PS3 UBUNTU linux

دوست عزیز شما که جفتشو تجربه کردید به نظرتون کدوم قویتر و خوب بود ؟ :smile:
حقيقتاً من با لينوكس زياد كار نمي كنم كه بخوام از نظر فني نظر بدم ولي در كل از نظر ظاهر، سادگي كار با محيط و مخصوصاً شبكه ، من Ubuntu‌ رو بيشتر پسنديدم.
شايد YDL‌حرفه اي تر باشه، بهرحال با اون حجم زيادش حتماً يه چيزي هست كه شده 3.5 گيگ! ولي براي من كه استفاده هاي خاص دارم فكر مي كنم، ubuntu راحت تره.
البته بايد بيشتر از اينا باهاش كار كرد تا بشه در موردش نظر داد.

من هم بالاخره این لینوکس رو روی PS3 نصب کردم. خیلی خوش دست بنظر میرسه. براحتی با شبکه خونه هم هماهنگ شدُ بدون اینکه من تنظیمی بخوام انجام بدم. براحتی هم با شبکه PC که ویندوز XP روش هست کار کردم. فوق العاده اس! من قبل از این داشتم با YDL کار میکردم که با اینکه حدود ۳.۵ گیگ فایل ISO اون رو دانلود کرده بودم و نصب کرده بودم باز بنظرم به خوشدستی ubuntu نبود.
خیلی تشکر می کنم از دوست عزیز sadmanman (ببخشید که اسمتون رو نمی دونم) بخاطر معرفی این لینوکس باحال و بخاطر راهنمایی هاتون.
الان هم از توی لینوکس دارم این پست رو میزنم.
فقط دو تا سوال دارم.
اولي اینه که من سعی کردم یک فایل ویدیویی که فرمتش MPG4 هست رو پخش کنم که برنامه Movie Player خود لینوکس نتونست بازش کنه و پیغام داد که باید دنبال Plug-In بگرده و من هم اجازه دادم بگرده ولی چیزی پیدا نکرد و در آخر هم فايل رو پخش نکرد. چطور میشه فایل هایی از این قبیل رو پخش کرد؟
دومي هم اينكه Password اكانت root‌ بصورت پيش فرص چيه ؟

حالا شما رو pc نصب کنی چی میگی. خیلی سریع تر و بهتره رو pc
من هم به خاطر این رفتم سراغش و آموزشش رو گذاشتم که ubuntu برای همه مناسبه و فقط بدرد developer ها نمیخوره و الان هم همه به خاطر مزیت های زیادش نسبت به windows دارن میرن سراغش
اسمم هم سعید هست
سوال اول رو بگم که معمولا باید پیدا کنه شما یه بار دیگه تست کن اگه نصب نشد برو توی منوی اصلی (نوار بالا سمت چپ) روی add remove کلیک کن اون بالاش show all رو بزن بعد دنبال plug in ها یی که برای پخش فایل ها هستن بگرد چک بزنشون بعد apply رو بزن و نصبشون کن
دومی ام اینکه اکونت root فعال نیست به صورت معمول نباشه هم بهتر هست
ولی اگه خواستی باید بری توی user setting اینو allow login as root رو چک بزن

حالا شما رو pc نصب کنی چی میگی. خیلی سریع تر و بهتره رو pc
من هم به خاطر این رفتم سراغش و آموزشش رو گذاشتم که ubuntu برای همه مناسبه و فقط بدرد developer ها نمیخوره و الان هم همه به خاطر مزیت های زیادش نسبت به windows دارن میرن سراغش
اسمم هم سعید هست
سوال اول رو بگم که معمولا باید پیدا کنه شما یه بار دیگه تست کن اگه نصب نشد برو توی منوی اصلی (نوار بالا سمت چپ) روی add remove کلیک کن اون بالاش show all رو بزن بعد دنبال plug in ها یی که برای پخش فایل ها هستن بگرد چک بزنشون بعد apply رو بزن و نصبشون کن
دومی ام اینکه اکونت root فعال نیست به صورت معمول نباشه هم بهتر هست
ولی اگه خواستی باید بری توی user setting اینو allow login as root رو چک بزن
ممنون سعید جان بخاطر توضیحات شما.
در مورد اجرای فایلهای AVI MPG4 من مجدد زدم برنامه دنبال آپدیت گشت و اینبار پیدا کرد و دانلود کرد و نصب کرد ولی حالا مشکل اینه که تا میاد فایل رو باز کنه و شروع کنه به پخش برنامه خود به خود بسته میشه!
حالا دیگه مشکل از کچاست؟
در ضمن این فایلهای AVI که من قصد دارم باز کنم رزولوشن بالایی ندارن.
و يك سوال ديگه. آدرس دهي يك درايو توي شبكه چطوريه؟ منظورم اينه كه مثلاً وقتي يك هاردديسك USB وصل ميكني، بطور مثال ميشه media/disk حالا اگر يك درايو رو روي PC‌ُ بخوايم Share كنيم و از اونطرف از توي لينوكس بخوام مستقيماً روي اين درايو بنويسيم (مثلاً هنگام استفاده از دستور dd)، اينكار چطور قابل انجام هست؟ اصلاً همچين چيزي عمليه؟

