PS3 Trophy Ranking [پست اول تاپیک خوانده شود]

ملاک تشخیص برترین تروفی باز سایت از نظر شما ؟

• Platinum بیشتر

رای‌ها: 53 50.5%
  • level بالاتر

رای‌ها: 52 49.5%

• مجموع رای دهنده‌ها
    105
alisaadat.png

دوستان من این چندوقته سرم خیلی شلوغ بوده و نتونستم آپدیت کنم لیست رو

نمیخوام تبلیغ کنم و این سایت هم برا من نیست ولی این سایت خیلی تو فهمیدن دقیقتر رنکتون کمک میکنه و هرکی اینجا عضوه تقریبا تو بازیسنتر هم هست بد نیست برید توش عضو شید
http://www.psbaz.com/

باورتون میشه تا 1 ماه پیش نمی دونستم Ps3 هم مثله xbox اچیومنت و از این مسخره بازیها داره!!:دی
یه سوال .. این دوست من امیر ، 33تا پلاتینیوم گرفته.. لول 22 هستش.. الان کاره شاخی کرده؟ توی بازیسنتر بهتر هم داریم؟ اینم Psn کارتش..

باورتون میشه تا 1 ماه پیش نمی دونستم Ps3 هم مثله xbox اچیومنت و از این مسخره بازیها داره!!:دی
یه سوال .. این دوست من امیر ، 33تا پلاتینیوم گرفته.. لول 22 هستش.. الان کاره شاخی کرده؟ توی بازیسنتر بهتر هم داریم؟ اینم Psn کارتش..

با 250 تا بازی و اینترنت انگلیس و قیمت بازیها توی انگلیس زیاد کار شاقی نکرده! البته کارشون قابل تحسینه ولی با این شرایط اگر هر کدوم از بازی ها رو یه دور هم همینطوری تموم کنید حداقل لولتون 19 میشه.
در ضمن اینم بگم که پلاتینیوم داریم تا پلاتینیوم.من برام مهم نیست که هر کی چقدر داره.من خودم 33 تا دارم ولی واقعا خجالت میکشم بگم Terminator رو پلات کردم.ولی افتخار میکنم که بگم Gran Turismo 5 رو پلات کردم که فقط غیر از من 1 نفر دیگه تو ایران پلات کرده.میخوام بگم کمیت مهم نیست.مهم اون بازی و درجه سختی تروفیشه.من دیگه حالم از هر چی تروفیه داره به هم میخوره چون لذتی از بازیم نمیبرم.

با 250 تا بازی و اینترنت انگلیس و قیمت بازیها توی انگلیس زیاد کار شاقی نکرده! البته کارشون قابل تحسینه ولی با این شرایط اگر هر کدوم از بازی ها رو یه دور هم همینطوری تموم کنید حداقل لولتون 19 میشه.
در ضمن اینم بگم که پلاتینیوم داریم تا پلاتینیوم.من برام مهم نیست که هر کی چقدر داره.من خودم 33 تا دارم ولی واقعا خجالت میکشم بگم Terminator رو پلات کردم.ولی افتخار میکنم که بگم Gran Turismo 5 رو پلات کردم که فقط غیر از من 1 نفر دیگه تو ایران پلات کرده.میخوام بگم کمیت مهم نیست.مهم اون بازی و درجه سختی تروفیشه.من دیگه حالم از هر چی تروفیه داره به هم میخوره چون لذتی از بازیم نمیبرم.
اینترنت انگلیس چیه!! من تا پیش دانشگاهی با این دوستم میرفتم مدرسه!! همه بازی هاش هم از پایتخت می خرید!
حالا الان این گیمر خوب حساب میشه یا نه؟
اینو می خوام بدونم..

اینترنت انگلیس چیه!! من تا پیش دانشگاهی با این دوستم میرفتم مدرسه!! همه بازی هاش هم از پایتخت می خرید!
حالا الان این گیمر خوب حساب میشه یا نه؟
اینو می خوام بدونم..

خب خودش گفته توی انگلیسم ! توی مصاحبه اش نوشته.
بله گیمر خوبی حساب میشه :d
ولی گیمر بودن به تروفی و اینا نیست.من یکی که دعا میکنم ای کاش این تروفی و کوفت زهر مار رو کلا برش میداشتن ولی خب دیگه به یه استاندارد توی کنسول ها دراومده و هیچ وقت دیگه برش نمیدارن

• Like
Reactions: The Kop

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or