(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام
ممنون از قیمت {خبر}
پس یعنی هفته ی اول 19.99 میشه 9.99 و 4.99 میشه 1.99 ؟ {برای اسکایریم}
اصلا این قیمت امکان داره ؟
عالیه !
بله هر سه تاشون با هم ميشه ٢٢.٥٠(براي هفته اول)
خودشون توضيح دادن چون DLC هارو دير تر دادن اين تخفيف رو براي هفته ي اول در نظر گرفتن

سلام دوستان
یه سوال فنی داشتم منتهی فروم plus رو پیدا نکردم ... می خواستم ببینم تو زمانیکه عضو پلاسی و بازی های رایگان رو دانلود می کنی بعد از اینکه عضویتت تموم میشه بازی ها می مونه یا از بین میره ... لطفا جواب بدین می خوام پلاس بگیرم گفتم ببینم ارزش داره یا نه

سلام دوستان
یه سوال فنی داشتم منتهی فروم plus رو پیدا نکردم ... می خواستم ببینم تو زمانیکه عضو پلاسی و بازی های رایگان رو دانلود می کنی بعد از اینکه عضویتت تموم میشه بازی ها می مونه یا از بین میره ... لطفا جواب بدین می خوام پلاس بگیرم گفتم ببینم ارزش داره یا نه
دوست عزیز تو مدت زمانی که شما عوض پلاس هستید یک سری بازیه رایگان میاد . اونها رو وقتی تو دانلود لیستتون داشته باشید . تا هر زمان که عوض پلاس باید میتونید بازی ها رو دانلود کنید . حتی زمانی که دیگه اون بازی برای پلاس رایگان نیست ...
همه این بازی ها رو فقط تا زمانی میتونید بازی کنید که عوض پلاس باشید . وقتی اشتراک پلاستون تموم میشه دیگه وارد بازی نمیشه و میگه برای اینکه بازی کنید باید دوباره عضو پلاس بشید .
اما برای بقیه چیز ها مثل تخفیف ها و غیرو مشکلی پیش نمیاد . مثلا الان lbp karting رو اعضای پلاس میتونن با 10 دلار بخرن . وقتی پلاس شما تموم بشه برای بازی مشکلی پیش نمیاد .

دوست عزیز تو مدت زمانی که شما عوض پلاس هستید یک سری بازیه رایگان میاد . اونها رو وقتی تو دانلود لیستتون داشته باشید . تا هر زمان که عوض پلاس باید میتونید بازی ها رو دانلود کنید . حتی زمانی که دیگه اون بازی برای پلاس رایگان نیست ...
همه این بازی ها رو فقط تا زمانی میتونید بازی کنید که عوض پلاس باشید . وقتی اشتراک پلاستون تموم میشه دیگه وارد بازی نمیشه و میگه برای اینکه بازی کنید باید دوباره عضو پلاس بشید .
اما برای بقیه چیز ها مثل تخفیف ها و غیرو مشکلی پیش نمیاد . مثلا الان lbp karting رو اعضای پلاس میتونن با 10 دلار بخرن . وقتی پلاس شما تموم بشه برای بازی مشکلی پیش نمیاد .

البته اين رو به صحبت هاي دوستمون اضافه كنم كه اگر دوباره پلاس تون رو تمديد كنيد همه بازي ها باز بر مي گردن !
يعني دوباره دانلود ليست تون پر ميشه

یه سوال فنی داشتم. تا حالا شده وسط بازی آنلاین یهویی تصویر هنگ کنه یا اینکه صدای بازی کلاً قطع بشه؟ علت چی می تونه باشه کی بلده؟ برای کی پیش اومده؟

یه سوال فنی داشتم. تا حالا شده وسط بازی آنلاین یهویی تصویر هنگ کنه یا اینکه صدای بازی کلاً قطع بشه؟ علت چی می تونه باشه کی بلده؟ برای کی پیش اومده؟
سلام کلا هنگ کردن روی ps3 یه چیز عادیه . مخصوصا تو بازی های آنلاین که یه کمش بر میگرده به کانکشن ضعیف و نت بد ما . بعضی وقتها هم هارد یه گیر کوچیک میکنه و هنگ میکنه ولی اگه زیاد اینطوری میشه خوب نیست و باید از منوی ریکاوری یه Defreg ـیی چیزی کرد دستگاه رو . ولی کلا عادیه واسه همه میشه .

psn هم مارو کشت با این همه ارور(هر روز یه اروری میده)اگه میتونید منم راهنمایی کنید

من ورژن کنسول رو به 4.31 اپدیت کردم بعد kill zone 2 رو بازی کردم اپدیت خواست مشکلی نبود و اپدیت کردم

حالا gow3 و red dead redemption رو میخوام بازی کنم باز اپدیت میخواد ولی وقتی میخوام اپدیت کنم ارور 80710092 رو میده ،تو اینترنت سرچ کردم میگه این ارور یعنی ارتباط با psn قطع شده!!!

