PEDRAMGOLCHIN
کاربر سایت
جالبهمن که بعد از 2 سال 4 رو فروختم و 1 خریدم و کاملا راضیم
کیفیت ساخت سونی افتضاحه مخصوصا دسته بازی که کلی ایراد داره کل لذت بازی به دسته اونه . پوسته آنالوگ بقدری بدکیفیت و مزخرفه که بعد از یه مدت کاملا از بین میره در صورتی که پوسته آنالوگ ایکس باکس از نوعی پلاستیک ضد سایشه . دکمه R2 برای اکثر گیمرا شکسته و در خیلی از بازیا از کار افتاده میشه واقعا خنده داره که میشکنه . در مورد باتری هم که خودتون شاهدید باتریهای 4 / 800 ma قدرت داره که هر روز باید به شارژ زده بشه در صورتیکه واسه کنترل 1 یک جفت باتری 3800 m خریدم و کلی دارم کیف میکنم . شوکر دسته ها هم که قابل قیاس با هم نیست . واقعا سونی چرا یه فکری به حال کنترلر بدکیفیتش نمیکنه در صورتیکه وان میاد کنترلر الایت رو با اون ابهتش معرفی میکنه . حالا باگ های نرم افزاریش بماند که خود بخود میره تو حالت رست و ری استارت شدنش
همه اینا دلیلی شد که من رفتم 1 خریدم
من کنترلر ps4 رو برای بازیهای شبیه ساز هم استفاده میکنم، ۲۴ ساعته بمدت دو ساله داره کاره میکنه، آخ نگفته
دو ساله ps4 داره کار میکنه، خبری از اون مشکلات نرم افزاری و هنگ که شما کشف کردید نیست
حالا اگر میخواید کنسول بخرید و با کنترلر ضد سایش ش،( بدون بازی درست و حسابی انحصاری که بوی متای بالای ۹۰ به مشامش نخورده) پز بدید، قطعا وان بهترین انتخابه ولی اگر بدنبال لذت بردن از بهترین انحصاریها و شاهکارهای تاریخ بازیسازی در عصر حاضر باشید،جوابتون کنسول شرکت سونی هست
Sent from my D6503 using Tapatalk