(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام دوستان.... شرمنده من یکم تازه واردم و همین هفته پیش یه ps3 fat 160gb گرفتم کلا چیز زیادی ازش نمیدونم به خصوص از بخش شبکش..... یکی یکم توضیح میده که برای اتصال به شبکش باید چه کار هایی انجام بدم.... یه مودم wimax هم دارم با اون میشه؟ اگه یکی یکم توضیح بده بهم ممنون میشم.... و البته اگه قابلیت های network رو هم بگید که دیگه خیلی خیلی ممنون میشم......

سلام دوستان.... شرمنده من یکم تازه واردم و همین هفته پیش یه ps3 fat 160gb گرفتم کلا چیز زیادی ازش نمیدونم به خصوص از بخش شبکش..... یکی یکم توضیح میده که برای اتصال به شبکش باید چه کار هایی انجام بدم.... یه مودم wimax هم دارم با اون میشه؟ اگه یکی یکم توضیح بده بهم ممنون میشم.... و البته اگه قابلیت های network رو هم بگید که دیگه خیلی خیلی ممنون میشم......
سلام ، خوب كاري كردي مباركه ! اتصال تاپيك داره !
با همه چي ميشه وصل شد ، نشد نداريم !‌ قابليت هم زياده . PS Home , PS store , Life With PS و حتي Trophy :d ! كه خوب استور كه ميشه بازي خريد ، دمو ، موزيك ، كليپ ، تم و .. و. هم مفت هم ارزون هم گرون همه چي پيدا ميشه توش ... ، تروفي يه روش رقابتي هست بين تمامي اهالي PS3 ! جالبه . كلا خود ساختن اكانت و بازي خريدن و استور يه سري نكته راحت و حساس :d داره كه وقتي رفتي تو كارش رسما بايد حواست جمع باشه و سوال بپرسي قبل از هر سوتي اي ! بري تو كار PSN احتمال %90 معتاد ميشي

اره به psn وصل میشه همه بازیهارو میتونم آنلاین بازی کنم ولی فقط gta نمیشه
معمولا هرزگاهی سرور ـه بازی ها این مشکل هارو به وجود میارن، من بعضی اوغات با Fifa و یا RDR همین مشکل رو دارم.

این اکانت یه ماهه + محدودیت زمانی داشت؟ آخه من امروز بعد از مدتی که نبودم آن شدم و هر چی گشتم چیزی در این مورد پیدا نکردم
درسته، یه چند هفته ای می شه که زمان تبدیل به Plus تموم شد ـه .

معمولا هرزگاهی سرور ـه بازی ها این مشکل هارو به وجود میارن، من بعضی اوغات با Fifa و یا RDR همین مشکل رو دارم.

.

سرور های ea معمولا کیفیت بهتری نسبت به بقیه جاها دارن ......
من که کلا همیشه با calll مشکل دارم تو سرچ اولیه اش....

دوستان سوال داشتم من تو آنلاین بلک اوبس بدجور باید صبر کنم تا JOIN بشم مثلا به TEAM DEATH MATCH بعضی موقعه ها تا یک ساعت و نیم باید صبر کنم تا داخل بازی برم و وقتی که میرم داخل بازی هیچ مشکلی ندارم و همه چی عالیه ..... واقعا آزار دهنده هست

تو بقیه بازیها هیچ مشکلی ندارم اینترنت 2 مگ هم دارم.

مشکل از کجاست NAT TYPE منم رو حالت MODERATE هست.

دوستان سوال داشتم من تو آنلاین بلک اوبس بدجور باید صبر کنم تا JOIN بشم مثلا به TEAM DEATH MATCH بعضی موقعه ها تا یک ساعت و نیم باید صبر کنم تا داخل بازی برم و وقتی که میرم داخل بازی هیچ مشکلی ندارم و همه چی عالیه ..... واقعا آزار دهنده هست

تو بقیه بازیها هیچ مشکلی ندارم اینترنت 2 مگ هم دارم.

مشکل از کجاست NAT TYPE منم رو حالت MODERATE هست.
دوسته عزيز تا اونجا من ميدونم تقصير سرورهاي چرته اين بازي هست من و همه بچه ها اين مشكل رو داشتيم
جالب اينجاست پرفروشترين بازيه دنيا و سرگرميه قرن هم هست:))=))

کسایی که با سرچ black ops مشکل دارن ربطی به سرور بازی نداره مشکل از پینگ شماست با 4.2.2.4 پینگ بگیرید باید زیر 300 باشه نت هم حتما باید open باشه من که راحت سرچ میکنم همون دقیقه اول جوین بازی میشم

آخرین ویرایش:
سوال

سلام به همه دوستان
من دستگاهم کرک شده هست میخواستم ببینم اگه به psn وصل شم حتی اگه آپدیت اتوماتیک دستگاه خاموش باشه بازم ممکنه مشکلی پیدا بشه ؟
ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or