PS3 Slim, Unboxing & Review

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Fratos

کاربر سایت
درود

دوستان عزیز، به محض رسیدن کنسول بصورت سرپائی و کاملا Real-Time (:دی) دوتا ویدئو براتون آماده کردیم که خیلی بهتر از حرکت GameSpot شده. فقط یه سری مطالب بود که گفتم همینجا براتون بگم بهتره. از طرفی سعی کردیم ویدئو ها زیر 10 مگ باشه تا همه دوستان قادر به دریافت فایل باشن. کیفیت صدا و تصویرش هم درحد مناسبی ست. دوربین بسیار با کیفیت هم بود ولی کپچر کردن و انتقالش به pc داستان میشد. خلاصه همینه که هست :دی.

Unboxing & Review Part 1
Unboxing & Review Part 2
Unboxing & Review Part 3

نکاتی رو که باید اشاره کنم:

1. طبق معمول همیشه سونی هیچ ویدئو، بازی ارکید ( کامل و تریال)، و ... که میتونست قرار بده، نداره. مثلا ویدئوی درمورد کیفیت و فیلمهای موجود BD یا درمورد تفاوت Slim با Fat یا اینده درخشان این کنسول... چه میدونم قابلیت های HOME و ... .
  2. هارد کنسول 111 گیگابایت و فقط 96 گیگ اون قابل استفاده ست.
  3. چنس مات اون بسیار شبیه به 360 شده ولی از اون زبر تره ولی متاسفانه بازم جای دست روش میمونه. از جنس قبلی اون کنسول در قسمت چپ و راست استفاده شده. بازم برای دوستان وسواسی مثل بنده دردسر داره.
  4. کابل Ethernet نداره (!!).
  5. هر ps3 Slim یا بازی از بین R: Fom، U: DF، R&C: ToD، HS و R&C: QoB که اگر از تهران بخرید چیزی درش نمیبینید.
  6. و درنهایت FW کنسول 2.71 بود فک کنم.
  7. به علت نامعلومی HDD زیر Player قرار گرفته که با وجود حرارت بسیار بالای HDD این امر کمی نامعقول بنظر میرسد. دقیقا تنها نقطه ی که گرمای بسار بالای پیدا میکنه درست جای هست که لوگوی PS3 نوشته شده است.
اگر کمی و کاستی درش دیدید بزرگی کنید و ببخشید. مطالبی هم که گفته میشه جنبه شوخی داره، لطفا کسی ناراحت نشه. بحث داغ قیمت و خرید Ps3 Slim ـه این روزها پیش بینی میشه با تمام شدن کنسول های قدیمی در بازار قیمت Slim در ایران به 340 تومن برسه.

با تشکر از FaRd!N بابت همکاری و فیلمبرداری :دی.
موفق باشی

ویرایش:
ویدئوی شماره سوم اضافه شد.

آخرین ویرایش:
سلام . یه خسته نباشید هم من بگم .

Heavy Rain ات منو کشت !!

جریان این بازی ها چیه ؟؟

یعنی اگه همین پک رو قرار باشه اونور بگیریم باهاش گیم هم هست ؟! :confused:

یعنی دوستان فروشنده ما (ایرانی) بازی های رو که سونی مجانی میده رو میدزدند و جداگانه میفروشن. البته اگر سونی یکم زحمت بده بخودش و مثل باندل های 360 محتویات داخلش رو روی جعبه چاپ کنه دیگه کسی جرات همچین غلطهای رو نمیکنه.

دستت درد نکنه فریدون خیلی حال دادی ! :دی
من هم تو فکر خریدش هستم :love:
قابلی نداشت مهدی جون.
حتما تو فکرش باش. البته اینجا که قانون نداره ولی در کل از هر لحاظی که برسی کنیم از همه مدل های و باندل های ps3 به صرفه تره.
سلام . یه خسته نباشید هم من بگم .

Heavy Rain ات منو کشت !!

جریان این بازی ها چیه ؟؟

یعنی اگه همین پک رو قرار باشه اونور بگیریم باهاش گیم هم هست ؟! :confused:
ممنون.
HR سالها ست که منو کشته :love:.
ببینم دوست عزیز. اصلا رون جعبه Slim طوری طراحی شده که بنده خیلی راخت بدون اینکه چیزی رو جابجا کنم یا فشاری بهش وارد کنم دوتا بازی ps3 رو درونش جا دادم. اصلا خودشون اینطوری طراحیش کردن و گرنه اینقدر عقل ندارم که فضای جالی تو جعبه ایجاد نکنن؟
کنسول ps3 باید جعبه ش درب پلمپ باشه. اگر خیلی "بچه پُرو" باشن که چسب رو باز میکنن و از توش می دزدن و اگر یکم حیا داشته باشن جعبه رو از زیر باز میکنن و می دزدن.

