شایعه ps4 اخرین اخبار و اطلاعات

• Thread starter Thread starter 8030
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

8030

کاربر سایت
خیلی وقته خبری از ps4نیست گفتم اخرین اخبار درباره این کنسول رو اینجا با منبعشون بزارم تا در جریان اخرین طراحیهای این کنسول از نظر سخت افزاری و سیستم کنترلرش قرار بگیرید.جالب اینجاست که این اخبار درز پیدا کرده از افراد رده بالا و بانفوذ شرکتها بوده مثل ibmوsonyوnvidiaوARM.

اولین خبر که کاملا رسمیه خرید 400میلیون یوروییه سهام کارخانه سازنده پردازندهای CELLواقع در شهر Nagasaki توسط سونی از توشیبا بوده که شرکت توشیبا یکی از سهام داران وطراحان اصلی این سری پردازندها بود که سونی کلا سهام رو ازش خرید تا خودش کامل همه چیز رو در دست بگیره.

خبر بعدی مربوط میشه به ساخت CPUکنسول پلی استیشن4:در ماه فبریه خبری امد:http://pc.watch.impress.co.jp/docs/column/kaigai/20110210_425921.html
که این خبر از طرف یکی از افراد دستندرکار طراحی در شرکت سونی هست که سونی با IBMدر حال ساخت CPUکنسول پلی استیشن4هستن وجزئیاتی هم داد از این قرار که این CPUاز نوع CELLهست وحدودا از 3میلیارد ترانزیستور ساخته شده{CPUپلی3فقط 232میلیون}وهمچنین از 16واحد SPEتشکیل شده که هر واحد SPEاین CPUتقریبا به اندازه یک CPUپلی استیشن3قرار دارد .

یعنی CPUپلی استیشن4قدرتی حدودا 16 برابر CPUپلی استیشن3دارد.
وهمچنین از فن اوری ساخت 32nmنانومتر بهره می برد.
این cpuمتصل به 2گیگابایت رم از نوع XDR2هست که دوبرابر GDDR5سرعت دارد.
سونی حساب بسیار خاصی روی CELLباز کرده ومعتقد هست که بازی سازها می توانند تا مدتها بدون محدودیت گرافیک وطراحیهای خود را ارتقائ دهند.

GPUکنسول:
در طراحی GPUکنسول 3شرکت نقش دارند NVIDIA.ARM.SONY
سونی میخواهد معماری GPUکنسول پلی استیشن4متفاوت از معماری رایج PCباشد .برای همین امر سونی پای شرکت ARMهم نیز در طراحی GPUکنسول خود باز کرده واز پردازندهای ARMدر GPUخود به عنوان مکمل استفاده خواهد کرد .سونی خود نیز در طراحی GPUکمک خواهد کرد .اطلاعات خاصی از تعداد هسته های پردازشی GPUهنوز در دست نیست ولی ان چیزی که معلوم هست GPUاین کنسول به صورت ترکیبی هست یعنی ترکیبی از CUDAانویدیا با ریز پردازندهای ARM.در کل ریز پردازندهای ARMمیتوانن کمک بسیار خوبی باشند و با برنامه نویسی خاص خود می توانند هر انچه بازی ساز نیاز دارد بدون افت فریم یا لگ زدن اجرا کنند عملیاتی مانند سایه زنیها ورئس زنها وهمچنین تسلایشن می توانند با استفاده از برنامه نویسی برای این سری پردازندها میسر شود.

کنترلر کنسول :بر طبق این خبر :http://www.digitimes.com/news/a20110704PD202.html
واین خبر:http://www.guardian.co.uk/technology/gamesblog/2011/mar/15/bafta-interviews-part-two
کنترلر جدید سنسوری دارد که میتواند حرکتهای اطراف خود را حس کند البته نه به دقت کینکت ولی به یه دردی میخوره دیگه.
همچنین کنترلر جدید دارای سنسورهای شتاب سنج وجیرسکوپ هست.

بازیها به دو صورت فیزیکی و دانلود عرضه میشوند و درایو کنسول به احتمال زیاد بلو ری رام خواهد بود.
منبع: تاریخ رلیز کنسول:
در سال2012به تولید انبوه میرسه ودر 2013وارد بازار خواهد شد.
قیمت کنسول هنوز مشخص نیست .در مورد دیسکهای این کنسول blu rayهست وhvdنیست چون hvdهنوز تو مراحل تست قرار داره .

