PS3's Price Cut!

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
Yeah baby, you heard it right...

قيمت PS3 بزودي 100$ كاهش پيدا خواهد كرد. هم اكنون هم در كانادا PS3 كه سابقاً با قيمت 699$ كانادا عرضه ميشد با قيمت 549$ كانادا عرضه ميشه. بنظر مياد هفته ديگه خبراي بسيار خوبي براي طرفداراي سوني در پيش خواهد بود.

[
bby_ad_crop.jpg

PS3 drops price in Canada to $549

Leaked flyer from July 13 shows Canadian retailer advertising "new low price" of PS3. Price drop of $150 will put PS3 at same cost as Xbox 360 Elite.

PS3 price drop in Canada One of the biggest criticisms of the PlayStation 3 has been its price: $599 in the United States and $699 in Canada. Both professional and armchair analysts have taken a wide range of stances on when, if and how much Sony should drop the price of its console, and now Platformers has obtained proof that at least one major Canadian retailer is planning to advertise a "new low price" for the PS3—$549, the same price as the Xbox 360 Elite.

This camphone shot, given to us by a source close to Canadian retail, is from a Canadian retailer circular for July 13, and shows off the PS3 at its new price point of $549. (Click for the full picture.) We've confirmed the shot's contents with the source, and in addition to the new price said retailer is giving away a free Blu-Ray movie with each PS3 purchase.

For reference, on most Canadian Web sites the Xbox 360 Elite is $549, and several different 360 Premium bundles are $499 each; the Wii is $289.

What this means outside of Canada has yet to be determined; Sony has obviously not announced an official price drop yet, but with E3 coming up next week it's a likely setting for a surprise price-drop bomb. And will Microsoft follow suit by cutting the price on one or all of the 360 models? Going by historical trends, the 360 is long overdue for a price cut, and many expect Microsoft to roll out the newer, cooler-running 360s along with a reduced price. One thing's for sure: Sony's finally reacting to the PS3's reception in the marketplace, and it's time for analysts and companies to put up or shut up.

PS: By Kianoosh Kani​

البته به نظر من کاهش 100 دلاری قیمت ps3 هم نمیتونه سونی را از این بحران خارج کنه .خیلی جالبه بعد از اعلام این خبر تو سایت neogaf یکی از اعضا یه تاپیک ایجاد کرده بود با این عنوان که حالا که ps3 صد دلار ارزون شده کی میخره که اکثرا جواب منفی داده بودند.
چیزی که باعث شده فروش ps3 جالب نباشه قیمت بالای این کنسول نیست(البته تاثیر گذار هست) به نظر من علت اصلی نداشتن بازی های بزرگ برای این کنسول است. الان هم که قربونش برم تمام بازی های بزرگ برای 2008 عرضه میشند تازه اگه تا اون موقع برای 360 هم اعلام نشند.

خیلی ببخشید بازی ای مثل heavenly sword بازی بزرگ نیست؟:-"

فرخ مثل اینکه اون رسمی بود;) و شایعه نبود!

خوب پس اگه حقيقت باشه كه چه بهتر . فكر كنم من چند روز پيش داشتم با خيلي ها سر قضيه ي كاهش قيمت xbox360 بحث ميكردم و ميگفتم هر وقت مايكرو نياز ببينه اين كار را ميكنه و الان هم نياز ديده .

الان حتي اگه ps3 صد دلار ارزون بشه باز نميتونه جلوي elıte پا دراز كنه چرا كه elıte فقط 400 دلار و اين بسيار قيمت خوبي براي كنسولي مثل elite هست و شايد اين قيمت جهاني هم بشه .

امين باز ببين از اون شايعه هاي راستكي هست يا نه ؟

خوب پس اگه حقيقت باشه كه چه بهتر . فكر كنم من چند روز پيش داشتم با خيلي ها سر قضيه ي كاهش قيمت xbox360 بحث ميكردم و ميگفتم هر وقت مايكرو نياز ببينه اين كار را ميكنه و الان هم نياز ديده .

الان حتي اگه ps3 صد دلار ارزون بشه باز نميتونه جلوي elıte پا دراز كنه چرا كه elıte فقط 400 دلار و اين بسيار قيمت خوبي براي كنسولي مثل elite هست و شايد اين قيمت جهاني هم بشه .

