور کلی این روش ،مثلا جی تی ای وی رو بخش آفلاینش رو میشه با 60 تومن تهیه کرد؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or