PS3's Price Cut!

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
Yeah baby, you heard it right...

قيمت PS3 بزودي 100$ كاهش پيدا خواهد كرد. هم اكنون هم در كانادا PS3 كه سابقاً با قيمت 699$ كانادا عرضه ميشد با قيمت 549$ كانادا عرضه ميشه. بنظر مياد هفته ديگه خبراي بسيار خوبي براي طرفداراي سوني در پيش خواهد بود.

[
bby_ad_crop.jpg

PS3 drops price in Canada to $549

Leaked flyer from July 13 shows Canadian retailer advertising "new low price" of PS3. Price drop of $150 will put PS3 at same cost as Xbox 360 Elite.

PS3 price drop in Canada One of the biggest criticisms of the PlayStation 3 has been its price: $599 in the United States and $699 in Canada. Both professional and armchair analysts have taken a wide range of stances on when, if and how much Sony should drop the price of its console, and now Platformers has obtained proof that at least one major Canadian retailer is planning to advertise a "new low price" for the PS3—$549, the same price as the Xbox 360 Elite.

This camphone shot, given to us by a source close to Canadian retail, is from a Canadian retailer circular for July 13, and shows off the PS3 at its new price point of $549. (Click for the full picture.) We've confirmed the shot's contents with the source, and in addition to the new price said retailer is giving away a free Blu-Ray movie with each PS3 purchase.

For reference, on most Canadian Web sites the Xbox 360 Elite is $549, and several different 360 Premium bundles are $499 each; the Wii is $289.

What this means outside of Canada has yet to be determined; Sony has obviously not announced an official price drop yet, but with E3 coming up next week it's a likely setting for a surprise price-drop bomb. And will Microsoft follow suit by cutting the price on one or all of the 360 models? Going by historical trends, the 360 is long overdue for a price cut, and many expect Microsoft to roll out the newer, cooler-running 360s along with a reduced price. One thing's for sure: Sony's finally reacting to the PS3's reception in the marketplace, and it's time for analysts and companies to put up or shut up.

PS: By Kianoosh Kani​

باز هم درست میگی .اما اگه یک فلاش بک به عقب بزنیم و سال 2001 را مرور کنیم اون موقع کنسول ps2 تازه تو اروپا و امریکا عرضه شده بود و یک کنسول نو پا به حساب می امد.حالا بیا با هم بازی های بزرگی که تو 2001 برای ps2 عرضه شدند را با هم مرور کنیم:
final fantasy x,metal gear solid 2,silent hill 2,devil may cry 1,onimusha 1,resident evil code veronica و کلی بازی بزرگ دیگه .حالا شما این بازی های بزرگ را با این لیست ps3 تو سال 2007 مقایسه کن.

درسته برای اینکه اون خبری از microsoft نبود که بخواد بازی ها رو یکی یکی از چنگ sony در بیاره

:laughing::laughing: @ اونهایی که فکر می کنن مسئولین سونی به جای اینکه توی کنفرانس E3 خبر کاهش قیمت PS3 رو بدن میان و توی مصاحبه شون میگن آره این خبر leak شده درسته و ما قیمت PS3 رو کاهش دادیم. :laughing::laughing: (معلومه که این خبر فعلا تا کنفرانس سونی تکذیب میشه.)

سونی هیچوقت نمیاد رسما بگه 100 دلار قراره قیمت بیاد پایین چون فروش کنسول بشدت میاد پایین و همه صبر میکنن تا قیمت بیاد پایین

کسی میدونه معمولا چه مدت فبل از کاهش قیمت اونو اعلام میکنن؟

سونی هیچوقت نمیاد رسما بگه 100 دلار قراره قیمت بیاد پایین چون فروش کنسول بشدت میاد پایین و همه صبر میکنن تا قیمت بیاد پایین

کسی میدونه معمولا چه مدت فبل از کاهش قیمت اونو اعلام میکنن؟
اون موضوع برای چند هفته به بالا صحت داره نه برای چند روز. توی چند روز مگه چند نفر میخواهن PS3 بخرن؟
این چیزی که الان اینجا مهمه اینه که سونی نمیاد خبر به این بزرگی رو (که بدون خواست اونها leak شده) تایید کنه چون میتونه اونو توی E3 اعلام کنه و کلی hype ایجاد کنه و جلب توجه کنه.

