ps3 fat اکبند؟؟؟هان؟

ببخشید ، می شه قیمت ها رو جدا بزاری؟ مثلا خود کنسول چند ؟ هارد چند ؟ :d

ای به چچچچچشششششمممم !!!!
پلی 40 فت 280 چوق
موو استارتر پک 100 چوق
نویگیشن فک کنم 40 یا 45 چوق
هارد 500 اکسترنال 73 چوق
هک و کپی 10 تا بازی 40 چوق

Fat 40 GB آخرین قیمتی که داشتم مال 2 روز پیش میگفتن 290
Fat 80 GB حدود 330-340 اما یه جایی بود میگفت 270 :-o
البته فکر کنم دروغ میگفت ، چون دیده بود من از مغازه بغلی جنس میخرم میخواست حالگیری کنه مثلا
قیمت ها مال تهران نیست هاا احتمالا تهران باید ارزون تر باشه
اما این 2 ماهی که خریدم کنسول رو هیچ مشکلی نداشته توپه توپ داره کار میکنه خداروشکر

اصولا فت 80 نگیر بدو دلیل
1 - کلا کنسول مشکل داریه
2 - اساسا الان دیگه آکش بهیچ عنوان گیر نمیاد بنابراین کارکردس:d

Last edited by a moderator:
1 - کلا کنسول مشکل داریه

اینایی که الان تو بازار هست همه مثل همدیگه هستن 40 و 80 و 120
برچسب Sony Recondition رو همشون هست
فقط ظرفیت هاشون فرق میکنه وگرنه هیچ چیز دیگه ایشون فرق نمیکنه
من که 2 ماه پیش 40 خریدم بعدش هاردش رو کردم 500
اما کلا هیچ فرقی با هم نمیکنن این Recondition ها ، همشونن یکی هستن

اینایی که الان تو بازار هست همه مثل همدیگه هستن 40 و 80 و 120
برچسب Sony Recondition رو همشون هست
فقط ظرفیت هاشون فرق میکنه وگرنه هیچ چیز دیگه ایشون فرق نمیکنه
من که 2 ماه پیش 40 خریدم بعدش هاردش رو کردم 500
اما کلا هیچ فرقی با هم نمیکنن این Recondition ها ، همشونن یکی هستن
ای بابا
تو هم که همون کار منو کردی !!
نکنه تو خود منی با یه ای دی دیگه اومدی بالا !!:)):d

ولی از شوخی گذشته کلا من تو بازار 80 و 120 ریفر ندیدم
همون 40 بود که ما هم زدیم تو گوشش:d

ای بابا

منم فت 40 خریده بودم ،هاردشو عوض کردم 500 گیگ گذاشتم.( هیتاچی 500 گیگابایت 8 مگ بافر)
آخه 40 خیلی کمه ...
ولی با 500 دیگه خیال آدم تا حدود زیادی راحته.
جالب اینجاست که هارد خودش 40 گیگ Seagate بود ... روش هم نوشته شده بود که " این هارد برای مصرف در لپتاپ ها و کامپیوتر ها مناسب نیست!) ولی دوستم که هاردشو عوض کرده ... هاردی که از اول روی پلی استیشنش بوده Fujitsu از آب دراومده .... اصلا هم چنین چیزی روش نوشته نشده بود ...

منم فت 40 خریده بودم ،هاردشو عوض کردم 500 گیگ گذاشتم.( هیتاچی 500 گیگابایت 8 مگ بافر)
آخه 40 خیلی کمه ...
ولی با 500 دیگه خیال آدم تا حدود زیادی راحته.
جالب اینجاست که هارد خودش 40 گیگ Seagate بود ... روش هم نوشته شده بود که " این هارد برای مصرف در لپتاپ ها و کامپیوتر ها مناسب نیست!) ولی دوستم که هاردشو عوض کرده ... هاردی که از اول روی پلی استیشنش بوده Fujitsu از آب دراومده .... اصلا هم چنین چیزی روش نوشته نشده بود ...

