(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اینترنت که عالی شده سرعت خوب من اصلن هم لگ ندارم توی BF3 هم توی 7 ساعتی که دیروز بازی کردم یه بار هم DC نشدم حالا چشمش نکنم ! :d
پس چطور شما مشکل دارین ..؟

دوستان من نام نویسی کردم و تمام کارهایم ok هستش اما نمیدونم چرا وقتی playstation home رو انتخاب میکنم بعد از اینکه اون خونه ای که داره دورش از رنگ سفید پر میشه تموم میشه و یه قوانینی میارن و من قبول میکنم دیگه هیچی نمیشه و بالا سمت راست نوشته www ویه چیزی دورش میچرخه و هیچی بالا نمیاد
راستی من با سرعت 512 و پینگ تقریبا 300 میتونم انچارتد 3 بازی کنم؟؟؟؟؟؟

آخرین ویرایش:
دوستان من نام نویسی کردم و تمام کارهایم ok هستش اما نمیدونم چرا وقتی playstation home رو انتخاب میکنم بعد از اینکه اون خونه ای که داره دورش از رنگ سفید پر میشه تموم میشه و یه قوانینی میارن و من قبول میکنم دیگه هیچی نمیشه و بالا سمت راست نوشته www ویه چیزی دورش میچرخه و هیچی بالا نمیاد
راستی من با سرعت 512 و پینگ تقریبا 300 میتونم انچارتد 3 بازی کنم؟؟؟؟؟؟

Playstation@Home که بخوای اولین بار واردش بشی خیلی سنگینه اون WWW هم یعنی در حال دریافت اطلاعات هست صبر کن تا کامل بشه و وارد آپارتمان خالیت بشی:d

اینم چندتا عکس از خونه ی من :dو کیس PS@Vita :

تی شرت کیلزونه خیلی خفنه(براقه)

دوستانی که می تونن Home برن حتما یسری به کیس Vita بزنن .

آخرین ویرایش:
داداش رفتم توی اپارتمان حالا وقتی میخوام از اون در برم بیرون میگه باید یه فایل 35 مگابایتی دان بشه من زدم دان کنه سریع تا وسطش رفت و بعد الان ایستاده
منو میتونی اد کنی؟؟؟؟چطور باید اد کنیم؟؟؟؟
reza_cowboy

داداش رفتم توی اپارتمان حالا وقتی میخوام از اون در برم بیرون میگه باید یه فایل 35 مگابایتی دان بشه من زدم دان کنه سریع تا وسطش رفت و بعد الان ایستاده
منو میتونی اد کنی؟؟؟؟چطور باید اد کنیم؟؟؟؟
reza_cowboy

کلا تو Home باید فقط دانلود کنی. حتی بعد از تموم شدن دانلود ها، گشت و گذار هم کلی از حجمت کم میکنه. اگه اینترنتت حجمی نیست و یا برات مهم نیست حجمت چقدر کم میشه، Home خیلی باحاله.
بزار دانلوده با خیال راحت تمو بشه !!

بچه ها یه سوال
اگر بخوام برای یه بازی کد آنلاین بخرم باید ریجن کد و بازی یکی باشه یا کد ریجن 1 برای بازی ریجن 2 کار می کنه؟:-/
اره ديگه ريجن كدي كه ميخريد حتما و حتما بايد به بازيتون يكي باش وگرنه بدردي نميخوره .

نخير اصلا نميشه يعني ريجن كد با بازي حتما بايد يكي باشه

توروخدا یکی یه جواب درست و درمون به من بده نیاد لکی پست بده که تعداد پستهاش بالا بره :
1. چند نوع psn card داریم؟
2.از چه قیمتی شروع میشن( قیمت خرید کارت توی ایران منظورمه)
3.چند دلار یا یورو هستند؟
4.با اشتراک sn plus میشه بازی های کم قیمت رو مجانی گرفت؟ مثلا dlc های بازی ها هم محسوب میشند یا نه؟

یعنی بازی ریجن 3 رو بی خیال آنلاینش بشم؟؟؟:-/

خیر ! اون دوست عزیزمون خیلی سختگیرانه جواب دادن
داخل کنسول یک یوزر جدید درست کنید و داخل اون یوزر یک اکانت PSN بسازید ( کشور رو مطابق ریجن بازیتون انتخاب کنید )
بعد کد رو داخل اون اکانت بزنید و فایل کم حجم رو دانلود کنید ! اینجوری با سایر اکانت های روی کنسول هم میشه بازی کرد ! فقط اون یوزری که ساختید رو پاک نکنید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or