آخرین ویرایش:
هر چی میسازن یه چیزی باشه غیر از سازنده های First Party بقیه همه بتونن بدون دردسر بازی بسازن واسش ... فکر میکنم بیشترین مشکل PS3 کمبود Ram بود .

چ

هر چی میسازن یه چیزی باشه غیر از سازنده های First Party بقیه همه بتونن بدون دردسر بازی بسازن واسش ... فکر میکنم بیشترین مشکل PS3 کمبود Ram بود .

به علت پیچیدگی هایی که داشت خیلی بهتر بود رم بیشتری داشت................
ولی یکی دیگه از مشکلات اصلی ps3 عدم سازگاری cell با gpu بود.........بادمه قدیما یه جا خوندم که قرار بود لgpu بر پایه حود سل توسط توشیبا و سونی ساخته بشه که چند هسته ای بود .. که پروژه بخاطر درگیری سونی و توشیبا سر فرمت نسل بعد و کمبود وقت خورد به هم...البته توشیبا بعدها که با سونی اشتی کرد چند نمونه اولیه و دمو از gpu رو نمایش داد...
http://www.reghardware.com/2008/04/08/tosh_samples_spursengine/

سرمایه گذاری سونی روی همین استدیوهای خودشه .دو حالت پیش میاد اگه gpuکنسول بخواد معماریش مثل pcنباشه یا باید سازندهای دیگه خودشون رو با این پلتفرم سازگار کنن که بخاطر پول بیشتر رو کنسول همینطور میشه وباید شاهد باگ و لگ و افت ریم وریپ زدن رو pcباشیم مثل اتفاقهایی که الان داره می افته برا بعضی بازیهای pcیا اینکه سونی باید روی بازیهای مولتی حساب زیادی باز نکنه وبچسبه به first party.
رم کنسول ps3برا first partyکافیه بازی مثل gow3با اون گرافیک سنگین یا u3اینا بهترین گرافیکها هستن که داره اجرا میکنه.
مشکل جایی شروع میشه که میخوان بازی رو مولتی کنن بعد ندانم کاری وتنبل بازی رو میندازن گردن رم کنسول.چطور تا حالا eaیا ubiهمچین اظهار نظری نکردن.

خب بازي كه حدود 6 ترابايت حجم داشته باشه كه ديگه مشخصه چيه گرافيكي مي تونه داشته باشه.
ضمنن من فكر مي كردم تو ساخت PS4 از تكنولوژي UHDTV هم استفاده بشه تكنولوي كه از 32MP بهره ميبره.

به علت پیچیدگی هایی که داشت خیلی بهتر بود رم بیشتری داشت................
ولی یکی دیگه از مشکلات اصلی ps3 عدم سازگاری cell با gpu بود.........بادمه قدیما یه جا خوندم که قرار بود لgpu بر پایه حود سل توسط توشیبا و سونی ساخته بشه که چند هسته ای بود .. که پروژه بخاطر درگیری سونی و توشیبا سر فرمت نسل بعد و کمبود وقت خورد به هم...البته توشیبا بعدها که با سونی اشتی کرد چند نمونه اولیه و دمو از gpu رو نمایش داد...
http://www.reghardware.com/2008/04/08/tosh_samples_spursengine/
gpuبر پایه سل اصلا از بیخ وبن شکست محضه وقتی این gpuکه الان تو سایتی که گفتید داره47گیگا فلاپ میده با فرکانس 1500مگاهرتز یه gpuخیلی ارزون وپیش پا افتاده اینویدیا بیشتر از این قدرت داره .
مثلا یه 420داره 130گیگا فلاپ میده.هم خیلی ارزون هم کم مصرفتر.
کلا سونی سهم توشیبا رو داد وکل امتیاز cellرو گرفت.

