PS3 UBUNTU linux

میخواستم بدونم آیا میشه کانکشن درست کرد و اینترنت رو از طریق Wifi Share کرد تا PSP از طریق PS3 به نت وصل بشه؟

اینو بخون ولی به احتمال زیاد تو ps3 کار نمی کنه
http://bigbrovar.wordpress.com/2009/01/17/share-you-internet-wirelessly-on-ubuntu/

آقا من وقتی cd ubuntu رو میزارم تو ps3 یه خورده اسکن میکنه بعد مینویسه No applicable installer was found
چه مرگشه؟

ورژن ubuntu چیه؟
به احتمال زیاد boot loader رو درست نصب نکردی
یا سی دی قدیمیه
یا سی دی درست رایت نشده

سلام
چند تا سوال در مورد ubuntu داشتم:
-روی این لینوکس مرورگر اینترنت هم می شه نصب کرد؟
-زبون فارسی رو ساپورت می کنه و می شه باهاش فارسی تایپ کرد؟لاقل نوشته های فارسی رو می تونه نشون بده؟
-کسی تا حالا تونسته از طریق PS3 با استفاده از مرورگر ubuntu بازیسنتر رو باز کنه و پست بده؟
-اگه بخوایم با PS3 از طریق مرورگرش وبگردی کنیم با دایال آپ می شه این کار رو انجام داد یا حتما" باید ADSL داشت؟
ممنون...

آخرین ویرایش:
با درود و کسب اجازه از آقا سعید گل.
چرا نشه؟ اوبونتو یه سیستم عامل کامل هست و مرورگر Firefox مرورگر پبش فرض اون‌ه.
-زبون فارسی رو ساپورت می کنه و می شه باهاش فارسی تایپ کرد؟لاقل نوشته های فارسی رو می تونه نشون بده؟
این هم میشه.
-اگه بخوایم با PS3 از طریق مرورگرش وبگردی کنیم با دایال آپ می شه این کار رو انجام داد یا حتما" باید ADSL داشت؟
تقریبا خیر. چون PS3 مودم دایال آپ نداره و اوبونتو و هر لینوکس دیگری با مودم های دایال آپ USB هم چون WinModem هستن مشکل داره.
ورژن 9.04
سفارش دادم از انگلیس برام فرستادن! اورجیناله
اوبونتویی که شما سفارش دادی پورت PS3 نیست. اصلا پورت PS3 رو مجانی نمیفرستن.

آخرین ویرایش:
تقریبا خیر. چون PS3 مودم دایال آپ نداره و اوبونتو و هر لینوکس دیگری با مودم های دایال آپ USB هم چون WinModem هستن مشکل داره.
ممنون از جوابتون
مطمئنید به هیچ وجه نمی شه با PS3 از طریق دایال آپ به اینترنت وصل شد؟آخه تو اینجا دیدم چند نفر گفتن که می شه این کار رو کرد!

آخرین ویرایش:
سلام
چند تا سوال در مورد ubuntu داشتم:
-کسی تا حالا تونسته از طریق PS3 با استفاده از مرورگر ubuntu بازیسنتر رو باز کنه و پست بده؟
ممنون...

من ده بار گفتم دیگه الان ابونتو اصلا جلوی ویندوز کم نمیاره(البته زیاد روی ps3 ubuntu حساب نکنید)
من خودم از ps3 خیلی پست دادم

ورژن 9.04
سفارش دادم از انگلیس برام فرستادن! اورجیناله

شما برای نصب ubuntu روی ps3 حتما باید پورت ابونتو ps3 رو دانلود کنید و هیچ جایی نه براتون می فرستن نه می فروشن

با درود و کسب اجازه از آقا سعید گل.
چرا نشه؟ اوبونتو یه سیستم عامل کامل هست و مرورگر Firefox مرورگر پبش فرض اون‌ه.
این هم میشه.

اوبونتویی که شما سفارش دادی پورت PS3 نیست. اصلا پورت PS3 رو مجانی نمیفرستن.

خیلی ممنون که جواب سوال ها رو دادی

ممنون از جوابتون
مطمئنید به هیچ وجه نمی شه با PS3 از طریق دایال آپ به اینترنت وصل شد؟آخه تو اینجا دیدم چند نفر گفتن که می شه این کار رو کرد!

