ps3 Vs hacker : new round is began

king pozitron

کاربر سایت
سلام....
در نا امیدی بسی امید است ********پایان شب سیه سفید است
امروز خبری روی سایت ps3news ( این سایت اولین سایتی هست که تونست برای ps3 یک NAND extract تولید کند ) امد که میتونه خیلی امید وار کننده باشه :biggrin1: اون خبر بر این اساسه که اون ها سرانجام تونستن به یک special unit برای ps3 دست پیدا کنن :eek: که قابلیت اجرای unsigned code و debugging را دارا می باشد این یعنی هکرهای این سایت می تونن برای ps3 برنامه نویسی کنن و این برنامه ها رو روی ps3 برای تست اجرا کنن :cheesygri این میتونه یک اغاز خوب برای سال 2008 باشه !
لینک خبر : http://www.ps3news.com/PS3Dev/PS3News-com_Gets_a_Late_Christmas_Gift/

Resistance: Fall of Disc Based Encryption

سلام .....

خوب انگار سرعت هکر ها یکمی رفته بالا :biggrin1: امروز دوباره سایت ps3news خبر جدیدی رو منتشر کرد بر این اساس که اونا کارشون فعلا روی دیسک های blu ray متمرکز کردن ( به نظر من مشکل اساسی اونا اینه که بی برنامه کار میکنن و دارن به در ودیوار میزنن تا یه راهی پیدا کنن ;) شایدم برنامه دارن :biggrin1: ) اونها سعی دارن کد های رمز گذاری شده روی دیسک پیدا کنن و برای همین یک برنامه نوشتن که میتونه اطلاعات مخفی روی دیسک را استخراج کنه که شامل دوفایل EBOOT.BIN 9.15 MB و game.self 8.22 MB می باشد ( این حجم کنارش مربوط به بازی Resistance هست ) که اونا امید وارن اطلا عات مورد نیاز اونا توی این فایل باشه ( این کد ها یی که دنبالش هستن همون کد هایی هستن که قبلا به اونا اشاره کرده بودم که در هنگام image گیری از بین میرن ) ***که خوب در صورت دستیابی به اون کدها باقرار دادن این کدها در image ( یا در کنار اون :biggrin1: ) میشه یک image کامل داشت با کد های رمز گزاری شده که خوب اینطوری که بوش میاد اونا دنبال ایجاد BD کپی هستن :cheesygri:( یعنی این image کامل رو روی یک دیسک BD رایت کنن و روی PS3 اجرا کنن :biggrin1: . یا به عبارت دیگه فعلا دنبال هک کردن بازی های Ps3 هستن :confused: . ***
اونا همچنین گفتن شاید این برنامه رو برای عموم ارایه کنند ولی خوب برای اجرا به یک Debug/Tool console نیاز هست :biggrin1: .
فعلا که 3 روز می گذره و فکر کنم حرکت های خوبی هم شده ولازم به ذکر که اونا هنوز در مرحله شناخت این دستگاه هستن و چیزی که زیاده وقت اما فکر کنم انتظار ما زیاد هم طول نکشه ! ( گر صبر کنی ز قوره حلوا سازی :biggrin1: یا هر روز بهتر از دیروز دینگ دینگ :biggrin1: )

پ.ن متن داخل *** برداشت شخصی هست بر اساس خبر های چند روزه و هیچ گونه ملاک و منبعی ندارد :biggrin1: ( این بخشش می تونین یک چشم تون در کنین اون یکیشم در وازه :biggrin1: ).

منتظر خبر های بهتری می مانیم :biggrin1: .

لینک خبر : http://www.ps3news.com/PS3Dev/Resistance_Fall_of_Disc_Based_Encryption/

در جواب اون کسانی که میگن این کنسول هک نمیشه و هیچ وقت کپی خور نمیشه باید به خدمت اونها برسون که به هر حال این محصول کار تعدادی از انسان هستش و حتما هم دارای خطا های می باشد که به تدریج این خطاها و باگ هم پدیدار میشه و به تدریج به توسط نفوذگران کشف میشه و با استفاده از این باگ ها ه در نهایت به کنسول نفوذ میکنند و ...

در جواب اون کسانی که میگن این کنسول هک نمیشه و هیچ وقت کپی خور نمیشه باید به خدمت اونها برسون که به هر حال این محصول کار تعدادی از انسان هستش و حتما هم دارای خطا های می باشد که به تدریج این خطاها و باگ هم پدیدار میشه و به تدریج به توسط نفوذگران کشف میشه و با استفاده از این باگ ها ه در نهایت به کنسول نفوذ میکنند و ...
PS3 هم یک آپدیت میده که اون باگ ها از بین برن :) تنها راهش به نظر من Custom Frimwere ( درست نوشتم ؟! ) هست!

سونی باعث شد یه کار بزرگ تو ایران انجام بشه اونم این بود که گیمر ها مجبور بشن بازیه اورجینال بخرن ولی بازم کارش یک سال بیشتر دووم نیاورد:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or