معمولا هم به فاصله نهایتا چند روز، خبر کاهش قیمت رو میدن.

اقا کیانوش یه سوال واسه من پیش اومده وقتی که یه کنسول کاهش قیمت مثلا 100 دلاری پیدا میکنه یه فروشگاه که مثلا 100 تا کنسول تو انبار داره 10000 دلار ضرر میکنه؟!!! یا اینکه روش دیگه ای هست؟

پ.ن:اگه ضرر رو کمپانی سازنده بده هم بازم فشار زیادی به اون کمپانی میاد مثلا ماکروسافت که 2 میلیون کنسول تو مغازه ها داره باید 200 میلیون دلار ضرر بده!!!

اقا کیانوش یه سوال واسه من پیش اومده وقتی که یه کنسول کاهش قیمت مثلا 100 دلاری پیدا میکنه یه فروشگاه که مثلا 100 تا کنسول تو انبار داره 10000 دلار ضرر میکنه؟!!! یا اینکه روش دیگه ای هست؟

پ.ن:اگه ضرر رو کمپانی سازنده بده هم بازم فشار زیادی به اون کمپانی میاد مثلا ماکروسافت که 2 میلیون کنسول تو مغازه ها داره باید 200 میلیون دلار ضرر بده!!!
توی اینجور موارد شرکت تولید کننده کنسول باید اختلاف قیمت رو پرداخت کنه، اونم برای تک تک کنسولهایی که فروشگاهها دارن. برای همین اگه تعداد زیادی کنسول توی retail channel باشه واقعا سخته برای یه شرکت که قیمت کنسولش رو پایین بیاره.

تازه 5 تا BD Movie‌ هم بصورت free ميدن روي كنسول، من شنيدم اما نميدونم صحت داره يا نه! :eek:

صحت داره ولی به این عنوان که تا 5 فیلم BD میدن به ازای خرید یک بلوری پلیر که PS3 هم فکر کنم جزوش حساب میشه.

قيمت PS3 بزودي 100$ كاهش پيدا خواهد كرد. هم اكنون هم در كانادا PS3 كه سابقاً با قيمت 699$ كانادا عرضه ميشد با قيمت 549$ كانادا عرضه ميشه. بنظر مياد هفته ديگه خبراي بسيار خوبي براي طرفداراي سوني در پيش خواهد بود.

سیاوش جان قیمت PS3 که اینجا already کم شده (از 699 به 659 ) و فکر کنم این 549 هم همینوطور که کیانوش گفت وقتی سونی توی E3 اعلام کنه به عنوان قیمت اعلام بشه IMHO

قیمت هر فیلم چنده؟
فکر کنم چیزی حدود 200$ بشه نه؟
خیلی ضرر میکنه ها!!!
بستگی به فیلم داره و ااینکه جدیده با نه
به طور مثال فیلم First Blood روی بلوری قیمتش 20$ هست و Ghost Rider که فیلم جدید هست قیمتش 32$
میشه گفت اکثرا بین 25$-32$ اینجا هستن

آخرین ویرایش:
صحت داره ولی به این عنوان که تا 5 فیلم BD میدن به ازای خرید یک بلوری پلیر که PS3 هم فکر کنم جزوش حساب میشه.

قیمت هر فیلم چنده؟:eek:
فکر کنم چیزی حدود 200$ بشه نه؟
خیلی ضرر میکنه ها!!!

سیاوش جان قیمت PS3 که اینجا already کم شده (از 699 به 659 ) و فکر کنم این 549 هم همینوطور که کیانوش گفت وقتی سونی توی E3 اعلام کنه به عنوان قیمت اعلام بشه IMHO

بستگی به فیلم داره و ااینکه جدیده با نه
به طور مثال فیلم First Blood روی بلوری قیمتش 20$ هست و Ghost Rider که فیلم جدید هست قیمتش 32$
میشه گفت اکثرا بین 25$-32$ اینجا هستن
البته درسته که الان توی کانادا PS3 با قیمت 659 دلار کانادا فروخته میشه اما MSRP همچنان همون 699 دلاره. این خود retailer ها هستن که کنسول رو با قیمت 659 دلار می فروشن که البته هنوز هستن فروشگاههایی که با قیمت 699 دلار میفروشن PS3 رو.

