(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
yek soal sharmandeha.chera nemishe az ps store film download kard????????
1.چون ps store جایی نیست که فیلم دانلود کرد.
2.برنامه هایه دیگری هستن در psn که باید از اونها استفاده کرد
که به علت مغایرت با قوانین و مقررات راهنمایی و تندروی و...در دسته هیتلر می باشند.:d
در صورت نیاز به جنگ با هیتلر بپردازید .

• Like
Reactions: foxy
1.چون ps store جایی نیست که فیلم دانلود کرد.
2.برنامه هایه دیگری هستن در psn که باید از اونها استفاده کرد
که به علت مغایرت با قوانین و مقررات راهنمایی و تندروی و...در دسته هیتلر می باشند.:d
در صورت نیاز به جنگ با هیتلر بپردازید .

آقا حالا ما که آدم قانون مداری هستیم و نمیخوایم از قوانین راهنمایی و تندروی سرپیچی کنیم(الکی:d) اما حالا اگه یه بنده خدایی خواست اینکارو بکنه باید چی کنه!
باید چیز پی ان رو روی مدم معرفی کنه!
یا راه دیگه ای هم هست(آخه رو مودم من نمیشه)

ب خ کلا فایده نداره من چند تا بازی دانلود کردم خیلی طول میکشید بعد میدیدم یه ذره بازیه .. کلا به پول برق و خرابی دستگاه و... نمی ارزه

فعلا که مشکل خدمت دارم اما مگه خل تشریف دارم نون ام رو جای دیگه خوردم برم خرم مالی غریبه ها رو کنم
مادر و خانواده و همه چیزم و تنها بذارم
خودم و بد بخت کنم؟
نه آقا خون ما باید تو این زمین ریخته شه فقط به خاطر خدا
هر کی دوست داره خودش بره

• Like
Reactions: ALit214
بابا این حرفا چیه که شماها میزنین :d
برای دانلود فیلم یک سری شرایط خاص هست که بهتون میگم :

1- قابلیت دانلود فیلم برای بعضی از کشورها ( در اصل آیدی ها ) محدود شده ( مثل Vidzone ) و فقط اون کشور های خاص میتونن دانلود کنن

2- ریجن فیلم باید با PS3 یکی باشه

3- اگر شما آیدی کشوری مثل آمریکا رو داری و نمیتونی دانلود کنی واسه اینه که برای دانلود فیلم PSN میاد IP شما رو نگاه میکنه . اگر در امریکا باشین میتونین دانلود کنین ولی اگر در کشوری غیر از آمریکا باشین خودتونم بکشین دانلود نمیشه

اگر هم میخواین میتونین از برنامه Media Go که برای PSPgo عرضه شد از اونجا با V.PN برین توی Playstation Store و فیلم دلخواه اتون رو دانلود کنین

توجه شود که :

- فیلم هایی که با برنامه Media Go دانلود میکنین کیفیت HD نیست و همه SD هستن ( چون برنامه Media Go برای PSPgo هست و کسی که این فیلم ها رو برای PSPgo دانلود میکنه دیگه کیفیت HD میخواد چیکار :d )

-باید دقت داشته باشین که V.PN اتون کشورش با کشور آیدیتون یکی باشه ( مثلا با V.PN امریکا میتونین تو اکانت امریکا برین دانلود کنین یا V.PN انگلستان تو آیدی انگلستان )

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: ALit214
salam

سلام یه سوال هر کی میدونه جواب بده
.من 2تا اکانت دارم یکی امریکا یکی اروپا اگه psn card اروپا یا امریکا بخرم و بازیامم یکی باشه با اکانتم واسه دانلود کردن DLC مشکلی نیست؟؟با هر اکانت و psn card دانلود کنم اوکی هست؟

سلام یه سوال هر کی میدونه جواب بده
.من 2تا اکانت دارم یکی امریکا یکی اروپا اگه psn card اروپا یا امریکا بخرم و بازیامم یکی باشه با اکانتم واسه دانلود کردن DLC مشکلی نیست؟؟با هر اکانت و psn card دانلود کنم اوکی هست؟

