PS3 Slim, Unboxing & Review

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Fratos

کاربر سایت
درود

دوستان عزیز، به محض رسیدن کنسول بصورت سرپائی و کاملا Real-Time (:دی) دوتا ویدئو براتون آماده کردیم که خیلی بهتر از حرکت GameSpot شده. فقط یه سری مطالب بود که گفتم همینجا براتون بگم بهتره. از طرفی سعی کردیم ویدئو ها زیر 10 مگ باشه تا همه دوستان قادر به دریافت فایل باشن. کیفیت صدا و تصویرش هم درحد مناسبی ست. دوربین بسیار با کیفیت هم بود ولی کپچر کردن و انتقالش به pc داستان میشد. خلاصه همینه که هست :دی.

Unboxing & Review Part 1
Unboxing & Review Part 2
Unboxing & Review Part 3

نکاتی رو که باید اشاره کنم:

1. طبق معمول همیشه سونی هیچ ویدئو، بازی ارکید ( کامل و تریال)، و ... که میتونست قرار بده، نداره. مثلا ویدئوی درمورد کیفیت و فیلمهای موجود BD یا درمورد تفاوت Slim با Fat یا اینده درخشان این کنسول... چه میدونم قابلیت های HOME و ... .
  2. هارد کنسول 111 گیگابایت و فقط 96 گیگ اون قابل استفاده ست.
  3. چنس مات اون بسیار شبیه به 360 شده ولی از اون زبر تره ولی متاسفانه بازم جای دست روش میمونه. از جنس قبلی اون کنسول در قسمت چپ و راست استفاده شده. بازم برای دوستان وسواسی مثل بنده دردسر داره.
  4. کابل Ethernet نداره (!!).
  5. هر ps3 Slim یا بازی از بین R: Fom، U: DF، R&C: ToD، HS و R&C: QoB که اگر از تهران بخرید چیزی درش نمیبینید.
  6. و درنهایت FW کنسول 2.71 بود فک کنم.
  7. به علت نامعلومی HDD زیر Player قرار گرفته که با وجود حرارت بسیار بالای HDD این امر کمی نامعقول بنظر میرسد. دقیقا تنها نقطه ی که گرمای بسار بالای پیدا میکنه درست جای هست که لوگوی PS3 نوشته شده است.
اگر کمی و کاستی درش دیدید بزرگی کنید و ببخشید. مطالبی هم که گفته میشه جنبه شوخی داره، لطفا کسی ناراحت نشه. بحث داغ قیمت و خرید Ps3 Slim ـه این روزها پیش بینی میشه با تمام شدن کنسول های قدیمی در بازار قیمت Slim در ایران به 340 تومن برسه.

با تشکر از FaRd!N بابت همکاری و فیلمبرداری :دی.
موفق باشی

ویرایش:
ویدئوی شماره سوم اضافه شد.

آخرین ویرایش:
بله من ویدئو ها رو دیدم اما ویدئوهای خارجی هم زیاد هستن که نشون میدن درب کنسول برچسب نداره . به هر حال باید از یه فروشنده قابل اطمینان خرید بشه . بابت ویدئو ها هم خیلی ممنون
دوست عزیز اولا متشکرم بابا مهرورزی تون. دوم اینکه حالا سونی درب جعبه رو پلمپ بکنه یا نکنه، بازی بزاره یا نزاره، بازی ها رو کف برن یا نرن; به حال من یکی فرقی نداره. بنده سعی کردم هر انچه رو که دیدم رو بدون کم یا زیاد به دوستام انتقال بدم. این کنسول هم از Gamestop خریداری شده; وقتی میگم توش بازی داشته و دربش چسب، حتما داشته که میگم :دی.

جالبه. پس فروشنده جعبه آکبند و پلمپ رو باز میکنه و توش یه بازی پلمپ شده میذاره و دوباره درشو پلمپ میکنه؟؟؟؟ :laughing:
نه خیر الان بازیهایی که همرا با PS3 فروشنده های ایرانی میدن بازیهای قدیمی اکبندی هست که خودشون رو کنسول میزارن ! اگه کنسول بازی همراه خودش داشته باشه رو Box حک میشه !
شما مدل های 20 یا 60 گیگ قدیمی رو ببینی میبینی عکس DMC4 یا MS1 یا بازیهای قدیمی روشه ! یا باندل کیلزون ! هیچ کنسولی پلمپ نیست ! من تو عربستان (ریاض و مکه ) هم دیدم کنسول ها پلمپ نبودن . تو دبی هم یکی از اقوام رفته بود گفت PS3 پلمپ نیست !
حالا جالبه یکی از اقوام از انگلستان هم میگفتن PS3 اکبند نیست !

==========
حالا من خودم ویدئو ایشون رو ندیدم ولی نمیدونم منظورشون از چسب پلمپ چیه ؟
چون من ویدئو رلیز Ps3 رو در روز اول عرضه هم دیدم یارو چسبی از رو کنسول باز نکرد یعنی اصلا کنسول چسب پلمپ نداشت .