خب دقیقا منم همین مشکلو داشتم
40 گیگ هارد اسمی ( 37 تا قابل استفاده ) و کیلزون 3 42 گیگی !!
این بود که هارد اکسترنال 2.5 ایتنچیمو باز کردم و هاردشو انداختم رو کنسولو خلاص !!
اتفاقا هارد ارج کنسول منم Seagate بود و همونو هم روش نوشته بود:d
و اتفاقا هارد اکسترنالم ترنسکند بود و توش هیتاچی از آب دراومد
الانم دارم باهاش حال میکنم !:d

1 - کلا کنسول مشکل داریه

من خودم fat 80 دارم نه از کنسولم مشکل دیدم خدا رو شکر نه از کنسولای دیگه ps3
این حرفا چیه ؟! سخت افزار سخت افزاره دیگه ! حالا شاید بیت fat و slim فرق باشه ولی بین 2 تا fat که من تا حالا نشنیده بودم ! به بنده خدا راهنمایی اشتباه نکنید !

دوستان میشه یکم توضیح بدید چطور میشه هارد کنسول رو افزایش داد ؟

برای من 40 هست اگه بخوام 500 بزارم روش چقدر هزینه داره ؟

500 گیگ هیتاچی حدود 67-68 قیمت دارم با گارانتی آواژنگ
نمیدونم شاید ارزونتر هم گیرت بیاد

ای بابا

;)
آخه 40 هم شد ظرفیت؟
40 که نیست و به قول خودت 37
بعدشم PS3 وقتی فرمتش میکنه نمیدونم چیکار میکنه که 6 تاشم اون بر میداره میمونه 31 گیگ
آره منم ندیده بودم اما مثل اینکه جدید اومده
چند روز بیشتر نیست که دیدم تو بازار
هم فت 80 و هم فت 120
هر 2 تاشونم برچسب Recondition یا به قول شما همون ریفر خوردن:)
مثل همون فت 40 خودمون البته جعبه هاشون یکم بزگتره و بسته بندیشون یکم بهتره
کلی پلاستیک پیچشون کردن و حسابی هم دور و برشون مقوا هست که ضربه نخورن مثلا

دوستان PS3 های ریفر هیچگونه مشکلی ندارن ! با خیال راحت برید بازی کنید. حتی من معتقدم که توی بعضی مسائل از اسلیم هم بهترن. در ضمن نمیدونم چرا اسم ریفر بین همه بد در رفته. دوستان کنسول ریفر، داخا شرکت سونی تعمیر شده و هیچ کس دیگه ای توی کنسول دست نبرده که شما بخواین دل نگرون بشین.

کنسولهای ریفر هم جزو اون دسته کنسولهایی بودن که توی خط تولید با مشکل مواجه شدن و به انبار فرستاده شدن. اما سونی دیده که تعداد کنسولهایی که توی خط تولید با مشکل مواجه شدن خیلی زیاد شده و تصمیم گرفته همرو تعمیر کنه و بفرسته به بازار. مشکل صدای فن هم کاملآ برای فت طبیعی هست. من خودم فت قدیمی داشتم و صدای فن ــش مثل همین ریفرها بود. البته بعد از 3 یا 4 ساعت بازی فن ــش روی دور Max روشن میشد اما برای ریفرها اینطور تعریف شده که مثلآ بعد از 1 ساعت روی دور Max روشن بشن و هیچ جای نگرانی از این بابت نیست.

اگر هم میبینین صدای فن اذیتتون میکنه، یک مقدار صدای TV رو ببرین بالاتر تا اصلآ صدای فن رو نشنوین.

من خودم fat 80 دارم نه از کنسولم مشکل دیدم خدا رو شکر نه از کنسولای دیگه ps3
این حرفا چیه ؟! سخت افزار سخت افزاره دیگه ! حالا شاید بیت fat و slim فرق باشه ولی بین 2 تا fat که من تا حالا نشنیده بودم ! به بنده خدا راهنمایی اشتباه نکنید !