در حالی که من onlin هستم و میتونم بازیهای دیگه رو تو psn بازی کنم

این یعنی چی؟ممنون میشم راهنمایی کنید

psn هم مارو کشت با این همه ارور(هر روز یه اروری میده)اگه میتونید منم راهنمایی کنید

من ورژن کنسول رو به 4.31 اپدیت کردم بعد kill zone 2 رو بازی کردم اپدیت خواست مشکلی نبود و اپدیت کردم

حالا gow3 و red dead redemption رو میخوام بازی کنم باز اپدیت میخواد ولی وقتی میخوام اپدیت کنم ارور 80710092 رو میده ،تو اینترنت سرچ کردم میگه این ارور یعنی ارتباط با psn قطع شده!!!

در حالی که من onlin هستم و میتونم بازیهای دیگه رو تو psn بازی کنم

این یعنی چی؟ممنون میشم راهنمایی کنید

بعد از کلی گشتن تو اینترنت مشکلم حل شد
خدارو شکر
از کسایی هم که خواستن کمک کنن ممنونم

PSN دهن مارو سرویس کرد:|
این مشکل رو چند ماهه دارم:
از طریق وایرلس به اینترنت وصل می شم بعد می خوام وصل شم PS3 هر دقیقه یه آی پی جدید می خواد
مثلا دیروز 192.168.1.100 مخواست ولی امروز 192.168.1.101 می خواد و در صورتی هم وصل میشه با نت که IP من Auto باشه
بعدش هم که وصل میشه سرعتم 10kbهست در حالی که رو پی سی 200ک.ب هم میره
پینگم هم 100-150 هست و نت رو هم نمیشه تنظیم کرد چون هر دقیقه یه IP جدا می خواد
لطفا کمک کنید که دهنم سرویس شد :|

PSN دهن مارو سرویس کرد:|
این مشکل رو چند ماهه دارم:
از طریق وایرلس به اینترنت وصل می شم بعد می خوام وصل شم PS3 هر دقیقه یه آی پی جدید می خواد
مثلا دیروز 192.168.1.100 مخواست ولی امروز 192.168.1.101 می خواد و در صورتی هم وصل میشه با نت که IP من Auto باشه
بعدش هم که وصل میشه سرعتم 10kbهست در حالی که رو پی سی 200ک.ب هم میره
پینگم هم 100-150 هست و نت رو هم نمیشه تنظیم کرد چون هر دقیقه یه IP جدا می خواد
لطفا کمک کنید که دهنم سرویس شد :|
سلام برو تو منوی روترت ( از طریق بروسر روی pc بزن 192.168.1.1 . بعد رمز و اینا رو بزن admin admin ) .
از اونجا برو قسمت Nat ... یکی از گزینه ها اسمش هست DMZ Host ... اونجا تایپ کن 192.168.1.101 .
بعد برو تو ps3 تنظیمات مودم اونجا یک جا ازت میپرسه یه چیزی بعد شما Manual رو بزن .
یک لیستی باز میشه که اولیش ip ادرس میخواد تا پایین میره که آخریش هم Secondary dns هست .
اولی رو میزنی همین 192.168.1.101 بعدی که سابنت مسکه میزاری رو 255.255.255.0
بعدی Default Router ـه که معمولا همین 192.168.1.1 هست و تو هم همینو میزاری .
بعدی ها هم dns هست بستگی به isp ـت داره ولی میتونی dns گوگل یا جاهای دیگه رو بزاری . من گذاشتم 4.2.2.2 و 4.2.2.3 .
next میزنی و گزینه های بعدی هم که راحته ...

فقط اگه میبینی نمیتونی یا من خوب نگفتم قبل اینکه اینکارا رو بکنی تو گوگل سرچ کن :
How to set dmz host for ps3 یا یه همچین چیزی . آموزش دقیقه دقیق با ویدئو از تو یو توب ببین که کارت راحت بشه . اگر هم فنی هستی و واردی که با همون چیزی که من گفتم میتونی راش بندازی .
پ.ن : بیا این هم لینک خوب که دقیق تر گفته :
How do I set up a DMZ on my PlayStation 3 (PS3)? - PlayStation Forum
GUIDE: PUT YOUR PS3 IN A DMZ - AfterDawn: Forums

دوستان من رفتم تو سايت uk.ps كه تروفيهامو اپديت كنم الان گيمر تگمو بدون اواتار كرده تروفيهامم نيست ميگه چميدونم اطلاعاتتو اپديت كن يه هچين چرندي
الان با ps3 ساين اين شدم نه بن شدم نه چيزي
بعدشم تروفي هك هم نكردم چرا اينجوري شده؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or