والا کپی خوره دست دومش متوسط قیمتش 3 تومنه حالا ممکنه یه مقدار بالاتر یا پایین تر باشه دسته ps4 میخوره بهش ولی فقط به عنوان دسته دوم و سوم و ... میشه ازش استفاده کرد نه دسته اول دکمه ps home کار نمیکنه و کمی دنگ و فنگ داره دسته ps4
کپی خور دیگه اکبند گیر نمیاد فقط دسته دو بسته به مدل و لوازم همراه قیمتش متفاوته.الان کپی خورش چند تومنه دسته پلی فور بهش میخوره
با سیم وصلش کنی دستع اول شناخته میشع مشکلی نداره و حتی اگه دکمه ps و شیر دوالشاک ۴ رو چند ثانیه نگه داری و بری توی قسمت بلوتوث ps3 میشع بدون سیمم وصلش کردوالا کپی خوره دست دومش متوسط قیمتش 3 تومنه حالا ممکنه یه مقدار بالاتر یا پایین تر باشه دسته ps4 میخوره بهش ولی فقط به عنوان دسته دوم و سوم و ... میشه ازش استفاده کرد نه دسته اول دکمه ps home کار نمیکنه و کمی دنگ و فنگ داره دسته ps4
قربان چند مدل هک برای ps3 هست که دو تاشون از بقیه سرترن یکی cfw هست اون یکی hen هر دو این هک ها نرم افزاری هستن یعنی نیازی به بازکردن دستگاه و لحیم و اینجور چیزا نیست و حتی خوده فرد هم اگر اموزششون رو پیدا کنه تو اینترنت میتونه دستگاهشو با یه فلش مموری و دانلود چند تا برنامه هک کنه ولی خوده من به شخصه توصیه میکنم تا جای ممکن کسی خودش دستگاهو هک نکنه و بده بیرون یه جای مجرب براش هک کنن احتمال بروز مشکل کمه ولی هست مخصوصا اگر فرد هک کنندش وارد نباشه بین این دو تا هک cfw از HEN بهتره و برتری هایی داره نسبت بهش ولی خوب سونی جلوی هک CFW رو گرفت و فقط مدلای FAT و بعضی از مدلای اسلیم رو میشه هک CFW کرد برای مدلایی که CFW نمیخورن هک HEN هست که به CFW نمیرسه ولی بازم به خوبی کارو راه میندازه و به همه مدلا میخوره این هک هم اونایی که CFW خورن هم اونایی که CFW نمیخورن میشه به روش HEN هک کردشون اورجبینال خور هم که مشخصه دستگاه هک نیست باید بازی ها رو به صورت اورجینال بخرید تا استفاده کنید حالا یا به صورت دیسکی یا به صورت دیجیتالی با اینترنت و کارت PLAYSTATION NETWORK قیمتش از 2 تومن هست تا 5 تومن بستگی به تمیزی و مدلش و انصاف فروشنده و امکاناتش مثل دسته اضافه داره فقط حواستون باشه مدل FAT نرید سمتش که مشکلاتش زیاده و بهتره SLIM یا SUPER SLIM بخرید از نوع تمیزشون قیمت معقولانش 3 الی 3.5 تومن هست ارزشم مطمینن داره اگر کسی باشی که طرفدارشی ولی خب انتخابای دیگه هم هست مثل PS4 و XBOX ارزش خریدش بیشتر به نظر خریدار و انتظاراتش مربوطهکلا چون تازه وارد دنیای شما دوستان شدم همه چیزو میخونم.
انقدر تعریف از ps3 دیدم اینجا وسوسه شدم تهیه کنم.
الان یعنی 2021 هنوز ارزش تهیه و خرید داره؟ با توجه به اینکه من هرگز تجربش نکردم.
PS3 هک شده و HEn دار و ارجینال خور چه فرقهایی دارند؟
قیمت حدودیش چقدره الان؟تو دیوار قیمتها خیلی بالا پایینه.
اینو امروز تو جمع و جور کردن وسایل دیدم
اگر میدونی این چیه دوتا نکته هست
یکی اینکه خیلی زود گذشته و یواش یواش داری پیر میشی
یکی هم اینکه اون دوره بی نظیر رو تجربه کردی. فقط اونایی ک اون موقع تو اون حال و هوا و فضا بودن میفهمن چی میگم!
View attachment 250820
حقیقتش منم اینجوری بودم ولی یه سری از ادما محیط جامعه نمیزارن اینجوری بمونیمن کلا آدم بی دغدغه و کلا بیخیالیم
اهل برنامه ریزی نیستم ، هر چی پیش آید خوش آید
در همین لحظه زندگی کن لبخند بزن
اره واقعا دیگه هم فکر میکردن دیگه شکست ناپذیره تو هک شدن که یه هو منفجر شد بدم منفجر شد. فکر نکنم کسی یادش باشه یکی از بچه ها همینجا یوزرش فکر کنم SARASH یا ashash بود این دانگل رو مهندسی معکوس کرد و کداش رو گذاشت اینجا.یادش بخیر واقعا... رسما دیگه همه ناامید شده بودن از کپی خور پلی 3 که این دانگل اومد کار فریمور 3.55 رو تموم کرد. فکر میکنم حدود 100 هزار تومان اینا بود اون زمان تا این که 3.55 نرم افزاری هک شد و kmeaw اومد و ...
خیلی دوره قشنگ و با صفایی بود. نسل هشت و نه حقیقتا به من یکی که نچسبید اصلا
با اختلاف با ابهت ترین و زیباترین کنسول از لحاظ ظاهری هست که تاحالا اومده. من خودم یکی داشتم عینه همین وقتی خریدمش حدود 5 سال بود روشن نشده بود. حدود سال 92 سرباز بودم . دو سه سال پیش پول لازم شدم 900 دادمش رفت ولی یکی دوماه بعدش اوکی شدم یکی خریدم در عین ناباوری یه اسلیم گیر اوردم از سال 2010 خاموش بود و کلا 450 ساعت کار کرده بود. برق از کلم پرید وقتی کارکردش رو دیدمView attachment 250938
این سلطان رو امروز خریدم تمیز و عالی !
کارتن و متعلقاتش هم همه اتویی
واقعا کنسول زیبایی هستش
داداش گویا کنسول کارنکرده ندیدی که ۲۵ ساله خاموشهاره واقعا دیگه هم فکر میکردن دیگه شکست ناپذیره تو هک شدن که یه هو منفجر شد بدم منفجر شد. فکر نکنم کسی یادش باشه یکی از بچه ها همینجا یوزرش فکر کنم SARASH یا ashash بود این دانگل رو مهندسی معکوس کرد و کداش رو گذاشت اینجا.
با اختلاف با ابهت ترین و زیباترین کنسول از لحاظ ظاهری هست که تاحالا اومده. من خودم یکی داشتم عینه همین وقتی خریدمش حدود 5 سال بود روشن نشده بود. حدود سال 92 سرباز بودم . دو سه سال پیش پول لازم شدم 900 دادمش رفت ولی یکی دوماه بعدش اوکی شدم یکی خریدم در عین ناباوری یه اسلیم گیر اوردم از سال 2010 خاموش بود و کلا 450 ساعت کار کرده بود. برق از کلم پرید وقتی کارکردش رو دیدم