داداش با پلی 3 فت 160 گیگ ریجن 3 با کد CECHP05 و دانگرید شده با فریمور روگرو 4.30 تعویض میکنید؟ اگه آره چقد سر میگیرید؟
وسایل هم استاندارد جعبه هست.
عزیز من دیروز قیمت اکبند این کنسول به همراه کپی خور رو از پشت شهرداری گرفتم 980.000 تومن همین مدل 160 گیگ ... البته بعضی جاها 10 تومنی هم بالاتر میدادن.
من 550.000 خریدارم اگه میفروشید , هروقت هم اوکی دادین تا 1 ساعت بعدش میگیرم ازتون .
اگه با ویتا هم بزنی باهات میزنم , ویتا وای فای با رم 8 گیگ دارم با هم راهه پک accesary قیمت مدل وای فای هم الان 1.050.000 هست رم 8 گیگ 110 تومن ( قیمت رم رو مطمون نیستم ! ) و پک هم 80 تومن , میزنم اگه خواستی , یه مبلغی هم سر میگیرم .بازی god : ghost of sparta تو رم هست و انچارتد هم دارم روش.
اینا کپی خور نیستنداداشی فی خیلی بالاه گفته بودی که 2 تا بیار من میخرم اینم لینکش برو بخر
دیجی کالا: کنسول بازی سونی
450 میدی نقد خریدارم
داداشی فی خیلی بالاه گفته بودی که 2 تا بیار من میخرم اینم لینکش برو بخر
دیجی کالا: کنسول بازی سونی
450 میدی نقد خریدارم
این پولی که شما داری میخوری از نظر اسلام کاملا حرام است!! و از لحاظ انصاف و وجدانی هم چندان قابل حضم نیست، هیچ موقع نتونستم انسانهایی که اینجور پولهارو میخورن و به خانواده هاشون میدن رو درک کنم و بفهمم با اینکه خودم هم به زور پول در میارم به هیچ وجه حتی اگه از گشنگی هم بمیرم حاضر به این کارا نیستم!! و به هر حال این اختیار و مال شما هستش ولی شما که در ملع عام داری سود حرام میخوری! کاری که امروزه حتی هیچ کافری در کشور های پیشرفته انجام نمیده!!!! خواهشا دم از اسلام نزن!!! که امثال شما اسلام رو به این وضع درآوردند....