اونجا منظورشون share کردن اینترنت کامپیتر و ps3 بوده نه ubuntu ps3
دقت کنید که وقتی وارد ubuntu توی ps3 میشید دیگه هیچ ربطی به ویژگی های ps3 نداره یعنی دیگه ارتباطی با os ps3 ندارید

910-beta.jpg

آقا ميشه Kmplayer يا نرم افزار هاي مشابه رو نصب كرد وبتونم هر چه پسوند باشه(از aviگرفته تا برسه به kmv)خوب ميشه ها توي رايانه تو يك دي وي دي رايت مي كنم و بعد در Ps3 خانوادگي فيلم مي بينيم و حال مي كنيم.اي كاش بشه و گرنه :((

شرمنده که اینجا پست میزنم چون تاپیک ydl پیدا نکردم اینجا زدم. من چند روز پیش وقتی اومدم که ydl 6.1 رو بریزم یه ارور داد که فکر کنم مربوط میشه به usb چون 2 تا از 4 تا پورت usbم از کار افتاده.
البته اینم بگم که اروری که تو bootloader میده مطمئن نیستم واسه usb باشه. اینم عکس از ارور:

هر 1ثانیه یه بار این نوشته میاد و 3-4 تا حرف تو این فاصله بیشتر نمیشه نوشت تنها کاری که تونستم بکنم این بود که 2بار enter رو بزنم و خودش رزولوشن رو تنظیم کرد بعد دوباره شروع کرد همینو نوشت و دیگه هیچ دکمه ای رو هم نمیشد زد!
109.gif

راهی هست برای حل این مشکل؟ اصلا مشکل از چیه؟ اگه ubuntu هم بریزیم همین مشکل رو داره؟

لطفا یکی راهنمایی کنه
77.gif

آقا ميشه Kmplayer يا نرم افزار هاي مشابه رو نصب كرد وبتونم هر چه پسوند باشه(از aviگرفته تا برسه به kmv)خوب ميشه ها توي رايانه تو يك دي وي دي رايت مي كنم و بعد در Ps3 خانوادگي فيلم مي بينيم و حال مي كنيم.اي كاش بشه و گرنه :((

اگه میتونی با همون ps3 به اینترنت وصل بشی vlc رو دانلود کن باهاش هر فرمتی رو ببین

شرمنده که اینجا پست میزنم چون تاپیک ydl پیدا نکردم اینجا زدم. من چند روز پیش وقتی اومدم که ydl 6.1 رو بریزم یه ارور داد که فکر کنم مربوط میشه به usb چون 2 تا از 4 تا پورت usbم از کار افتاده.
البته اینم بگم که اروری که تو bootloader میده مطمئن نیستم واسه usb باشه. اینم عکس از ارور:

هر 1ثانیه یه بار این نوشته میاد و 3-4 تا حرف تو این فاصله بیشتر نمیشه نوشت تنها کاری که تونستم بکنم این بود که 2بار enter رو بزنم و خودش رزولوشن رو تنظیم کرد بعد دوباره شروع کرد همینو نوشت و دیگه هیچ دکمه ای رو هم نمیشد زد!
109.gif

راهی هست برای حل این مشکل؟ اصلا مشکل از چیه؟ اگه ubuntu هم بریزیم همین مشکل رو داره؟

لطفا یکی راهنمایی کنه
77.gif

احتمالا موقع نصب یه چیزی رو به usb قطع و وصل کردی
دوباره از اول امتحان کن
ubuntu تو این چیزها مشکلی نداره راحت می آد خواستی ubuntu نصب کن راحت تره

دوستان نصب این نرم افزار روی Ubuntu چطوریه؟ یکی بیاد از اول تا آخر برا ما توضیح بده که دهنمون سرویس شد:دی (مثلا نصب VLC یا Wine)
راستی سرعتش روی PS3 چرا اینقدر کمه؟
درضمن من هرچیزی بخوام نصب یا اجرا کنم ارور میده. مثلا واسه Plugin ـهای Movie Player وقتی میخوام دانلودش کنم ارور میده.

آخرین ویرایش:
اگه من لینوکس ابنتو رو نصب کنم آیا از همون ابتدا قادر به پخش فایلهای MKV هستش؟ یا باید به اینترنت وصل بشم و برنامه واسش بگیرم؟
کسی نیست جواب ما رو بده؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or