(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان من میخوام انلاین بازی کنم ولی دستگاهم region 3 هست.
حالا باید برم یه region 2 بخرم یا با همین هم میشه؟!
منظورم این هست که اگه دیسکم هم region 3 باشه و برم آنلاین بازی کنم کجاش مشکل داره؟
کلا یه نفر باحال پیدا بشه به این سوال ما پاسخ بده:-*

منظورم این هست که اگه دیسکم هم region 3 باشه و برم آنلاین بازی کنم کجاش مشکل داره؟

نه عزيز مشكلي نداره با هر بازي وبا هر دستگاهي ميتوني با هركي هر جا دنيا بازي كني;)
...فقط بعضي بازي ها مثل MGS4 براي اينكه بتوني با رفيقت بازي كني بايد هر 2 هم رجين باشي(اين مطمئن نيستم شنيدم ..نديدم)....

آخرین ویرایش:

نه ريجن خود دستگاه فقط واسه آپديت و فيلمهاي بلوري هست شماهر بازي اي بزاري روش ميتوني بآنلايني البته سعي كن بازيه ريجن 3 نگيري

نه ريجن خود دستگاه فقط واسه آپديت و فيلمهاي بلوري هست شماهر بازي اي بزاري روش ميتوني بآنلايني البته سعي كن بازيه ريجن 3 نگيري
یعنی اینکه الان دستگاهم Region 3 هست برم Killzone3 Region 2 رو بگیرم می تونم آنلاین بازی کنم؟
بعد به خاطر اینکه Region 3 رو کسی زیادی تو ایران ندارند نگیرم بهتره،یا اینکه دلیل دیگه ای داره؟
پس چرا همه میگفتند بهتره برای آنلاین بازی کردن دستگاهت Region2 باشه؟!!!

یعنی اینکه الان دستگاهم Region 3 هست برم Killzone3 Region 2 رو بگیرم می تونم آنلاین بازی کنم؟
بعد به خاطر اینکه Region 3 رو کسی زیادی تو ایران ندارند نگیرم بهتره،یا اینکه دلیل دیگه ای داره؟
پس چرا همه میگفتند بهتره برای آنلاین بازی کردن دستگاهت Region2 باشه؟!!!

نه مشکلی نداری.
یه مدت یه بحثی بود که می گفتن دستگاه ریجن 2 بهتره واسه انلاین بازی کردن.من که این همه مدت انلاین زدم دلیلی بر صحت این حرف ندیدم.

برو بازی ریجن 2 بگیر با خیاله راحت بازی کن.;)

بالاخره یه آدم با معرفت پیدا شد که یه جواب درست داد به ما.
آقا پس دیگه خیالم از اینکه دستگاهم Region 3 هست و با Region 2 فرقی نمیکنه راحت باشه؟!
تا چند روز دیگه میام که بآنلاینم

سلام
دوستان من چندتا سوال داشتم،که اگه یه جواب کامل بهم بدید ممنون میشم.

1.یه ADSL 512 خریدم میتونم تو PSN بازی کنم؟(دریافت:512 ارسال:256)

2.کنسول PS3 من هک شده است(Kmeaw)،یه آپدیت جدید هم گذاشتن تو سایت اونم دارام دانلود میکنم.میشه باهاش رفت PSN؟اگه نمیشه غیر از آپدیت کنسول راه دیگه ای داره؟

3.اگه بخوام بازیهایی که فریمور 3.55 به پایین میخوان رو با دسیک اورجینال بازی کنم،با همونCFW میشه یا باید حتم با OFW بازی کنم که مشکلی پیش نیاد؟

ببخشید که سوالام زیاد بودن ممنون

سلام

2.کنسول PS3 من هک شده است(Kmeaw)،یه آپدیت جدید هم گذاشتن تو سایت اونم دارام دانلود میکنم.میشه باهاش رفت PSN؟اگه نمیشه غیر از آپدیت کنسول راه دیگه ای داره؟

3.اگه بخوام بازیهایی که فریمور 3.55 به پایین میخوان رو با دسیک اورجینال بازی کنم،با همونCFW میشه یا باید حتم با OFW بازی کنم که مشکلی پیش نیاد؟

1.بله سرعتتون مناسبه.
2.خیر فعلا تنها راه نصب OFW 3.66
3.خیر مشکلی پیش نمی یاد می تونید با CFW بازی اورجینال که به FW 3.55 به پایین نیاز داره رو اجرا کنید به صورت آفلاین.
اما اصولا مردم هک می کنند تا بازی اورجینال استفاده نکنن.

بالاخره یه آدم با معرفت پیدا شد که یه جواب درست داد به ما.
آقا پس دیگه خیالم از اینکه دستگاهم Region 3 هست و با Region 2 فرقی نمیکنه راحت باشه؟!
تا چند روز دیگه میام که بآنلاینم

خیلی مخلصیم بچه با معرفت زیاده ولی کنکور دارن نیستن وگرنه یه ماه پیش سوال میکردی 1000 تا جواب میگرفتی.
کامل کامل خیالت راحت باشه.
وقتی اکانت میسازی یه اکانت ریجن 2 بساز حتما ترجیحا انگلیس که زیاد سر ادرس اذیت نشی.بعد بازیات هم فقط ریجن 2 بگیر با خیاله راحت بازی کن.;)

سلام

1-ملاک فقط سرعت نیست.پینگ خیلی مهمه که بهتره زیر 300 باشه.(نمیدونی پینگ چیه به تاپیک توی امضام مراجعه کن.)
2-وقتی دستگاهت هک شده نمیتونی بری psn باید دستگاهت رو از هک در بیاری بعد بری psn اخرین ورژن رو دانلود کنی.که با اینکار دیگه نمیتونی هک کنی دستگاهت رو.
3-نه خیر نمیشه.چون وقتی بخوای به psn وصل شی حتما باید ورژنت 3.66 بشه.....
خواهش می کنم.در خدمت هستیم.;):d

خواهشن یکی جواب بده

من از طریق ps3 میرم تو پلاس اونوقت 2تا آیکون میاد میگه پولیه یک 90 روزه و دیگری 1 ساله ! حالا شما چطور تو بخش فریش رفتی و فعالش کردی!؟؟؟؟؟:-/

من از طریق ps3 میرم تو پلاس اونوقت 2تا آیکون میاد میگه پولیه یک 90 روزه و دیگری 1 ساله ! حالا شما چطور تو بخش فریش رفتی و فعالش کردی!؟؟؟؟؟:-/
اون پلا س فري رو تو welcome back ميدن ! اول بايد بري تو اون بعد پلاس فري رو ميبيني ! البته فكر كنم كه ديگه وقتش تموم شده ! فكر !!!!

اگه اکانت شما قبل از قطعی PSN ساخته شده باشه میتونی بگیری که تو بخش استور WELCOME BACK میتونی بری فعال کنی ......من 1 ماه اولی رو که فعال کردم دیگه ایکونش نبود ولی دیشب رفتم 1 ماه دیگه هم برام اومده بود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or