در مورد اون 5 تا فیلم هم که من توی pm ام گفته بودم نمیدونم چرا سیاوش گفته نمیدونه صحت داره یا نه. :)

در مورد 5 تا فیلم برای اونهایی که نمیدونن یه توضیحی بدم. شما میتونی با خرید هر BD player ای 5 تا فیلم رایگان دریافت کنی تا حدودی هم حق انتخاب داری به این صورت که 5 تا category وجود داره که هر کدومش شامل چند تا فیلم میشه و از هر category میتونی یه فیلم انتخاب کنی.

حالا که صحبت در مورد Blu-Ray شد اینم بگم که تقریبا میشه گفت که دیگه چیزی تا پایان جنگ فرمت ها نمونده و همه میدونن برنده کدوم فرمت خواهد بود. آخرین آمار فروش فیلم های HD برتری 65 به 35 فیلم های بلوری رو نشون میده با اینکه توی اون هفته 14 تا فیلم HD DVD عرضه شده بود در مقابل فقط 2 تا فیلم بلوری (که اون 2 تا هم مشترک بودن با HD DVD)
توی اروپا هم تقریبا میشه گفت وضع همینجوریه و شایدم بدتر باشه برای HD DVD

کيانوش جان به نظرت اين کاهش قيمت چند در صد فروش ps3 رو تو امريکا بالا ميبره ؟
500 دلار هنوزم خیلی زیاده برای یه کنسول اما بازم این کاهش قیمت کمک می کنه که PS3 زودتر به قیمت های پایین تر برسه.
نمیشه گفت که این کاهش قیمت چند درصد فروش PS3 رو زیاد میکنه. من فکر می کنم چند تا عامل از جمله همین کاهش قیمت، بازی های خوبی که اواخر امسال برای PS3 میان، فراگیر تر شدن بلوری و ... باعث میشه PS3 فروش خوبی بکنه اواخر امسال. البته به نظر من بازم احتمالش کمه که به 360 برسه فروشش (منظورم فقط آخر ساله ها) مخصوصا اگه مایکروسافت هم قیمت کنسولش رو کم کنه.

در مورد قیمت 360 هم بگم که من خودم فکر می کردم مایکروسافت حتی زودتر از سونی قیمت کنسولش رو پایین میاره اما الان چند تا عامل باعث شده فکر کنم مایکروسافت امسال هم قیمت کنسولش رو کم نمی کنه:
هزینه های بسیار زیاد برای تعمیرات کنسولهای خراب.
اتکای خیلی زیاد به بازی Halo 3 (در حالیکه هیچ وقت یه بازی نتونسته فروش یه کنسول رو به شدت افزایش بده، البته منظورم یه بازی از نوع Halo 3 هستش).
وجود prmium که هنوز 100 دلار از PS3 ارزون تر خواهد بود.
و و و

میتونم بگم که اگه مایکروسافت قیمت 360 رو کم نکنه توی فروش آخر سال (توی کل دنیا نه فقط توی آمریکا) شاید حتی PS3 فروشش بیشتر از 360 بشه.

خبر رسما تایید شده گرچه از اول هم مشخص بود.البته SCEA اعلام کرده که این قضیه فعلا فقط برای آمریکاست.
یه چیز دیگه اینکه سونی حالا مدل 80 گیگشو که قبلا فقط برای کره بود رو داره با همون قیمت 599$ می خواد ارائه بده.اما چون 100$ برای 20 گیگ فضای اضافه خیلی زیاده ، سونی تبدیلش کرده به یه باندل که Motorstorm رو هم روش داره.(البته Limited Edition هم هست ).این باندل در August به بازار آمریکا میاد.

منبع : Gamespot

آخرین ویرایش:
salam

تایید شده که این Price Drop موقتیه و تا وقتی که Supply این کنسول به پایان برسه.بعد از این ، کنسول هم در اروپا و هم در امریکا به قیمت قبلی بر می گرده.

منبع : IGN

یعنی چی ؟؟/ :confused: یعنی دوباره به قیمت قبل بر میگرده؟:((:(( یعنی 599$

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or