چرا یه سری بازیا هست که باعث شد ما Plat نکنیم بازی رو ! مثل NFS !یه سوالی بود , بدجوری ذهنم رو درگیر کرده .
تروفی هایی که مربوط می شن به DLC بازی , رو پلات کردن بازی تاثیری دارن ؟ قاعدتا نباید داشته باشن .
البته ربطی به تایپیک نداره , ولی هر چی گشتم هیچ تایپیکی که مربوط باشه پیدا نکردم .
اصولا dlc ها که بعد از بازی میان هیچ تاثیری روی plat ندارن ولی بازی مثل pop2008 با dlc کامل می شه اگه تو تروفی لیست بری می تونی ببینی وقتی مربع رو بزنی تروفی dlc ها از بازی اصلی جدا می شه.مثله kz,uc و...یه سوالی بود , بدجوری ذهنم رو درگیر کرده .
تروفی هایی که مربوط می شن به DLC بازی , رو پلات کردن بازی تاثیری دارن ؟ قاعدتا نباید داشته باشن .
البته ربطی به تایپیک نداره , ولی هر چی گشتم هیچ تایپیکی که مربوط باشه پیدا نکردم .
سلام.. معمولا تروفی های DLC تاثیری روی پلات کردن ندارن و این تروفی ها رو اگه توی لیست تروفی ها نگاه کنی یه علامت بعلاوه کنارشون هست و منظور اینه که مربوط به Add-On بازی هستش و برای پلات مهم نیست..یه سوالی بود , بدجوری ذهنم رو درگیر کرده .
البته راس میگی 2 3 تا مونده تروفی ولی چون این DLC ها اومد من نا امید شدم برا پلاتش ! الان میرم !سلام.. معمولا تروفی های DLC تاثیری روی پلات کردن ندارن و این تروفی ها رو اگه توی لیست تروفی ها نگاه کنی یه علامت بعلاوه کنارشون هست و منظور اینه که مربوط به Add-On بازی هستش و برای پلات مهم نیست..
LBP گرفتن بعضی تروفی هاش نیاز به داشتن DLCهاش داره و این به خاطر اینه که سازنده قبل از اینکه برای بازی تروفی آماده کنه DLCهاش رو آماده کرده بوده و برای پلات کردن بازی تروفی های DLC رو هم قرار داده تا شاید به نظر من فروش DLC بیشتر شه.. و علامت بعلاوه هم ندارن این تروفی ها..
ولی در مورد NFS دوست خوبم علیرضا اشتباه کرده و DLCهاش ربطی به پلات کردنش ندارند.. (برو تندی پلاتش کن علیرضا :d)
گل گفتی ولی تو pop 2008 اون dlc که اومده تروفهاش مثبت نداره .سلام.. معمولا تروفی های DLC تاثیری روی پلات کردن ندارن و این تروفی ها رو اگه توی لیست تروفی ها نگاه کنی یه علامت بعلاوه کنارشون هست و منظور اینه که مربوط به Add-On بازی هستش و برای پلات مهم نیست..
LBP گرفتن بعضی تروفی هاش نیاز به داشتن DLCهاش داره و این به خاطر اینه که سازنده قبل از اینکه برای بازی تروفی آماده کنه DLCهاش رو آماده کرده بوده و برای پلات کردن بازی تروفی های DLC رو هم قرار داده تا شاید به نظر من فروش DLC بیشتر شه.. و علامت بعلاوه هم ندارن این تروفی ها..
ولی در مورد NFS دوست خوبم علیرضا اشتباه کرده و DLCهاش ربطی به پلات کردنش ندارند.. (برو تندی پلاتش کن علیرضا :d)
سلام.. :dنه نه نه :d
LBP هم تاثیری روی پلات کردن نداره! این علامت + هم که میاد کنار بعضی تروفی ها از پارسال اضافه شده! قبلا عادی مثل بقیه ی تروفی ها بود ، که خدا رو شکر این مشکل رو درست کردن و دیگه مشکلی نیست :d
با خیال راحت میتونید همه ی بازی ها رو بدون داشتن DLC هاش پلات کنید :d
اِ چه جالب شد پس!!! :dتروفی های MGSـه LBP ؟ :d خوب اینا تروفی های DLC هستند! ولی ربطی به پلات کردن ندارن! یعنی بدون اینکه بگیریشون میتونی پلات کنی :d
الان مثلا آخرین پلات خودم برن آوت پارادایس بود! 40 -50 تایی تروفی DLC داره، هیچکدومم کنارش + نزده! ولی بدون گرفتنشون پلاتش کردم :d
کلا این + رو برای اینکه مشخص بشه از پارسال اضافه کردن :d