---------- نوشته در 05:02 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:59 AM ارسال شده بود ----------

خب بازي كه حدود 6 ترابايت حجم داشته باشه كه ديگه مشخصه چيه گرافيكي مي تونه داشته باشه.
ضمنن من فكر مي كردم تو ساخت PS4 از تكنولوژي UHDTV هم استفاده بشه تكنولوي كه از 32MP بهره ميبره.
بازیهای ps4قراره blu rayباشها.:d

اوه دیگه شما خیلی عجله داری.
فکر نکنم تو نسل بعد بشه به رزولوشن UHD رسید ! فکر میکنم 2K یا نهایتا 4K رو پشتیبانی کنه.

البته شایدم حق با شما باشه. باید صبر کرد.

اگه واقعا قراره بازیها حجمه ترابایتی داشته باشن!این همون رویایی هست که همیشه بهش فکر میکردم!گرافیک در حده و اندازه فیلم!!!!!!!!!!!!!
خیلی عالیه منتظره نسله بعدی SONY هستیم!حتما طبق معمول قیمته اولیش هم بالاست اما با این حال الان فقط منتظرم ببینم بازیهای نسله بعد چه گرافیکی خواهند داشت!
راستی من فکر میکنم SONY بهتره اسمه کنسولشرو هم کمی تغییر بده مثلا به جای 4 یه علامته خاص رو قرار بده!
PLAY STATION همین اسم باشه اما عدده 1و2و3و4 دیگه یه جورایی تکراری شده!

اوه دیگه شما خیلی عجله داری.
فکر نکنم تو نسل بعد بشه به رزولوشن UHD رسید ! فکر میکنم 2K یا نهایتا 4K رو پشتیبانی کنه.

البته شایدم حق با شما باشه. باید صبر کرد.

قدرت كنسول كه 16 برابر شده خب مسلما گرافيك هم 16 برابر ميشه يعني دقيقا مياد 32MP خيلي سادس.
به عبارت ساده تر الان كه ما 2MP داريم ضربد در 16 كنيد ببينيد چند در مياد با اين حساب به همون مقدار كه عرض كردم در مياد.

gpun
بر پایه سل اصلا از بیخ وبن شکست محضه وقتی این gpuکه الان تو سایتی که گفتید داره47گیگا فلاپ میده با فرکانس 1500مگاهرتز یه gpuخیلی ارزون وپیش پا افتاده اینویدیا بیشتر از این قدرت داره .
مثلا یه 420داره 130گیگا فلاپ میده.هم خیلی ارزون هم کم مصرفتر.
کلا سونی سهم توشیبا رو داد وکل امتیاز cellرو گرفت.

---------- نوشته در 05:02 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:59 AM ارسالاپ قل شده بود ----------

بازیهای ps4قراره blu rayباشها[/QUOاTE]
من که گفتم اون یه طراحی اولیست.....فقط برای نمایش طریقه عملکرد..خود چیپ سیل 256 گیگاف قدرت داره"..فکر کنم اون کارتی که دیدید در اصل برای لب تاپ های توشیبا بوده که سال 2006 اومدن به شکل pci در اوردن و به خاطر مصرف کمش فرکانس و تعداد هستهاش رو اوردن پایین.....
سونی کل خرج 3 میلیاد دلاری ساخت چیپ سل رو داده بود ...درو اقع شاید براش حتی ارزون تر می افتاد اگه از خود چیپ سل استفاده میکرد چون مالک اصلیش بود و طبق قرارداد توشیا ibm فقط می تونستن تو یه سری محصول که از قبل توافق کرده بودند استفاده کنند مثل سرور یا lcd ..البته چند تا جا هم خوندم بازیسازها مخالفت کردند........................................................ولی بیشترش مربوط میشه به زمان و کنار کشیدن توشیبا
تا جایی که خونده بودم قرار بوده از 16 تا 32 هسته داشه باشه که 500 تا یه ترافلاپ قدرت داشت....منتها فکر کنم جای این spe های پر مصرف از تراشه های کم مصرف تر قرار بوده استفاده کنند......خود کارتهای گرافیک ATI وNVIDIA تو اون زمان نسبت به زمان خودشون فوق العاده گران و پر مصرف بودند ......
Based on NV47 Chip previously based on the 7800 but has been upgraded (Nvidia GeForce 7800 Architecture) RSX FROM WIKIPEDIA
و قیمت یه 7800 : The GeForce 7800 GTX will cost a solid $600
و PlayStation 3 GPU More Powerful than GeForce 7800!
http://news.teamxbox.com/xbox/9132/PlayStation-3-GPU-More-Powerful-than-GeForce-7800/

که ما میگم وNVIDIA مایه کاری حساب کرده 200-250 دلار داده به سونی.............
البته این ایده اولیه بوده ...حتی من سال 2004 نقشه gpu ps4 رو از یه سایت ژاپنی گرفتم که از 4 تا چیپ سل تشکیل شده بود..البته شاید اگر این کارو میکردند کنسولشون یک سال دیگه هم تاخیر می خورد.........................

