دو تا واسه من بیار نقد میخرم.برادر شما کجا قیمت گرفتی 1 تومن؟الان نوش 690 تومنه شما میدی 780؟ اونم بدونه چیز اضافه...
نهایت 450
من ارزومه بشه 1000 تومن برم برای خودم وسایل رو ارزون بگیرم!جالب اینجاس که ایرانی جماعت فقط گرون شدن میبینه! انصاف هم که بای بای!! مسلمون هم که هستیم!!! هاها! همه جا مد شده "5 تومن خریدم دلار گرون شده 500 تومن میفرشم!"
آرزومه روزیو ببینم که دلار بشه هزار تومن که آدمایی مث شما به چه روزی میوفتن!!!!
این پولی که شما داری میخوری از نظر اسلام کاملا حرام است!! و از لحاظ انصاف و وجدانی هم چندان قابل حضم نیست، هیچ موقع نتونستم انسانهایی که اینجور پولهارو میخورن و به خانواده هاشون میدن رو درک کنم و بفهمم با اینکه خودم هم به زور پول در میارم به هیچ وجه حتی اگه از گشنگی هم بمیرم حاضر به این کارا نیستم!! و به هر حال این اختیار و مال شما هستش ولی شما که در ملع عام داری سود حرام میخوری! کاری که امروزه حتی هیچ کافری در کشور های پیشرفته انجام نمیده!!!! خواهشا دم از اسلام نزن!!! که امثال شما اسلام رو به این وضع درآوردند....بسم الله رحمن رحیم
این پولی که شما داری میخوری از نظر اسلام کاملا حرام است!! و از لحاظ انصاف و وجدانی هم چندان قابل حضم نیست، هیچ موقع نتونستم انسانهایی که اینجور پولهارو میخورن و به خانواده هاشون میدن رو درک کنم و بفهمم با اینکه خودم هم به زور پول در میارم به هیچ وجه حتی اگه از گشنگی هم بمیرم حاضر به این کارا نیستم!! و به هر حال این اختیار و مال شما هستش ولی شما که در ملع عام داری سود حرام میخوری! کاری که امروزه حتی هیچ کافری در کشور های پیشرفته انجام نمیده!!!! خواهشا دم از اسلام نزن!!! که امثال شما اسلام رو به این وضع درآوردند....
این پولی که شما داری میخوری از نظر اسلام کاملا حرام است!! و از لحاظ انصاف و وجدانی هم چندان قابل حضم نیست، هیچ موقع نتونستم انسانهایی که اینجور پولهارو میخورن و به خانواده هاشون میدن رو درک کنم و بفهمم با اینکه خودم هم به زور پول در میارم به هیچ وجه حتی اگه از گشنگی هم بمیرم حاضر به این کارا نیستم!! و به هر حال این اختیار و مال شما هستش ولی شما که در ملع عام داری سود حرام میخوری! کاری که امروزه حتی هیچ کافری در کشور های پیشرفته انجام نمیده!!!! خواهشا دم از اسلام نزن!!! که امثال شما اسلام رو به این وضع درآوردند....
میخواستم یچیزی بنویسم!دیگه ننوشتم!اونا خوب پسش میدند!خوب...!برادر ! شما باید این جملات رو به باعث بانیش بگی نه این بنده خدا
ایشون کاره ای نیست
اونای که به اسم دین حسابی خوردن
و رو کلشون هم یک علامت دارند
دوست عزیز قیمت رو بیار پایین یک خورده بالا هست برای دستگاه کار کرده ؟