نه خیر الان بازیهایی که همرا با PS3 فروشنده های ایرانی میدن بازیهای قدیمی اکبندی هست که خودشون رو کنسول میزارن ! اگه کنسول بازی همراه خودش داشته باشه رو Box حک میشه !
شما مدل های 20 یا 60 گیگ قدیمی رو ببینی میبینی عکس DMC4 یا MS1 یا بازیهای قدیمی روشه ! یا باندل کیلزون ! هیچ کنسولی پلمپ نیست ! من تو عربستان (ریاض و مکه ) هم دیدم کنسول ها پلمپ نبودن . تو دبی هم یکی از اقوام رفته بود گفت PS3 پلمپ نیست !
حالا جالبه یکی از اقوام از انگلستان هم میگفتن PS3 اکبند نیست !

==========
حالا من خودم ویدئو ایشون رو ندیدم ولی نمیدونم منظورشون از چسب پلمپ چیه ؟
چون من ویدئو رلیز Ps3 رو در روز اول عرضه هم دیدم یارو چسبی از رو کنسول باز نکرد یعنی اصلا کنسول چسب پلمپ نداشت .

آره شما راست میگی آقا ما کور بودیم ندیدیم. ویدئوهای شما راسته و کنسول و جعبه ای که جلوی ما بود الکی بوده. اصلا فیک بوده. بیخیال شین ،ما عمدا داشتیم جو سازی میکردیم ;)

فری بابا ایول مردم از خنده با اون unboxing ت ... :biggrin1: خیلی باحال بود . :biggrin1:
اقا مگه چی داره که همه اینقدر میخندن؟ :دی. ممنون :blushing:.
خیلی باحال بود دمت گرم چه صدای گرمی هم داری آدم دوست داره هی حرف بزنی:biggrin1: بابت ویدیو هم مرسی خیلی عالی بود
ممنون از لطف شما. شرمنده میکنید.

فريدون خدا ازت نگذره اگر باندل X360-MW2 رو هم همينجوری ازش فيلم نگيری :دی اگر نکردی خدا سوسکت کنه بچسبی به سقف :دی :دی
---------------------------
ولی به نظره من پيژامت بيشتر از PS3 slim تو دوربين بود :دی ، کلا تو چشم ميزد :دی ;) :love:
ا
قا مگه چی داره که همه اینقدر میخندن؟ :biggrin1:
پيژامه :دی بچه ها دوستت دارن به رو نميارن :دی

فريدون خدا ازت نگذره اگر باندل X360-MW2 رو هم همينجوری ازش فيلم نگيری :دی اگر نکردی خدا سوسکت کنه بچسبی به سقف :دی :دی
---------------------------
ولی به نظره من پيژامت بيشتر از PS3 slim تو دوربين بود :دی ، کلا تو چشم ميزد :دی ;) :love:
ا
پيژامه :دی بچه ها دوستت دارن به رو نميارن :دی
تو پست اول گفتم عجله ی شد. برنامه پخش زنده همین چیزا رو هم داره. حواسم نبود با پیژامه On Air شدیم :دی.
شما هم یکم چیز میکردی بهتر بود :دی.

سلام
من هم فیلم رو دیدم تشکر
پس اون بازی رایگانی که میگفتید تو پک دستگاه هست رو چرا نشون ندادید ؟ مگه نگفتید دستگاه پلمپ بود و تازه چسبش رو باز کردید پس چرا من بازی رو ندیدم ؟!

آخرین ویرایش:
ممنون فری جان. خسته نباشی:biggrin1:
تو پست اول گفتم عجله ی شد
راستی بهتر نبود اینقدر عجله نمیکردی؟:biggrin1: یه خورده تیپ میزدی بعد آن میشدی.:biggrin1:
اگه 4تا کاربر دختر تورو ببینن که بعد میشه:biggrin1:

ممنون فری جان. خسته نباشی:biggrin1:

راستی بهتر نبود اینقدر عجله نمیکردی؟:biggrin1: یه خورده تیپ میزدی بعد آن میشدی.:biggrin1:
اگه 4تا کاربر دختر تورو ببینن که بعد میشه:biggrin1:
درمونده نباشی جوون :biggrin1:. عقبه تیپ و اینها نیستم. دیگه گفتم خودمونی باشه، کسی احساس غربت نکنه :cheesygri.
سلام
من هم فیلم رو دیدم تشکر
پس اون بازی رایگانی که میگفتید تو پک دستگاه هست رو چرا نشون ندادید ؟ مگه نگفتید دستگاه پلمپ بود و تازه چسبش رو باز کردید پس چرا من بازی رو ندیدم ؟!
کارآگاه علوی عزیز، قشنگ دقت کنی همراه کنسول دوتا بسته دفترچه هست ولی من 3 بار دستم رو برای برداشتن بردم داخل و بار سوم خیلی سریع دستم رو بیرون کشیدم. خواستی مچ گیری کنی مثلا :laughing:.

آخرین ویرایش:
کارآگاه علوی عزیز، قشنگ دقت کنی همراه کنسول دوتا بسته دفترچه هست ولی من 3 بار دستم رو برای برداشتن بردم داخل و بار سوم خیلی سریع دستم رو بیرون کشیدم. خواستی مچ گیری کنی مثلا :laughing:.
نه آقا جون مچ گیری برا چی من هم قصد خرید دارم و فقط سوال کردم .سوال کردن هم دیگه شد مچ گیری ؟ آخه شما تو قسمت دوم تمام محتویات داخل جعبه رو نشون دادید ولی بازی رو نشون ندادید .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or