آخرین ویرایش:
باشه ویدئوی سوم رو هم آپلود میکنم میذاریم. که از روشن شدن کنسول هستش.

پ.ن: راستی فیلم بردار لازم داشتین برای فیلم های سطح بالا مثل این، به من پی ام بدی :دی:cool:

پست اول تاپیک ویرایش شد. ویدئو ی سوم هم گذاشت.

آخرین ویرایش:
با تشکر از شما دوست عزیز
در یک ریویو خوندم با خاموش کردن کنسول دستگاه به طور کامل خاموش می شه و دیگه نمی شه دستگیره ها رو به اون وصل کرد تا در صورت عدم استفاده شارژ بشن آیا حقیقت داره ؟

با تشکر از شما دوست عزیز
در یک ریویو خوندم با خاموش کردن کنسول دستگاه به طور کامل خاموش می شه و دیگه نمی شه دستگیره ها رو به اون وصل کرد تا در صورت عدم استفاده شارژ بشن آیا حقیقت داره ؟
همشون به همین صورتی کار میکنن که گفتید !.
کنسول خاموش باشه دسته شارژ نمیشه.

آخرین ویرایش:
.
ببینم دوست عزیز. اصلا رون جعبه Slim طوری طراحی شده که بنده خیلی راخت بدون اینکه چیزی رو جابجا کنم یا فشاری بهش وارد کنم دوتا بازی ps3 رو درونش جا دادم. اصلا خودشون اینطوری طراحیش کردن و گرنه اینقدر عقل ندارم که فضای جالی تو جعبه ایجاد نکنن؟
کنسول ps3 باید جعبه ش درب پلمپ باشه. اگر خیلی "بچه پُرو" باشن که چسب رو باز میکنن و از توش می دزدن و اگر یکم حیا داشته باشن جعبه رو از زیر باز میکنن و می دزدن.

دستت درد نکنه بابت ویدئوها . اما دوست عزیز باید توجه داشته باشی که ps3 slim معمولی به هیچ عنوان بازی همراهش نیست . اون بازیهایی هم شما میفرمایید احتمالا فروشنده اشانتیون گذاشته .

دستت درد نکنه بابت ویدئوها . اما دوست عزیز باید توجه داشته باشی که ps3 slim معمولی به هیچ عنوان بازی همراهش نیست . اون بازیهایی هم شما میفرمایید احتمالا فروشنده اشانتیون گذاشته .
جالبه. پس فروشنده جعبه آکبند و پلمپ رو باز میکنه و توش یه بازی پلمپ شده میذاره و دوباره درشو پلمپ میکنه؟؟؟؟ :laughing:

جالبه. پس فروشنده جعبه آکبند و پلمپ رو باز میکنه و توش یه بازی پلمپ شده میذاره و دوباره درشو پلمپ میکنه؟؟؟؟ :laughing:
نه دوست عزیز ps3 به هیچ عنوان پلمپ نیست که فروشنده بخواد کاری روش انجام بده :) شما اگه زحمت بکشی یه سرچ ساده بکنی هم عکسهای محتویات کنسول باز شده و هم ویدئو های باز کردن کنسول رو میبینی !! که هیچ بازی نداره . به همین راحتی .

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط EGRADAT
خواهش میکنم.
بنده به اندازه کافی تو بازار اشنا دارم که بدونم چی به چیه. شما اگر ps3 Slim درب پلمپ گیر اوردی که از ته کارتون هم باز نشده باشه بنده یک عدد Uncharted 2 بهتون جایزه میدم ;).
نه دوست عزیز ps3 به هیچ عنوان پلمپ نیست که فروشنده بخواد کاری روش انجام بده :)
شما اگر ویدئوی شماره یک رو با دقت ببینی متوجه میشی که بنده چسب درب کنسول ( پلمپ ) رو باز میکنم. درضمن وقتی درب جعبه رو باز میکنید روی یکی از اونها که از طرفین ( راست و چپ هستن ) نوشته: درصورت خریدن (باز کردن جعبه ) اون رو به فروشگاه باز نگردانید. یعنی همون پس دادن.
مرسی فریدون جان کار نو و جالبی بود.
من که با فت بیشتر حال میکنم دلیلش هم اینه که فت دارم:biggrin1:
خواهش میکنم معراج جون. خوشحالم که مورد قبول واقع شده.
اره اونم هست.

آخرین ویرایش:
بله من ویدئو ها رو دیدم اما ویدئوهای خارجی هم زیاد هستن که نشون میدن درب کنسول برچسب نداره . به هر حال باید از یه فروشنده قابل اطمینان خرید بشه . بابت ویدئو ها هم خیلی ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or