PS3 SLIM

سلام
اسلیم با یه دسته و یه دونه killzone 2 شده 580 تومان
بین خودمون بمونه قیمتا از کجا میاد
:p:p:p:p:p
یه خبر خوشحال کننده و تقریبا عاااااالی
فت 80 گیگ با دو دسته و دو بازی 500 تومان :biggrin1:

حیف من همدانم
اگه پایتخت بودم الان......

آخرین ویرایش:
سلام
اسلیم با یه دسته و یه دونه killzone 2 شده 580 تومان
بین خودمون بمونه قیمتا از کجا میاد
:p:p:p:p:p
یه خبر خوشحال کننده و تقریبا عاااااالی
فت 80 گیگ با دو دسته و دو بازی 500 تومان :biggrin1:

حیف من همدانم
اگه پایتخت بودم الان......

اگه پایتخت بودی وقصد داشتی ps3 بخری همون بهتر که نیستی چون با خرید ps3 قیمتشو بالاتر میبردی و همون بهتر که نیستی :no:(شوخی کردم:love:)

ولی اگه پایتخت و قصد داشتی ps3 رو تحریم کنی که ایول:love:

این فروشنده های خوار...:ziped: همیشه تو تابستون که یکم فروششون بهتر میشه قیمتارو میبرن بالا

الان xbox 360 هم همین طوره
ولی ما صبر میکنیم تا از رو برن:)

چرا همتون به قیافش گیر میدین کنسولو که برای نگاه کردن نمیخرین میخرین تا باهاش بازی کنید حالا هرچی کوچیکتر بهتر ولی سونی نفهم اگه یک طراح بهتر برای طراحی اسلیم استخدام میکرد مطمئنا فروش اسلیم خیلی بیشتر میشد:evil:

چرا همتون به قیافش گیر میدین کنسولو که برای نگاه کردن نمیخرین میخرین تا باهاش بازی کنید حالا هرچی کوچیکتر بهتر ولی سونی نفهم اگه یک طراح بهتر برای طراحی اسلیم استخدام میکرد مطمئنا فروش اسلیم خیلی بیشتر میشد:evil:
من نمیدونم شما چرا به اندازه و صدا گیر میدید؟مگه کنسول دستی مخواید بخرید...:biggrin1:

به کسانی که از PS3 SLIM ایراد میگیرند باید بگم دوستان خیلی عزیز کسی مجبورتون نکرده که چه مدلی بخرین !! هر مدلو که دوست دارین بخرین اجباری تو کار نیست !!

به کسانی که از PS3 SLIM ایراد میگیرند باید بگم دوستان خیلی عزیز کسی مجبورتون نکرده که چه مدلی بخرین !! هر مدلو که دوست دارین بخرین اجباری تو کار نیست !!
چرا دیگه دوست عزیز چند وقت دیگه اجبار تو کار هست چون فقط اسلیم پیدا میشه و مگر اینکه بخوان دسته 2 Fat رو بخرن. البته برای من بیشتر کارایی مهم هست ولی خوب خداییش خوشگل نیست:biggrin1:

چرا دیگه دوست عزیز چند وقت دیگه اجبار تو کار هست چون فقط اسلیم پیدا میشه و مگر اینکه بخوان دسته 2 Fat رو بخرن. البته برای من بیشتر کارایی مهم هست ولی خوب خداییش خوشگل نیست:biggrin1:
زنده باد ( کارایی ) زدی تو خال !!! ولی وقتی SLIM رو خریدی میبینی خیلی از FAT ردیفتر و زیباتر هست :biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or