البت این یه مساله قدیمیه و تقریبا همه هم میدونن که 60 و 80 قدیمی ایراد دار بودن ( البته سری اولش ) که بعد اصلاح شدن
منظور از ایراد اینه که معمولا بیشتر از بقیه براشون مشکل پیش میاد که البته اونم 100 درصد برمیگرده به طریقه استفاده شما از کنسول

شما میدونستین که هاردهای 250 3.5 اینچی سامسونگ که اوایل وارد بازار شدن هیچکدوم بیشتر از 2 ماه برای صاحباشون کار نکردن ؟
اینجور مسایل برای وسایل برقی عادیه
البته برای ریفرها فرقی نمیکنن چون همه دستکاری شد ه و اصلاح شدن

دوستان PS3 های ریفر هیچگونه مشکلی ندارن ! با خیال راحت برید بازی کنید. حتی من معتقدم که توی بعضی مسائل از اسلیم هم بهترن. در ضمن نمیدونم چرا اسم ریفر بین همه بد در رفته. دوستان کنسول ریفر، داخا شرکت سونی تعمیر شده و هیچ کس دیگه ای توی کنسول دست نبرده که شما بخواین دل نگرون بشین.

کنسولهای ریفر هم جزو اون دسته کنسولهایی بودن که توی خط تولید با مشکل مواجه شدن و به انبار فرستاده شدن. اما سونی دیده که تعداد کنسولهایی که توی خط تولید با مشکل مواجه شدن خیلی زیاد شده و تصمیم گرفته همرو تعمیر کنه و بفرسته به بازار. مشکل صدای فن هم کاملآ برای فت طبیعی هست. من خودم فت قدیمی داشتم و صدای فن ــش مثل همین ریفرها بود. البته بعد از 3 یا 4 ساعت بازی فن ــش روی دور Max روشن میشد اما برای ریفرها اینطور تعریف شده که مثلآ بعد از 1 ساعت روی دور Max روشن بشن و هیچ جای نگرانی از این بابت نیست.

اگر هم میبینین صدای فن اذیتتون میکنه، یک مقدار صدای TV رو ببرین بالاتر تا اصلآ صدای فن رو نشنوین.

بابا دیگه اونقد هم فنش صدا نداره دیگه ...:d
البته اینم بگم وقتی شما یکی دو ماه ازش استفاده میکنین تقریبا خیلی دیرتر فنش میره رو مکس

اگه گفتین چرا ؟
چون خمیر سیلیکون زیر هیتسینکها بتدریج نرمتر میشن و سطح بیشتری از پردازنده رو با هیت سینک تماس میدن که باعث انتقال بیشتر گرما میشه و باین ترتیب دما دیرتر بالا میره
دقیقا مثل قضیه سی پی یو های آکبند AMD که بعد از یکی دو هفته که از کارکردشون میگزره دماشون حداقل 10 درجه افت میکنه

مشکل اصلی ریفر ها قیمتشونه که پایینه
وگرنه هم کارکردشون عینا مثل اسلیمهاست و هم قیافشون بهتره ( البته سلیقه ای ها ):d
حالا اگه سونی میومد یه ریزه حروم خوری میکرد و نمیگفت اینا ریفرن واسشون سرودست میشکوندیم:d;)

;)
آخه 40 هم شد ظرفیت؟
40 که نیست و به قول خودت 37
بعدشم PS3 وقتی فرمتش میکنه نمیدونم چیکار میکنه که 6 تاشم اون بر میداره میمونه 31 گیگ
آره منم ندیده بودم اما مثل اینکه جدید اومده
چند روز بیشتر نیست که دیدم تو بازار
هم فت 80 و هم فت 120
هر 2 تاشونم برچسب Recondition یا به قول شما همون ریفر خوردن:)
مثل همون فت 40 خودمون البته جعبه هاشون یکم بزگتره و بسته بندیشون یکم بهتره
کلی پلاستیک پیچشون کردن و حسابی هم دور و برشون مقوا هست که ضربه نخورن مثلا

خوب منم سر همین 500 روش انداختم دیگه
اینم همچین پیچونده بودن که تو راه اگه از هواپیما هم میفتاد هیچیش نمیشد !
قیمتاشون چنده اونوقت این 80 و 120 ها ؟:-/

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or