امين باز ببين از اون شايعه هاي راستكي هست يا نه ؟
عرضه ی Elite در ژاپن
:)

اگه قیمتش 100$ بیاد پایین باید به ماکروسافت و Elite تسلیت عرض کنیم:cheesygri

خيالت راحت اگه سوني اين كارو بكنه 2 ساعت بعدش 360. 100 دلار كاهش قيمت داره:laughing:
بعدشم سوني همين طوري هم داره رو اين دستگاه كلي ضرر مي ده و خيلي هم داره زيره قيمت مي ده چه برسه 100 دلار ديگه هم كم كنه:eek:

5295_large_ps3_price_cut.jpg

لينك براي عكس بالا. و لينك براي شايعات بيشتر از فروشگاه هاي ديگه.
لينك براي 5 فيلم به همراه PS3.

در هر حال انتظار نداشته باشيد كه سوني اين خبر رو آني تاييد كنه. شايد اين مسئله فقط براي آمريكا (و براي مدت محدود) در نظر گرفته شده باشه. در هر حال 100 دلار خيليه. و يه مقدار پذيرشش براي سوني طول ميكشه :p.
متاسفانه هنوزم اين خبرا تاثيري روي خريد PS3 براي ايران نميزاره چون هنوز كپي خور نشده.
اما خبر بسيــــــــــــــــــــــــــــــــار خوبيه.

شوخيه با مزه اي بود. Elite مثلا چه فرق اساسي با 360 قبلي ها داره كه PS3 نمي تونه جلوش پا دراز كنه؟ شايد قيمت 499 دلاريه PS3 هنوز قدم بلندي براي رسيدن به محدوده 200-300 دلار نباشه. اما حداقلش اينه كه سوني خيلي زود اين كاهش قيمت را در نظر گرفت (با وجود اينكه بازي اختصاصي به اون صورت عرضه نكرده و اين بدون شك يكي از دلايل عمده پايين بودن فروشش). و اين نويد رو ميده كه كاهش قيمت هاي ديگه ش هم (در صورت ضعف در فروش) قبل از مدت زماني كه قراره براي كاهش قيمت 360 طول بكشه، باشه. من فكر مي كنم فواصل كاهش قيمت كنسول سوني خيلي سريع تر از 360 فرا ميرسه. و قيمت اين كنسول تا 1.5 دو سال ديگه كنسول 360 رو ميگيره. و اون وقته كه بازي ها و كيفيت يك كنسول حرف اصلي رو ميزنن. كه بايد ديد كه وضعيت چجوري ادامه پيدا ميكنه. البته اينا در شرايطيه كه اين ترميناتوري كه داره همه جا رو شخم ميزنه، تا اون موقع چيزي از اين دو تا باقي گذاشته باشه. D:

آخرین ویرایش:
خیلی ببخشید بازی ای مثل heavenly sword بازی بزرگ نیست؟:-"

کاملا درست میگی heavenly sword بازی بزرگی هست .من خودم دارم لحظه شماری میکنم برای 4 سپتامبر تا بازی عرضه بشه .این بازی در کنار lair,uncharted:drake fortune و ratchet and clank از بازی های بزرگ ps3 تو امسال به شمار می روند.اما ایا به نظر شما فقط 3و4 تا بازی بزرگ برای کنسولی که این همه ازش انتظار میره کافیه؟
شما الان 360 را نگاه کن .تو می forza 2 را داد بیرون .تو اگوست blue dragon و bioshack را بیرون میده .تو سپتامبر هیلو 3 و eternal sonata را داره .lost odyssey برای کریسمس اماده میشه .و کلی بازی دیگه از جمله ace combat 6

