ps3 Vs hacker : new round is began

king pozitron

کاربر سایت
سلام....
در نا امیدی بسی امید است ********پایان شب سیه سفید است
امروز خبری روی سایت ps3news ( این سایت اولین سایتی هست که تونست برای ps3 یک NAND extract تولید کند ) امد که میتونه خیلی امید وار کننده باشه :biggrin1: اون خبر بر این اساسه که اون ها سرانجام تونستن به یک special unit برای ps3 دست پیدا کنن :eek: که قابلیت اجرای unsigned code و debugging را دارا می باشد این یعنی هکرهای این سایت می تونن برای ps3 برنامه نویسی کنن و این برنامه ها رو روی ps3 برای تست اجرا کنن :cheesygri این میتونه یک اغاز خوب برای سال 2008 باشه !
لینک خبر : http://www.ps3news.com/PS3Dev/PS3News-com_Gets_a_Late_Christmas_Gift/

PS3 Eboot Dumper Preview and MEMore!

سلام........

سلام سلام همین الان به من خبر رسید که ps3 هک شده و شما از این به بعد میتونین بازی های کپی رو اجرا کنین موفق باشین.

انشالا این اتفاق افتاده باشه :biggrin1: ( این smile تش اصلا نقش منفی نداره و جز افعال معکوسه :biggrin1: )

خوب بازهم خبر های جدیدی روی سایت ps3news اومده ( این بار یکم فاصله بین خبرهازیاد شد که خوب منطقی هم هست :biggrin1: الان بیشتر وقتشون رو روی کار میزارن و این خبر هم با اصرار دیگر اعضای سایت دادن بیرون ;) ) که شامل اطلا عات زیادی نمیشه فقط یکم در باری Eboot Dumper توضیح داده و تحلیل های اولیه روی Eboot های بدست اومده از بازی ها و همچنین اشاره ای هم کردن که به کشف رمز sprx که خوب این قسمت هاش زیاد حال نمی ده اما اصل کاری خط اخرش هست که میگه : so some good things are to come soon! :biggrin1:

لینک خبر : http://www.ps3news.com/PS3Dev/PS3_Eboot_Dumper_Preview_and_MEMore/

پ.ن: امید وارم این بار دیگه قضیه رو نپیچونده باشم :biggrin1:
پ.ن: خدایش فکر کنید الان یک گروه اعلام کنن که ps3 رو هک کردن :biggrin1: این ps3news ای ها چه ضد حالی می خورن :biggrin1: .

چه حالی میده هم کار متال گر رو به پایانه هم کار کپی خور کردنه ps3 . فقط میمونه 1 سوال: اگه همین جوری کار رو ادامه بدن امکانش هست تا یکی 2 ماه دیگه کپی خور بشه؟

سلام......

برای هک PS3 تاپیک مجرا هست. لطفا اینجا ادامه ندید.

آخرین اطلاعات در مورد کپی خور شدن PlayStation 3

من فکر نمی کنم اون جا جای خوبی برای این حرفا باشه :biggrin1: به دو دلیل یکیش انحراف اون تایپیک هست ( البته انحراف مو ضوعی نه چیزه دیگه :biggrin1: ) دومیشم اینکه چون به نظر من اینا همه در حد خبر هست و جاش اینجا هست :biggrin1: انشالا وقتی هک شد :biggrin1: کلا منتقل میشه به جای خودش با یک تایپیک جدید یا در همون تایپیکی که شما دوست عزیز فرمودین .
راستی این هم بگم که مدیر سایت ps3news به انتشار اخبار در این ضمینه گیر داده :confused: و گفته که نباید اطلا عات به این صورت در اختیار عموم قرار بگیره چون می تونه باعث بشه خبر ها به دست سونی هم برسه و سونی هم که خودتون می دونین تو ی :-":-":-" با اپدیت جلوی فراگیر تر شدن این کارو می گیره :biggrin1: پس احتمال داره تا یک مدتی ( حالا یا طولانی یا کوتاه :biggrin1: ) خبر های جدیدی روی این سایت قرار نگیره .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or