(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان من صبح رفتم انچارتد بدون هیچ مشکلی بازی کردم الان که میرم وقتی میخواد کانکت شه فربز میکنه کسی این مشکل رو داره؟
یه قضیه ای هست تازه شنیدم و متاسفانه حقیقت داره نمیتونم بگم
قضیه 3030 هستش باید صبر کنیم ببینیم چی میشه

PSN کارت کویت فکر نکنم داشته باشیم، فکر کنم از همون PSN کارت امارات باید استفاده کنید(و توی store کویت جواب میده! )

PSN کارت کویت فکر نکنم داشته باشیم، فکر کنم از همون PSN کارت امارات باید استفاده کنید(و توی store کویت جواب میده! )
نه دوست عزیز من یه بار به هوای همین امارات از dc نامرد گرفتم اونم گفت جواب میده اما نمیداد! پولمون رف رو هوا!
وقتی که تو کویت رمز کارت رو میزدم میگفت همچین کارتی وجود نداره! ولی به محض این که در اکانت امارت زدم اومد! من کویت میخواااااااام:((

دوستان مشکل لگ زیاد این چند روز را راحشو پیدا کردم

تو مولتی پلیر به قسمت سرور برید و سرور مناسبی که حداقل سه آنتن داشته باشه رو انتخاب کنید
برای من سرور های اروپا دارای سه آنتن هستند :)

من میخوام انچارتد بازی کنم(مولتی پلیر) هنگ میکنه اکثرا هم ظهر ها و یا بعضی اوقات میرم تو پی اس ان بعد میخوام برم تو قسمت مولتی پلیر کلا از پی اس ان میکشه بیرون دیگه هم نمیره!!!
قضیه چیه؟؟مشکل از نت منه ؟ لطفا توضیح بدین:((

امشب مشكل نت بدتر هم شد !!!

آره تایید میکنم وحشتناک بد شده بود حتی یاهو رو با بدبختی باز میکرد...!معلوم نیست دارن چیکار میکنن..!!اینطور آدم بدتر اعصابش خورد میشه بخدا عین آدم بیان بگن دیگه اینترنت نداریم وسلام بخدا من اعصابم از این بلا تکلیفی راحت میشه به هر جا زنگ مزنم یا میپیچونن یا جواب درست نمیدن..!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or