(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان همیشه email هاشون رو چک کنن سونی همیشه امکانات مجانی خوبی میده .

همین امروز به من 1 ماه plus داده . قبلا هم هرچی بازی آمده یکی یک بتاش رو تقدیم کرده سونی که تست کنم .

بر چه اساسی از این جایزه ها میده؟:-/

خوب ببین این سیاست سونی هست
ببین وقتی شما این امکانات را استفاده کنی مبینی که امکانات پولی چه چیزهایی داره و وقتی دیدی مبینی خوبه و یا بده اگر خوب باشه که وسوسه میشی که بخری و حالشو ببری و اگر نه که هیچی کلا بیخالش میشی:d

مگه میشه آدم تاریخ تولدش رو یادش بره.برو تو شناسنامه ات نگاه کن خب.:d

آخه مشکل این جا هستش که بعضی از دوستان تاریخ تولد رو اشتباه وارد کردن .

خود من هم همین اشتباه رو کردم روز 26 رو اشتباها 25 کلیک کردم و نگاه نکرده تایید کردم .

مگه میشه آدم تاریخ تولدش رو یادش بره.برو تو شناسنامه ات نگاه کن خب.:d
اخه میزنم ولی درست نمیشه!!
البته بگم من ماه نهم رو بر اساس ماه اذر که تولد خودمه انتخاب کردم نه اینکه حساب کرده باشم
و من 15 سالمه برای اینکه به مشکل بر نخورم سنمو بالاتر زدم فکر کنم 18 سال انتخاب کردم ولی هرچی امتحان میکنم نمیشه که نمیشه:((

آخرین ویرایش:
البته بگم من ماه نهم رو بر اساس ماه اذر که تولد خودمه انتخاب کردم نه اینکه حساب کرده باشم
و من 15 سالمه برای اینکه به مشکل بر نخورم سنمو بالاتر زدم فکر کنم 18 سال انتخاب کردم ولی هرچی امتحان میکنم نمیشه که نمیشه:((
خب مگه نمیشه mail رو بدی تا پسورد رو برات بفرسته؟؟؟؟:-/

خب مگه نمیشه mail رو بدی تا پسورد رو برات بفرسته؟؟؟؟:-/

اره ولی وقتی میخواد میل بده میگه تاریخ تولدتم بگو
هر موقع خواستم انچارتد انلاین بازی کنم یه مشکلی پیش اومده:(

---------- نوشته در 07:54 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:25 PM ارسال شده بود ----------

قید اکانتمو باید بزنم ؟
=((

ماه پشت ابر نمیمونه.فکر نمیکنم بتونی اکانتت رو به این راحتی ها برگردونی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or