PS3 CLASSIC

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

baris manco

کاربر سایت
Rating - 100%
4   0   0
سلام دوستان:دی
فروشنده PS3خود هستم ....به دلیل این که 19م رفتنی هستیم:دی(آشپزی:دی) مشخصاتش هم هست: هارد 160 گیگ فریمور 4 .به همراه 4 عنوان بازی فروخته میشه هیچی چیزی هم جدا فروخته نمیشه ...
FIFA 12
BF3
PAYDAY
KILLZONE 2
چند نکته:
بتل 3 از استور دانلود شده کدش هم اکتیوه رو اکانتم ........
فیفا هم که کدش رو اکانتم هست
کیل زون 2 هم که کد نمیخاد:دی
PAY DAY هم از استور دانلود شده:دی
دوستان بابت عکس شرمنده فقط دو تا عکس از دستگام موجوده ..و از بازی ها نتونستم عکس بندازم چون 1 ماه پیش فقط از کنسول عکس انداختم:دی
قیمت: 550:دی تحویل حضوری در منزل ما:دی ....دستگاهم سالمه بترگونه هفته ای 2 ساعت کارکرده..همه هم میدونن که من گیمر آنچنانی نیستم:دی از تروفی ها مم مشخصه چیکارم:دی

0dzywkb7xe9qm1j01n1.jpg
pbdapdlc2on40d8krzmk.jpg

چند نکته مههم:
از خریدارمحترم از همین الان معذرت میخام.اگه رو هارد کنسول عکس یا چیز نا مربوطی هست:دی
همچنین خریدار محترم با شمام:دی اگه به PSN وصل شدید کسی بهتون PM مورد دار داد:دی از همین الان معذرت میخام اونا دوست های من نیستن:دی اصلا PM ها رو نخون خریدار محترم:دی
راستی کارتن-دسته SIXAXIS DUALL3-کارتن قاب دفترچه دیسک بازی ها همه سالمن مثل اسب:دی حیف که نمیتونم عکس بگیرم:دی

آخرین ویرایش:
من شاهدم که فرهاد خیلی کم بازی میکنه
فکر کنم از بین این 4 تا بازی فقط 2دست فیفا زده باشه همین

من شاهدم که فرهاد خیلی کم بازی میکنه
فکر کنم از بین این 4 تا بازی فقط 2دست فیفا زده باشه همین
بازم معرفت بعضی ها:دی

یه اسپم هم من بدم؟؟؟:d
آقا 360ه یا ps3 ؟؟؟:-o:-o
اسپم هم بده اصلا تف هم میکنی بکن:دی
آب میوه گیریه...اب هویج بدم یا شیر موز؟!:دی

---------- نوشته در 08:24 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:18 PM ارسال شده بود ----------

UP:دی
وجدانن چه خوبه دایل آپ دوسوت عکس اپلود میکنم دو سوت تاپیک میزنم:دی

---------- نوشته در 08:36 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:24 PM ارسال شده بود ----------

اوه اوه در محاسباتم اشتباه کرده بودم:دی قیمت شد 550:دی

آخرین ویرایش:
چرا می فروشی ....ِ .... . ما به شما چه بدی کرده بودیم ! :( می خوای با پولش ماشین امریکایی بخری ؟! :( هِــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــی ! :(

داش علی رضا باوو مار چه به گیم!!!منه افسرده منه تنها منه خسته هی تو ااین موزلکت میشه ماشین آمریکایی خرید:دی؟!

چیکا کینم داش کامی خریدار که نیست:دی بچه های مییان اینجا مگس میکشیم چیز موش چال میکنیم:دی

آقا میشه منم یه اسپم بدم:d

گواردیولا نفروش بیا بریم پیش مورینیو یه دست باهاش fifa 12 بزنیم:d

ول کن بابا مریضی مگه میخوای بفروشی؟:d

فرهاد میگم هنوزم آره؟؟؟:d

باوو خودمم موندم بفروشم یا نه:دی آخه میفروشم پولشو میدم داداشم بعده 21 ماه نزولشو میگیرم:دی
آره فرگوسن ما هنوزم آره:دی تا چند سال دیگه هم آره:دی کلا آره:دی همینه که هست:دی

فرهاد جان اگه به پولش احتیاجی نداری نفروش . باز یه موقع حس بازی کردن میاد اونوقت نداری که بازی کنی . در ضمن اوضاع داره هر روز بد تر میشه یه وقت دیدی بخوای بعدا بخری باید دو برابر الان پول بدی . حیفه نکن اینکار رو . پشیمون میشی .

بفروشی به نفعته.
بعد سربازی کمتر کسی فکر بازی کردن میافته
منم تازه 2 ماهه که خریدم ولی مطمئنا بعد اینکه انحصاریارو تموم کردم میفروشم و شروع یه دنیای تازه تر
از زندگیت همه چیشو تجربه کن بعضیاش زوریه بعضیاش مفتیه بعضیاشم باید تلاش کنی تا بهش برسی.

دوستانی که قصد خرید دارن . ایشون آدم مطمئنیه . حضوری برید تست کنید شاید پسندیدید . رنگشم که سفیده.
فرهود جان امیدوارم ایندفه دیگه بفروشی .

فرهاد جان اگه به پولش احتیاجی نداری نفروش . باز یه موقع حس بازی کردن میاد اونوقت نداری که بازی کنی . در ضمن اوضاع داره هر روز بد تر میشه یه وقت دیدی بخوای بعدا بخری باید دو برابر الان پول بدی . حیفه نکن اینکار رو . پشیمون میشی .
اینم حرف خوبیه خداییش...
بفروشی به نفعته.
بعد سربازی کمتر کسی فکر بازی کردن میافته
منم تازه 2 ماهه که خریدم ولی مطمئنا بعد اینکه انحصاریارو تموم کردم میفروشم و شروع یه دنیای تازه تر
از زندگیت همه چیشو تجربه کن بعضیاش زوریه بعضیاش مفتیه بعضیاشم باید تلاش کنی تا بهش برسی.

دوستانی که قصد خرید دارن . ایشون آدم مطمئنیه . حضوری برید تست کنید شاید پسندیدید . رنگشم که سفیده.
فرهود جان امیدوارم ایندفه دیگه بفروشی .
بازم تو اشگ منو در آوردی داش حمید....من همین جوریشم کم بازی میکنم..چه برسه....واقعا نمیدونم چیبگم این سومین باره میخام بفروشم نمیشه یعنی بچه ها نمیذارن:دی
منم یک اسپم میدم !!
مدل اون پیکان چی ؟ :d
اولا پیکان نهو اون ماشین در اصل FORD.هست محصول آمریکا....مدلش هم هست 1973 جدی دارم میگم من هرگز FORD TAROL رو پیکان صدا نمیکنم!!
دوستان
زارت:دی یا همون آپ :دی

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or