خيالت راحت اگه سوني اين كارو بكنه 2 ساعت بعدش 360. 100 دلار كاهش قيمت داره:laughing:
بعدشم سوني همين طوري هم داره رو اين دستگاه كلي ضرر مي ده و خيلي هم داره زيره قيمت مي ده چه برسه 100 دلار ديگه هم كم كنه
:laughing::laughing:
تکنولوژی هایی که سونی توی PS3 ازش استفاده کرده مثل بلوری(که یکی از دلایل گرونی قیمت کنسوله)تکنولوژی های کاملا جدیدی بودن که به همین خاطر اون موقع که کنسول عرضه شد خیلی هزینه بالایی داشتن.ولی همونطور که میدونین هر تکنولوژی جدیدی قیمتش خیلی زود شدیدا میاد پایین مخصوصا اگه فراگیر بشه.یعنی هزینه تولید PS3 خیلی سریعتر کم میشه تا هزینه تولید X360.پس احتمال اینکه بعد از یک سال یه Price Drop واسه PS3 ببینیم خیلی بیشتره تا اینکه بعد دو سال برای X360.(اینم نگین که X360 نیازی نداره،همه به Price Drop نیاز دارن!)
بعدشم به خاطر ضرری که میکروسافت داره سر این کیفیت بد ساخت کنسول میده(و این یک میلیارد دلاری که تازگیا میخواد هزینه کنه)احتمالا اینکه حالا حالا ها یه Price Drop واسه X360 ببینیم خیلی کمه.

کاملا درست میگی heavenly sword بازی بزرگی هست .من خودم دارم لحظه شماری میکنم برای 4 سپتامبر تا بازی عرضه بشه .این بازی در کنار lair,uncharted:drake fortune و ratchet and clank از بازی های بزرگ ps3 تو امسال به شمار می روند.اما ایا به نظر شما فقط 3و4 تا بازی بزرگ برای کنسولی که این همه ازش انتظار میره کافیه؟
شما الان 360 را نگاه کن .تو می forza 2 را داد بیرون .تو اگوست blue dragon و bioshack را بیرون میده .تو سپتامبر هیلو 3 و eternal sonata را داره .lost odyssey برای کریسمس اماده میشه .و کلی بازی دیگه از جمله ace combat 6

ببخشید ولی ما الان تو سال دوم عرضه X360 هستیم خوب این طبیعی هست که بازی زیاد داشته باشه شما باید مقایسه خودت رو یک سال عقب ببری بعد ببین اون موقع X360 چند تا بازی بدرد بخور داشت:mad:

خيالت راحت اگه سوني اين كارو بكنه 2 ساعت بعدش 360. 100 دلار كاهش قيمت داره
بعدشم سوني همين طوري هم داره رو اين دستگاه كلي ضرر مي ده و خيلي هم داره زيره قيمت مي ده چه برسه 100 دلار ديگه هم كم كنه
من نمیدونم شمارو کسی زور کرده پست بزنی؟
آخه چیزی که اصلاعاتی راجبش نداری نگو خوب!
کیانوش 100 دفه گفت که سونی تو بخش سخت افزار خیلی قویه و الان تونسته کنسولشو به سود برسونه ولی مایکروسافت دقیقا برعکس و تو سخت افزار خیلی ضعیفه و همین الان داره رو هر کنسولش ضرر میکنه!
کمه کم تا 2 ساله دیگه 360 هیچ تغییره قیمتی نداره
و جالب اینکه elite الان 600 دلار داره فروش میره:laughing: و واقعا هیچ جای رقابتی نداره
هر چند که فکر نمیکنم قیمت 360 اینقدر زیاد باشه که نیازی به price drop داشته باشه

ببخشید ولی ما الان تو سال دوم عرضه X360 هستیم خوب این طبیعی هست که بازی زیاد داشته باشه شما باید مقایسه خودت رو یک سال عقب ببری بعد ببین اون موقع X360 چند تا بازی بدرد بخور داشت:mad:

باز هم درست میگی .اما اگه یک فلاش بک به عقب بزنیم و سال 2001 را مرور کنیم اون موقع کنسول ps2 تازه تو اروپا و امریکا عرضه شده بود و یک کنسول نو پا به حساب می امد.حالا بیا با هم بازی های بزرگی که تو 2001 برای ps2 عرضه شدند را با هم مرور کنیم:
final fantasy x,metal gear solid 2,silent hill 2,devil may cry 1,onimusha 1,resident evil code veronica و کلی بازی بزرگ دیگه .حالا شما این بازی های بزرگ را با این لیست ps3 تو سال 2007 مقایسه کن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or