درود
دوستان عزیز، به محض رسیدن کنسول بصورت سرپائی و کاملا Real-Time (
) دوتا ویدئو براتون آماده کردیم که خیلی بهتر از حرکت GameSpot شده. فقط یه سری مطالب بود که گفتم همینجا براتون بگم بهتره. از طرفی سعی کردیم ویدئو ها زیر 10 مگ باشه تا همه دوستان قادر به دریافت فایل باشن. کیفیت صدا و تصویرش هم درحد مناسبی ست. دوربین بسیار با کیفیت هم بود ولی کپچر کردن و انتقالش به pc داستان میشد. خلاصه همینه که هست
.
Unboxing & Review Part 1
Unboxing & Review Part 2
Unboxing & Review Part 3
نکاتی رو که باید اشاره کنم:
با تشکر از FaRd!N بابت همکاری و فیلمبرداری
.
موفق باشی
Unboxing & Review Part 1
Unboxing & Review Part 2
Unboxing & Review Part 3
نکاتی رو که باید اشاره کنم:
- طبق معمول همیشه سونی هیچ ویدئو، بازی ارکید ( کامل و تریال)، و ... که میتونست قرار بده، نداره. مثلا ویدئوی درمورد کیفیت و فیلمهای موجود BD یا درمورد تفاوت Slim با Fat یا اینده درخشان این کنسول... چه میدونم قابلیت های HOME و ... .
- هارد کنسول 111 گیگابایت و فقط 96 گیگ اون قابل استفاده ست.
- چنس مات اون بسیار شبیه به 360 شده ولی از اون زبر تره ولی متاسفانه بازم جای دست روش میمونه. از جنس قبلی اون کنسول در قسمت چپ و راست استفاده شده. بازم برای دوستان وسواسی مثل بنده دردسر داره.
- کابل Ethernet نداره (!!).
- هر ps3 Slim یا بازی از بین R: Fom، U: DF، R&C: ToD، HS و R&C: QoB که اگر از تهران بخرید چیزی درش نمیبینید.
- و درنهایت FW کنسول 2.71 بود فک کنم.
- به علت نامعلومی HDD زیر Player قرار گرفته که با وجود حرارت بسیار بالای HDD این امر کمی نامعقول بنظر میرسد. دقیقا تنها نقطه ی که گرمای بسار بالای پیدا میکنه درست جای هست که لوگوی PS3 نوشته شده است.
با تشکر از FaRd!N بابت همکاری و فیلمبرداری
موفق باشی

بايد فکر کنم ببينم شايد ميشناسمت