Quantic Dream
کاربر سایت
دمو فقط روی Store US اومده و خبری از نسخه اروپایی نیست.دموی این کاترین پسرزا کجاس پـــَ هر چی استورو گشتم نبود![]()
دمو فقط روی Store US اومده و خبری از نسخه اروپایی نیست.دموی این کاترین پسرزا کجاس پـــَ هر چی استورو گشتم نبود![]()
تا میخواد وارد گیم بشه میزنه disconnected from game session. return to single playerپیغام چی میده ؟!
Psn وصل ميتوني بشي ديگه ؟! كدِ فيفا رو زدي ؟!(تو فيفا مشكل داشتي نه؟)تا میخواد وارد گیم بشه میزنه disconnected from game session. return to single player
فیفا چیه عزیر.... توی gta (eflc) مشکل دارنPsn وصل ميتوني بشي ديگه ؟! كدِ فيفا رو زدي ؟!(تو فيفا مشكل داشتي نه؟)
اره به psn وصل میشه همه بازیهارو میتونم آنلاین بازی کنم ولی فقط gta نمیشهPsn وصل ميتوني بشي ديگه ؟! كدِ فيفا رو زدي ؟!(تو فيفا مشكل داشتي نه؟)
سلام ، خوب كاري كردي مباركه ! اتصال تاپيك داره !سلام دوستان.... شرمنده من یکم تازه واردم و همین هفته پیش یه ps3 fat 160gb گرفتم کلا چیز زیادی ازش نمیدونم به خصوص از بخش شبکش..... یکی یکم توضیح میده که برای اتصال به شبکش باید چه کار هایی انجام بدم.... یه مودم wimax هم دارم با اون میشه؟ اگه یکی یکم توضیح بده بهم ممنون میشم.... و البته اگه قابلیت های network رو هم بگید که دیگه خیلی خیلی ممنون میشم......
معمولا هرزگاهی سرور ـه بازی ها این مشکل هارو به وجود میارن، من بعضی اوغات با Fifa و یا RDR همین مشکل رو دارم.اره به psn وصل میشه همه بازیهارو میتونم آنلاین بازی کنم ولی فقط gta نمیشه
درسته، یه چند هفته ای می شه که زمان تبدیل به Plus تموم شد ـه .این اکانت یه ماهه + محدودیت زمانی داشت؟ آخه من امروز بعد از مدتی که نبودم آن شدم و هر چی گشتم چیزی در این مورد پیدا نکردم
معمولا هرزگاهی سرور ـه بازی ها این مشکل هارو به وجود میارن، من بعضی اوغات با Fifa و یا RDR همین مشکل رو دارم.
.
دوسته عزيز تا اونجا من ميدونم تقصير سرورهاي چرته اين بازي هست من و همه بچه ها اين مشكل رو داشتيمدوستان سوال داشتم من تو آنلاین بلک اوبس بدجور باید صبر کنم تا JOIN بشم مثلا به TEAM DEATH MATCH بعضی موقعه ها تا یک ساعت و نیم باید صبر کنم تا داخل بازی برم و وقتی که میرم داخل بازی هیچ مشکلی ندارم و همه چی عالیه ..... واقعا آزار دهنده هست
تو بقیه بازیها هیچ مشکلی ندارم اینترنت 2 مگ هم دارم.
مشکل از کجاست NAT TYPE منم رو حالت MODERATE هست.