اگر بازی شما ریجن 1 یا ریجن 3 هست میتونین DLC ها و هر چیز دیگه ای شو از اکانت امریکا خریداری و بازی کنین اما اگه بازیتون ریجن 2 یا 4 باشه باید از اکانت اروپا تون خرید و بازی کنین
اگه غیر از این DLC خرید کنین انگار پولتونو ریختین دور چون کار نمیکنه ( مثلا از اکانت اروپا واسه بازی ریجن 1 یا 3 DLC بخرین یا با اکانت امریکا واسه بازی ریجن 2 یا 4 DLC بخرین )

بابا این حرفا چیه که شماها میزنین :d
برای دانلود فیلم یک سری شرایط خاص هست که بهتون میگم :

1- قابلیت دانلود فیلم برای بعضی از کشورها ( در اصل آیدی ها ) محدود شده ( مثل Vidzone ) و فقط اون کشور های خاص میتونن دانلود کنن

2- ریجن فیلم باید با PS3 یکی باشه

3- اگر شما آیدی کشوری مثل آمریکا رو داری و نمیتونی دانلود کنی واسه اینه که برای دانلود فیلم PSN میاد IP شما رو نگاه میکنه . اگر در امریکا باشین میتونین دانلود کنین ولی اگر در کشوری غیر از آمریکا باشین خودتونم بکشین دانلود نمیشه

اگر هم میخواین میتونین از برنامه Media Go که برای PSPgo عرضه شد از اونجا با V.PN برین توی Playstation Store و فیلم دلخواه اتون رو دانلود کنین

توجه شود که :

- فیلم هایی که با برنامه Media Go دانلود میکنین کیفیت HD نیست و همه SD هستن ( چون برنامه Media Go برای PSPgo هست و کسی که این فیلم ها رو برای PSPgo دانلود میکنه دیگه کیفیت HD میخواد چیکار :d )

-باید دقت داشته باشین که V.PN اتون کشورش با کشور آیدیتون یکی باشه ( مثلا با V.PN امریکا میتونین تو اکانت امریکا برین دانلود کنین یا V.PN انگلستان تو آیدی انگلستان )
مهدی تو چطوری با چیز پی ان به PS3 وصل میشی ؟! مگه اصلا میشه ؟!

مهدی تو چطوری با چیز پی ان به PS3 وصل میشی ؟! مگه اصلا میشه ؟!

صحبت PS3 اصلا نبود
من گفتم با برنامه Media Go برین توی Playstation Store (برنامه Media Go واسه این عرضه شد که کسانی که میخوان واسه PSP شون بازی هاشو بخرن و نمیخوان با PSP خودشون دانلود کنن از این طریق روی PC شون بازی ها رو دانلود کنن )
Media Go واسه PSPgo مثل iTunes واسه iPhone /iPod Touch میمونه
میتونین برین توش و واسه PSPgo بازی بخرین و فیلم دانلود کنین و این حرفا
Store اش هم عین Playstation Store خود PSPgo هست ( اونجا میتونین Sign in بشین و میتونین بازی هاتون رو بخرین )
(فیلم هاش کیفیت SD هستنااا بعدا نیاین کله منو بکنین بگین ما HD میخواستیم :d )

)x)xINFAMOUS رو دانلود کردو 6235 مگابایت هم رو هاردم جا دارم میگه نمیشه جا نداری
یکی میشه حجم نصب شده ی بازی رو به من بگه؟
ممنون

بهداد احتمالا 2برابر حجمی که خود بازیه حجم میخواد
چون وقتی فایل اصلی رو هارده 7 گیگ هم میخواد باز شه:دی بعد وقتی نصب شد فایل ستاپ پاک میشه دوباره 7 گیگ جا باز میشه

• Angry
Reactions: farhad_fr2

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or