همین الانش کلی شایعه از استفاده از POWERVR 6" " 3DFX "توی PS4 هست فقط به خاطر مصرف کم و قیمت پایینترش هست .. این جور که من خوندم سری 6 قدرتش از 200 گیگا فلاپ شروع میشه تا 8 ترافلاپ برای ورژنهای اختصاصیش......................

http://forums.anandtech.com/showthread.php?t=2057627

در ابتدا هم سونی کارخونه سل رو پس از اشتی فروخت به توشیبا سال 2007 و پارسال هم دوباره خریدتش .....................

http://www.cnet.com.au/report-sony-to-sell-cell-factory-339282186.htm

هم اکنون هم توشیبا داره رو چیپ سل کار می کنه و یه مدل از انجین گرافیکی cell طراحی کرده به اسم cevo انجین که رو چیپ سل جدیدش کار میکنه که به جای spe از هسته های arm استفاده میکنه و توی تلوزیونها جدیدش بکار میره و....... این ویدیوهاش:

http://www.google.com/search?hl=en&q=toshiba+cevo+engein&psj=1&gs_sm=e&gs_upl=15683l43033l1l43610l38l33l0l0l0l0l0l0ll51l0&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.,cf.osb&biw=1366&bih=573&um=1&ie=UTF-8&tbo=u&tbm=vid&source=og&sa=N&tab=wv&psj=1

http://www.google.com/url?sa=t&rct=...sg=AFQjCNGwuEtzJw6RCx5lNRfwOKXzjRVJcg&cad=rja

پ.ن:
یادتون باشه با اومدن powervr6 شایعه ساخت دریم کست 2 هم اومد...چون این شرکت قبلا تراشه دریمکست رو ساخته بود

---------- نوشته در 09:23 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:21 AM ارسال شده بود ----------

اگه واقعا قراره بازیها حجمه ترابایتی داشته باشن!این همون رویایی هست که همیشه بهش فکر میکردم!گرافیک در حده و اندازه فیلم!!!!!!!!!!!!!
خیلی عالیه منتظره نسله بعدی SONY هستیم!حتما طبق معمول قیمته اولیش هم بالاست اما با این حال الان فقط منتظرم ببینم بازیهای نسله بعد چه گرافیکی خواهند داشت!
راستی من فکر میکنم SONY بهتره اسمه کنسولشرو هم کمی تغییر بده مثلا به جای 4 یه علامته خاص رو قرار بده!
PLAY STATION همین اسم باشه اما عدده 1و2و3و4 دیگه یه جورایی تکراری شده!
داداش یه چیزی میگم اینقدر رویاییش نکنید ... چون اونقدرها هم گرافیک رو هیچ کدوم از کنسولها پیشرفت نخواهد کرد

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: 8030
بازیهای چند ترابایتی:-o
داداش اشتباه فکر کردید اون تکلونوژی ذخیره به شیوه هلوگراف یا چند بعدی روی همین دیسکهای بلوری و Dvdو حالا حالا ها کار داره تا جا بی افته و ایشون اون رو تو امزاشون گذاشتن و هیچ ربطی به کنسولهای نسل بعد نداره

آخرین ویرایش:
تورو خدا يه نفرم در مورد قيمت يه چي بگه:-s
بنظرشما بازم مثه PS3 قيمتش فضايي ميشه؟:(
يعني باز اشتباهي كه سر PS3 كرد سر PS4 هم انجام ميده؟

دوباره میخواد یه چیزی بسازه که بجز خودش همه توی هماهنگ کردن انجینشون با این سخت افزار وآ بمونن.

پ.ن. آمار و ارقامش بسیار وسوسه انگیزه :x.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or