PS3 CLASSIC

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

baris manco

کاربر سایت
Rating - 100%
4   0   0
سلام دوستان:دی
فروشنده PS3خود هستم ....به دلیل این که 19م رفتنی هستیم:دی(آشپزی:دی) مشخصاتش هم هست: هارد 160 گیگ فریمور 4 .به همراه 4 عنوان بازی فروخته میشه هیچی چیزی هم جدا فروخته نمیشه ...
FIFA 12
BF3
PAYDAY
KILLZONE 2
چند نکته:
بتل 3 از استور دانلود شده کدش هم اکتیوه رو اکانتم ........
فیفا هم که کدش رو اکانتم هست
کیل زون 2 هم که کد نمیخاد:دی
PAY DAY هم از استور دانلود شده:دی
دوستان بابت عکس شرمنده فقط دو تا عکس از دستگام موجوده ..و از بازی ها نتونستم عکس بندازم چون 1 ماه پیش فقط از کنسول عکس انداختم:دی
قیمت: 550:دی تحویل حضوری در منزل ما:دی ....دستگاهم سالمه بترگونه هفته ای 2 ساعت کارکرده..همه هم میدونن که من گیمر آنچنانی نیستم:دی از تروفی ها مم مشخصه چیکارم:دی

0dzywkb7xe9qm1j01n1.jpg
pbdapdlc2on40d8krzmk.jpg

چند نکته مههم:
از خریدارمحترم از همین الان معذرت میخام.اگه رو هارد کنسول عکس یا چیز نا مربوطی هست:دی
همچنین خریدار محترم با شمام:دی اگه به PSN وصل شدید کسی بهتون PM مورد دار داد:دی از همین الان معذرت میخام اونا دوست های من نیستن:دی اصلا PM ها رو نخون خریدار محترم:دی
راستی کارتن-دسته SIXAXIS DUALL3-کارتن قاب دفترچه دیسک بازی ها همه سالمن مثل اسب:دی حیف که نمیتونم عکس بگیرم:دی

آخرین ویرایش:
فرهاد چقدر خصیصی. خب بدش به برادرزادت دیگه.

خب سریعتر بفروش ویتا بخر اونجا که میخوای بری با خودت ببر بازی کن

برادر خونه ی خاله کدوم وره؟؟؟؟:-/

فکر کردی خونه خالست گوشی نمیزارن ببری چه برسه به این جنگولک بازیا راستی داداش تو اموزشی حتما با خودت کرم ضد قارچ ببر چون احتمالا 90 درصد هم خدمتی هات سال به سال حموم به خودشون ندیدن و یه نصیحت دیگه تو آسایشگاه حتما تختای پایینی رو انتخاب کن چون شبا اون بالا بو های خوبی نمیاد:d میفهمی که چی میگم همون زارت و زورت
فرهودی که من میشناسم اونجارم به گند میکشه. :دی

فرهود همون داستانایی که واسه همه تعریف کردیو ببری به این معافیا بگی شاید معافت کردن.

تایید میشه قصد فروش نداره اصلا این مغز نداره تا فکر کنه:d مدارکشم موجوده بگم بگم
محمد مهدی براش تصمیم میگیره

به این میگن یه تاپیک درست حسابی
اصلا معلوم نیست کی به کیه !!!!!!!!!!!!!!!!
up

زنده باد محمد خان(mr.line)اين اصلا قصد فروش نداره هر كي بخواد ازش بخره با مشت آهني و فحش رو به رو ميشه:dكسي ازش نخره آقا...تازه حاج محمدم زده تو خط ماشين و GT بعد خوردن فحش مياد با ماشين لهتون ميكنه.

---------- نوشته در 10:35 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:32 PM ارسال شده بود ----------

آقا خونسردي خودتون رو حفظ كنيد به اين فرهود موز اس دادم گفت بنيدن موضوع مهمي نيست به زودي حل ميشه.

بچه ها صاحب تاپیک بن شده . هر غل.. ببخشین هر کاری که خواستین بکنین

چه خبره اینجا منم ps3 کلاسیک با زرافه میخوام:d
زورت زارت زرت بیاده صاحب تابیک=))

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or