ببخشيد كه اينقدر سوال مي پرسم. مرسي

آخرین ویرایش:
ببخشید یه کم دیر جواب میدم حواسم نبود این پست رو ندیدم
خواهش می کنم
این مشکل اول رو گفتی برای منم پیش اومده والا نمی دونم دلیلش چیه بعضی موقع ها این طوری میشه من الان با vlc فیلم ها رو می بینم. فقط تو ps3 این طوریه.
دومی هم اینکه اول باید اون درایو از شبکه mount بشه(مثلا تو وقتی usb میزنی خودش mount میشه) بعد می تونی از هر جا بهش دسترسی داشته باشی.(اون بالا تو explorer توی address bar ببین آدرسش چیه معمولا این طوریه smb//192.168.2.2/c )

شما هر چه قدر خواستی سوال کن اصلا من اینجا می آم که به سوال های شما جواب بدم.

چند برنامه و بازی مناسب برای ubuntu ps3

1. برنامه ی Last.FM
گوش دادن به رادیو از سایت www.last.fm
طریقه ی نصب : برید به Applications => Add/Remove Programs و بالا all رو انتخاب کنید سمت راست بالا All Available Applications رو انتخاب کنید last.fm رو چک کنید و apply بزنید
last1_sm.png

last5_sm.png

2.بازی KQ یه بازی شبیه final fantasy نینتندو

طریقه ی نصب : برید به Applications => Add/Remove Programs و بالا all رو انتخاب کنید سمت راست بالا All Available Applications رو انتخاب کنید KQرو چک کنید و apply بزنید

kq2_sm.png
kq3_sm.png

3. بازی های
ScummVM and Beneath a Steel Sky

طریقه ی نصب : برید به Applications => Add/Remove Programs و بالا all رو انتخاب کنید سمت راست بالا All Available Applications رو انتخاب کنید
نام بازی ها رو چک کنید و apply بزنید
scummsteel_sm.png

steelsky1_sm.png

steelsky2_sm.png

چاکریم
شما فایل .deb رو برای VLC از اینجا دانلود کن بعد اجراش کن و install رو بزن
http://rapidshare.com/files/14842570..._i386.deb.html
http://www.mediafire.com/?kscmmg4ye2w
این نوع فایل مثل exe توی windows هست برای برنامه های دیگه هم از این فایل ها پیدا کنی راحت تره
اي بابا ، مثل اينكه قسمت نيست ما موفق بشيم :cheesygri
من اين فايل رو دانلود كردم ولي موقع اجرا ميگه "Wrong Architecture" ، يعني اين ماله i386 هست نه PowerPC.

ببخشید برای ps3
برو تو add remove همه رو رو all بزار بعد از لیست vlc رو پیدا کن چک بزن apply کن

یا توی terminal اینو بنویس sudo apt-get install vlc و enter بزن

آخرین ویرایش:
ببخشید برای ps3
برو تو add remove همه رو رو all بزار بعد از لیست vlc رو پیدا کن چک بزن apply کن

یا توی terminal اینو بنویس sudo apt-get install vlc و enter بزن
اي واي !
همه اين كارا رو هم انجام دادم، حتي توي اينترنت هم گشتم (كه البته دقيقاً همين مطلب شما رو گفته بودن) و انجام دادم، نصب شد، ولي مشكل اينه كه حالا وقتي روي VLC‌تو قسمت مربوطه كليك مي كنم،‌هيچ اتفاقي نمي افته، نه خطايي و نه هيچ عكس العملي! :(( كچلمون كرد اين پخش ويديو تو لينوكس.
بهرحال ممنونم از توضيح شما.

بالاخره اين VLC اجرا شد! :cheesygri
اگه گفتي، مشكل چي بود‌؟!!!
من با كاربر root كه ميام اجرا نميشه ولي با يه كاربر ديگه اجرا ميشه! واقعاً جالبه. اگرچه متاسفانه كند هست و نميشه باهاش درست و حسابي كار كرد. هر طور شده بايد اين Hardware Acceleration رو فعال كرد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or