سلام دوستان من به دليل يك سرى مشكلات خيلي وقته پي اس ان نرفتم...از اپديت ٣.٦٠ به بعد...hack هم نكردم...ميخاستم بپرسم اين يك ماه پلاس رايگان رو همه ميتونن ١ماه بگيرن يا اينكه ١ماه كلا رايگان شده و اگر استفاده نكني از دستت رفته؟راجع به اون ٤ تا بازيه رايگان هم همين سؤال رو دارم...پيشاپيش ممنون
سلام دوستان من به دليل يك سرى مشكلات خيلي وقته پي اس ان نرفتم...از اپديت ٣.٦٠ به بعد...hack هم نكردم...ميخاستم بپرسم اين يك ماه پلاس رايگان رو همه ميتونن ١ماه بگيرن يا اينكه ١ماه كلا رايگان شده و اگر استفاده نكني از دستت رفته؟راجع به اون ٤ تا بازيه رايگان هم همين سؤال رو دارم...پيشاپيش ممنون
شاید باورتون نشه ولی دیروز راحت 5 تا پیغام متفاوت میداد با راه حل های متفاوت ولی الان مشکلی نیست
.اینترنت ایران از بس Stable هست ادم خیالش راحته صبح پا میشه میبینه پینگش شده 2 برابر:d
آخرین سوال .
سیستم های PS3 ریجن 2 همان PAL هستند . یعنی اروپا و خاورمیانه.
که همشون به این لینک - /http://uk.playstation.com - مربوط میشن . مخصوصا موقع Update . بله ؟
اما چیزی که منو به شک میندازه اینه که نوع PAL دو مدل داره : یکیش NTSC/J و دومیش خاطرم نیست. که اگه حقیقت داره پس کدوم مناسبتر هست.
کمی برام شرح بدید. ممنون.
تاپیک مربوط به ریجن رو دیدم ولی جواب سوالم رو پیدا نکردم . ممنون میشم همینجا جواب بدید.