milad.ps4
کاربر سایت
من خودم درخواست گزاشته بودم تو همین بازی سنتر یه نفر پی ام زده فعلا نمیخرم تو این تپ میتونی ببینی خریدار - .کجا میشه خرید؟ فروشگاهی رو میشناسی انلاین بفروشه نو تو کارتون؟
من خودم درخواست گزاشته بودم تو همین بازی سنتر یه نفر پی ام زده فعلا نمیخرم تو این تپ میتونی ببینی خریدار - .کجا میشه خرید؟ فروشگاهی رو میشناسی انلاین بفروشه نو تو کارتون؟
درود
بعضی از دوستان بهم پیام دادن که با توجه به اینکه سونی تقریبا PS3 رو از رده خارج کرده و برای کنسول جدیدش خیز برداشته آیا هنوز تهیه PS3 کار درستی هستش؟
جواب من به طور خلاصه و در یک کلمه "بله" هستش.اما به تفصیل توضیح میدهم.
کنسول دوست داشتنی PS3 راه درازی از سال از 2006 تا 2017 به مدت یازده سال طی کرده که تو این مدت توانسته قابلیتهای زیادی از خودش به نمایش بذاره و بازیهای متنوع و خاطره انگیز زیادی رو در آرشیو خودش جای بده.
اگر اهل بازی ارجینال باشید در حال حاضر به آرشیو فیزیکی بزرگی که تو این گرونی با قیمت معقول قابل خرید هستند ، دسترسی دارید.
اگر اهل کپی و هک کنسول باشید به بی شمار بازی از سرورهای ایرانی و خارجی دسترسی دارید که قابل دانلود هستند و برای دوستانی که مشکل محدودیت نت دارند، باز هم نسبت به PS4 حجمهای کمتر و معقول تری دارند.
باز هم با قیمت پایینتر نسبت به PS4 شما میتونید یک PS EYE و Move تهیه کنید و برعکس PS4 که تو بازیهای PS Camera آرشیو ضعیفی داشت اینجا روی PS3 با یک آرشیو کامل و بازیهای متنوع روبه رو میشید.
کنسول PS3 مخصوصا کپی خور از تمام بازیهای PS1 و PS2 و PSP پشتیبانی میکنه و میشه با انواع شبیه سازهای داخلی کنسول یا نرم افزارهای افزوده اجراشون کرد همچنین به کمک نصب برنامه RetroArch به طیف وسیعی از کنسولهای کلاسیک دسترسی خواهید داشت.
اما از شبیه ساز و اجرا دیگر کنسولها که بگذریم خود PS3 هم همانطور که قبلتر اشاره شد آرشیوی غنی از بازیهای به یاد ماندنی داره.
من میخوام یکی بخرم منتها نمیدونم پیدا میشه یا نه در حسرت این کنسولم
مرسی واقعا این کنسول تکه برعکس ps4جات خالی 1 ماه پیش یه اسلیم 160 گیگ تمیز گیر اوردم
گاد اسنشن رو زدم روحم باز شد
توی دیوار بگردی میشه سالم گیر اورد
اتفاقا ps3 fat یکی از زیباترین کنسول ها بود کلا سونی سری اولش خیلی خوشگله بعد سری اسلیم که می زنه گند می زنه به ابهت طراحیش شایدم سیساتشه که قبلی ها هم فروش بره.به این کنسول وقتی نگاه میشه فقط به یک چیز پی میبرید !
که چقدر نسل هشت فاجعه بود !
جسارتا نسل هشت میشه ps4به لطف rpcs3 همیشه زنده هست.
اتفاقا ps3 fat یکی از زیباترین کنسول ها بود کلا سونی سری اولش خیلی خوشگله بعد سری اسلیم که می زنه گند می زنه به ابهت طراحیش شایدم سیساتشه که قبلی ها هم فروش بره.
جسارتا نسل هشت میشه ps4
کنسول ps3 اینقدر خوب بوده که ps4 یک کنسول آشغال جلوش محسوب میشه
سال 2007-8خریدم ش یدونه 40گیگ فت رو 450تومن روز اولی که اومد ب همراه متالگیر سالید 4 که پلم ش 60تومن بود . قیمت ها قشنگ معادل دلاری بود انگار
شبیه ساز هم یه سیستم خفن نیاز دارید که هزینه 3تاکنسوله خودش از نظر کیفیت ساخت اون فت ها ب نظر با کیفیت تر بودن در مقابل این نسل که فت های 2014باشه
سی پی یو ش پتانسیل بالایی داشت هنوزم خییلی ها برای کارای خفن ازش استفاده میکنن
نگارش متن تون رو اینجوری برداشت کردمجسارتا منم نگفتم نسل هشته؟
کلا نسل هفت 1 چیز دیگه بود.
نگارش متن تون اینجوری رو اینجوری برداشت کردم
دقـــــــــــــــــــــــــــــیقـــــــــــــــــاًممنون برای تاپیک
منم هنوز دارم بازی می کنم خیلی عناوین هست هنوز نرسیدم بازیشون کنم
امیدوارم دوستان هم به بازی های که روی پلی3 انجام ندادن انجام بدن و از دستشون ندن